Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hundeogkattefoder! Jeg bestilte en ordre med blandt andet en vest med tryk. Udover den tekst, jeg havde bedt om, havde de også tilføjet mit log... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har en hund med meget sart mave, så da vi skulle skifte foder, da "vores" mærke blev taget af markedet - i øvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... Näytä lisää
Får altid hurtig super hurtig levering til en fornuftig pris. Holger og Malene gode til at vejlede i forhold til hvilke produkter og madvarer vores hund skal have. Der er altid en lille ekstra godb... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i træningsartikler og hundetilbehør. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
Yhteystiedot
Smedegaardsvej 70, 9490, Pandrup, Tanska
- kontakt@hundeogkattefodershop.dk
- www.hundeogkattefoder.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super service intet mindre
Super service intet mindre. Lyn hurtig levering fra dag til dag i 99.9% af de gange jeg har bestilt der og var varen ikke lige i den farve jeg havde bestilt ringede de og spurte hvad jeg ønskede i stedet. Jeg forsætter med at handle her og kan på det varmeste anbefale dem 👌😊
Hurtig levering og GO service
Hurtig levering, konkurrence dygtige priser og ikke mindst FANTASTISK service.
Havde et spørgsmål til et produkt jeg havde fået, der havde ændret udseende.
9 min. efter min besked var sendt, blev jeg ringet op.
... Med et svar på, at produktet var forbedret bla. med MSN i.
Kan kun anbefale dem.
Super god oplevelse
Der er mange fine ting til rimelige priser. Bestillingen kommer virkelig hugtigt.
Den bedste service og hurtig levering
Den bedste service og hurtig levering
Fik sms at der kun var en af min ene vare hjemme ( havde bestilt 2 ) og spurgt om jeg ville have en anden
Fik mine varer dagen efter
Super nemt og ekstrem hurtig service og…
Super nemt og ekstrem hurtig service og korrekt levering , absolut ikke sidste gang vi handler der .
Fantastisk service 😀
Fantastisk service 😀. Ringede med en special opgave. Jeg fik den bedste hjælp der kunne ønskes 💪. Opgaven var hurtig løst og sendt, modtaget dagen efter. Er helt vildt imponeret over det de har lavet til mig. Der var endda sendt hundeguffer med som bonus. Den bedst ros herfra 💪💪💪
5 🌟🌟🌟🌟🌟 oplevelse
5 🌟🌟🌟🌟🌟 oplevelse at handle med Hunde og katte fodershop.
Jeg skrev at det var en hastesag og varerne var pakket og afsendt samme formiddag👌🏼 Tak for super service.
En rigtig god oplevelse at handle her
En rigtig god oplevelse at handle her. Meget kundevenlig og ivrig med råd og vejledning.
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos Malene og Holger.
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside! Hurtig levering ovenikøbet med lækre godbidder som gave!
Absolut et kanon godt sted at handle!
Seriøs webshop
Et imponerende udvalg af varer, og vidende, aktive indehavere indenfor hundesporten.
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering, nemt at finde rundt på hjemmesiden. Jeg vil hdlg klart handle der igen, og giver mine anbefalinger videre.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Gode produkter og hurtig ekspedition af ens ordre. Har man har spørgsmål, får man hurtigt svar. Utrolig serviceminded butik. Vil klart handle hos dem i fremtiden
Shoppen har alt hvad jeg har brug for…
Shoppen har alt hvad jeg har brug for til min hund. Altid hurtig levering og en super service og rådgivning af produkter.
Hurtig service
Hurtig service, varer ankom 2 dage efter bestilling. Hyggeligt der også var pakket lidt godbidder med til hunden :-)
Super hurtig levering (fik en…
Super hurtig levering (fik en opringning da varen ikke var på lager i den farve jeg havde bestilt) måtte returnere det ene af mine hundedækkener, og fik byttet til anden str. uden problemer. dejligt med hundegodbidder i pakken.
Hurtig og nem levering :)
Hurtig levering!
Intet problem her! Jeg bestilte min ordre onsdag eftermiddag, den blev sendt torsdag og modtaget fredag formiddag. Det er jo lækkert! De havde også vedlagt nogle ekstra snacks til hundene, hvilket bare for mig viser at de tør at gå det lille ekstra skridt for at give en ekstra god service.
Deres dummy med plads til godbidder kan varmt anbefales.
Super god webshop
Super god webshop, lynhurtig levering OG returnering, og god service. Kan klart anbefales.
Service i verdensklasse fra Holger og…
Service i verdensklasse fra Holger og Malene. Havde købt et halsbånd, der blev defekt efter få minutters brug. Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på fejlen og ville ikke gøre med i det. Men så tikker der en besked ind med beløbet på halsbåndets pris. Hvis det ikke er service, så ved jeg ikke. Når jeg igen får brug for noget til min hund, så er det her jeg søger som det første.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.