3,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,8

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Zo een goede, toffe club

Ben gestart begin juli. Voel me fysiek en mentaal stukken beter ! Bij twijfel, zeker naar huphup Maasmechelen gaan. Begeleiding is top, je bent wie je bent. Je wordt gemotiveerd op een goede manier, je krijgt indien nodig tips en de sfeer is er geweldig ! Ik heb spijt dat ik niet eerder gestart ben maar zoals de coaches aangeven : je bent nooit te laat om te starten 😊

16. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik had mijn lidmaatschap opgezegd en de…

Ik had mijn lidmaatschap opgezegd en de betaling gestopt in mijn bank .toch na 3 maanden opeens weer geld werd afgeschreven van mijn bankrekening 200 euro.ik belde mijn bank en vroeg hen hoe dit mogelijk was nadat ik domiciliëring had stop gezet .was het antwoord ze hebben gisteren nieuw contract opgestart.en daarom was het mogelijk opnieuw geld af te schrijven.ik heb geen nieuw contract aangemaakt ,ik was daar niet geweest dat is bedrog en fraude !!!!

12. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Sinds 3 maanden lid van de hup hup club…

Sinds 3 maanden lid van de hup hup club in Lanaken. Het is een superleuke ervaring om hier te sporten. Altijd allemaal even enthousiast en vriendelijk aanwezig. Je kan voelen dat deze mensen met hun hart op de juiste plaats aanwezig zijn. Er wordt rekening gehouden met mogelijkheden van ieder individu. Mijn motivatie is en blijft groeien. Het goed gevoel van de fijne sportsessies blijft dagen nawerken.

2. syyskuuta 2025

HupHUP keep going kapellen

Fijne ervaring ,zéér vriendelijke coaches en een toffe begeleiding op het MILON circuit , ze weten van wanten ……staan altijd klaar en nemen veel tijd voor hun (sportfiguren 😉)ze blijven ons motiveren , TOP !
ik ga er enorm op vooruit en voel me héél lekker in mijn vel , goed slapen en gezond bewegen 💪🍎
jullie zijn sterk bezig @ Ellen - @NaTasha - @Keith

Trots een HupHupper te zijn 👊

Manu Hermans
kapellen

20. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

huphup oostende ....3 jaar lid en nu…

huphup oostende ....3 jaar lid en nu met pensioen
wekelijks ga ik 2 x naar de fitness
top ervaring de HupHup in Oostende
leuke gezellige toffe fitness met een zeer vriendelijke coach Joris en goede begeleiding op het Milon circuit

2. tammikuuta 2025

huphupoostende

huphupoostende
3 jaar lid..wa en 16,5 jaar spierleeftijd jonger ondertussen
Prima ervaring, ik sport er 2 à 3 maal per week en voel me veel beter en fitter, goede begeleiding door de coach, top kerel die weet van wanten ....
sterk bezig Joris ...!!

9. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Tof concept, fijne coaches, werking hoofdkantoor mag beter

Ik sport al geruime tijd (sinds februari 2023) bij HupHup en vind het een super concept.

Sinds 11 maart 2024 heb ik mijn overstap van huphup Lanaken naar huphup Maasmechelen gevraagd.
Ik diende hiervoor te bellen met coach An van Lanaken. An heeft onmiddellijk een mailtje gestuurd naar het hoofdkantoor om dit in orde te brengen. In de app was dit snel zichtbaar, hoewel van mij Lanaken erin had mogen blijven staan als back up club.
De overstap is namelijk hoofdzakelijk gevraagd om op de 2de cirkel in Maasmechelen te kunnen trainen. Helaas kan ik tot heden nog altijd niet op de 2de cirkel trainen. Dit zou volgens coach Morena van huphup Maasmechelen komen doordat de overstap m.b.t. het systeem vanuit het hoofdkantoor nog niet in orde is. Ik heb sindsdien al enkele keren geïnformeerd wanneer dit in orde komt, maar dit lijkt op het hoofdkantoor te blijven liggen (of vergeten?). Ondertussen zijn we 2 maanden verder... dit komt maar niet in orde. Mocht dit snel geregeld zijn, had ik HupHup 5 sterren gegeven.

13. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin