Pakken blev hurtigt sendt. Desværre til forkert udleveringssted 11 timers kørsel fra min adresse. Det blev dog hurtigt løst og 2 dage efter min henvendelse om forkert leveringssted modtog jeg min pa... Näytä lisää
Jag är jättenöjd med allt. Leverans, support och kundupplevelse, hoppas det fortsätter så men det tror jag det gör?! Jag reklamerade en vara då färgen inte va som på bilde och jag fick behållavarorna... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tycker att det är en den bästa hemsidorna för piercingar! Då det är ett väldigt stort utbud på varor och olika typer av smycken. Samt neilmed piercing aftercare som säljs på hemsidan är den bästa j... Näytä lisää
Så hjälpsamma, kunniga, svarar snabbt om man har frågor. Snabba leveranser, tillägget snabbleveransen är overkligt snabb. Gjorde sönder ett öronsmycke som jag skulle ha på en speciell dag och de t.om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vi har erbjudit piercingsmycken på nätet sedan 2010 och hos oss kan du känna dig trygg i ditt val av piercingsmycken! Vi erbjuder över 12500 olika smycken och vi söker ständigt nya trender för att utöka vårt sortiment med nya produkter. Vi försöker alltid prioritera våra leveranser och skickar normalt beställningen inom 24h. Vi erbjuder grossistförsäljning till företag och studios.
Ruotsi
- piercingkungen.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snabbt och bra
Alltid lika bra piercingar och…
Alltid lika bra piercingar och leverans! Köpte töjspiral i stål. Superfina! Lite tyngd. Jag köpte strl 4mm
Alla tre piercingar gick sönder efter…
Alla tre piercingar gick sönder efter första gången jag satt på dom höll inte ens en dag så himla besviken
10/10 rekommenderar
Snygga smycken, tydligt med vad dem är gjorda i och snabb leverans. 10/10
Piercingkungen kan man alltid lita på
Piercingkungen kan man alltid lita på. Bra produkter och snabb leverans
Smycken precis som utlovade och snabb…
Smycken precis som utlovade och snabb leverans
Industrial piercing
Fantastiskt bra behandling av mitt ärende. Kommer garanterat handla igen.
Great quality jewelry and good costumer…
Great quality jewelry and good costumer service, but when I needed to return some items I had to pay way to much for the service. So next time - I think twice and more before I order.

Vastaus yritykseltä Piercingkungen
Pakken blev hurtigt sendt
Pakken blev hurtigt sendt.
Desværre til forkert udleveringssted 11 timers kørsel fra min adresse. Det blev dog hurtigt løst og 2 dage efter min henvendelse om forkert leveringssted modtog jeg min pakke.
Fina piercing smycken
Fina piercing smycken - blixtsnabb leverans
Snabb leverans och bra varor.
Betyget hänger främst på att jag…
Betyget hänger främst på att jag upplevde produktbilden som att de skulle vara mkt mer ”shiny” och mer silvriga. När jag fick dem så var pärlan extremt minimal (vet att jag valde en liten storlek, men den var knappt märkbar öht) och jag upplevde hela smycket som väldigt.. trist. Hade hoppats de skulle vara mer ”poppande”, vet inte hur jag ska förklara, men de såg väldigt trista ut i örat, så det sög för jag köpa 4 olika par o hade hoppats att de skulle glittra o skina fint i öronen.

Vastaus yritykseltä Piercingkungen