Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hundeogkattefoder! Jeg bestilte en ordre med blandt andet en vest med tryk. Udover den tekst, jeg havde bedt om, havde de også tilføjet mit log... Näytä lisää
Vi har en hund med meget sart mave, så da vi skulle skifte foder, da "vores" mærke blev taget af markedet - i øvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... Näytä lisää
Får altid hurtig super hurtig levering til en fornuftig pris. Holger og Malene gode til at vejlede i forhold til hvilke produkter og madvarer vores hund skal have. Der er altid en lille ekstra godb... Näytä lisää
Intet problem her! Jeg bestilte min ordre onsdag eftermiddag, den blev sendt torsdag og modtaget fredag formiddag. Det er jo lækkert! De havde også vedlagt nogle ekstra snacks til hundene, hvilket ba... Näytä lisää
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i træningsartikler og hundetilbehør. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
Smedegaardsvej 70, 9490, Pandrup, Tanska
- kontakt@hundeogkattefodershop.dk
- www.hundeogkattefoder.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Meget hurtig levering
Altid hurtig levering og gode…
Altid hurtig levering og gode produkter. Jeg fik rigtig god sparring og vejledning omkring foder, da min hund havde svært ved at tage på og mistede appetit👍😊
Hurtig levering af fine varer
Helt vild hurtig levering og varen i…
Helt vild hurtig levering og varen i top.
Tak 😊🌸
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering - og en lille snack til de firebenede med i forsendelsen 😀
Hurtig og venlig betjening.
Nemt og hurtig levering
God vejledning
God vejledning, da jeg var i tvivl om, hvilket produkt, jeg skulle købe. Hurtig ekspedition
Hurtigt og nem at finde hvad man skal…
Hurtigt og nem at finde hvad man skal bruge. Folk med hjertet for sine kunder.
super effektiv service og hundene nød…
super effektiv service og hundene nød deres lille opmærksomhed med stor glæde ;-).
Altid et stort og godt udvalg.
Altid et stort og godt udvalg.
Super nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig levring og altid lidt “ hundehygge” med i pakken 👍.
Altid super godt service når man ringer.
Super hurtig Service 👍
Købte 2 Halo microchip scannere og de kom 2 dage efter med posten.
Fin Service og en shop jeg anbefaler.
Manglede akut skinddummyer og de…
Manglede akut skinddummyer og de landede her 2 dage efter bestilling. De er godt lavet og holder godt. Skal jeg bruge hundeudstyr, så kigger jeg altid mod Pandrup som noget af det første. Kanon service og varieret udvalg til mit forbrug.
Gode priser og hurtig levering
Har bestilt 3 gange fra denne shop og har alle gange fået leveringen dagen efter bestilling. Gode priser og super leveringstid - vi er glade kunder :)
Fantastisk webshop med gode varer
Fantastisk webshop med gode varer! Jeg køber mit hundefoder og tilbehør til jagtttræning her. Virkelig god kundeservice- et trygt sted at handle. Kan varmt anbefale dem.
Jeg er imponeret
Fin hjemmeside, gode priser og super hurtig levering👍
Super lækker hjemmeside
Super lækker hjemmeside. Og hurtig levering👍