Yritys on vastannut
They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Communicatie is top en transparant, vanuit dat oogpunt ben je ook direct betrouwbaar. Voor mijn bedrijf in de online marketing werk ik veel statisch vanuit huis. Hierdoor is het fijn om tijdens... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Keurige bezorging, loopband voldoet aan de verwachtingen; makkelijke installatie, maakt weinig geluid, makkelijk op te bergen dankzij de wieltjes en de mogelijkheid om deze op zijn kant ergens neer te zetten. Met deze loopband in huis geen excuus meer om niet te wandelen!
Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger als ich gedacht hätte. Habe es jetzt noch nicht lange, aber würde es auf jeden Fall weiterempfehlen!

Vastaus yritykseltä Moov
It's misleading and no action is taken when you address this and want to return your order for this reason.

Vastaus yritykseltä Moov
Het was een heel gedoe om de loopband bij tijdig bij mij te krijgen. Ik moest het zelf maar uitzoeken met DPD… dan wou ik gebruik maken van de 30 dagen retour garantie. Ze proberen alles op hier onderuit te komen! Tijdig aangemeld op hun website, maar ze legden op hun website naar een testformulier. Ik moest mijn aanvraag voor retour dan opnieuw doen, en dan zeggen ze gewoon doodleuk dat je te laat bent? Ik was niet te laat!

Vastaus yritykseltä Moov
Mooie stille loopband. Start en stopt zeer soepel. Echter de loopband was voor mij minder geschikt omdat ik steun nodig heb bij het lopen en de beugel met de bedieningsknoppen kon slechts in een stand. Voor mij te ver van mij af. Ik kreeg daardoor last van mijn schouders. Mijn dochter wilde ook graag een loopband en heeft hem overgenomen.

Vastaus yritykseltä Moov
In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar nooit iets gehoord. Zonde van het geld...

Vastaus yritykseltä Moov
Hele fijne loopband en doet wat hij moet doen.
Echter de communicatie is wel vreemd heb nooit een bevestiging mail ontvangen en in eens stonden ze op de stoep. Uiteraard gemaild met ze maar geen reactie wel een enquête. ...
Maar goed hij is er en ben er blij mee

Vastaus yritykseltä Moov
I’m in love with it! It‘s so convenient!! The delivery was fast and everything went well. I‘m highley satisfied with your service!

Vastaus yritykseltä Moov
Heel tevreden met mijn loopband, maakt echt niet heel veel lawaai en makkelijk monteren. Echt een aanrader !

Vastaus yritykseltä Moov
het helpt mij bij het laten dalen suikergehalte door stappen te nemen

Vastaus yritykseltä Moov
Al paar keer gecontacteerd en nog steeds geen reactie

Vastaus yritykseltä Moov
Ik vind dat de loopband best veel herrie maakt hij piept en hij kraakt. Qua snelheid is het prima. Ik ben hem nog aan het uitproberen heel fijn dat dat 30 dagen mag.
Bestelling was snel binnen en keurig bezorgd.

Vastaus yritykseltä Moov
Slecht dpd komt niet opdagen en geen reactie meer op mails

Vastaus yritykseltä Moov
Heel tevreden met deze loopband! Hij is breed en lang genoeg om comfortabel stevig door te stappen met mijn lengte van 1.70 m. De loopband voelt stabiel aan en werkt tot nu toe prima.
Een klein aandachtspunt is dat het snoer vrij kort is (ongeveer 2 meter). Gebruik daarom liever geen standaard verlengsnoer, maar zorg voor een goede en veilige aansluiting. Verder een fijne aankoop.

Vastaus yritykseltä Moov
Goede loopband alleen band ging snel veranderen

Vastaus yritykseltä Moov
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.