Fantastisk god service. Vi har købt en neglesliber hos Groomus. Besøgte Gitte i Odder, og her fik vi en god instruktion i brugen af negleslibereren. Kan kun give min bedste anbefaling.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nærmest i samme øjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min kræsne hunds nye yndl... Näytä lisää
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... Näytä lisää
Super sted at handle🌟 Havde købt et suit hvor nederdelen “rev” i strømpebukserne. Groom Us fik den syet om hos skrædder - det blev super flot👏 - og sendte den retur sammen med et nyt par af deres fl... Näytä lisää
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse.
Sletholmsvej 7, 8340, Malling, Tanska
- 28 10 89 22
- groomus@groomus.dk
- groomus.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God service, hurtig levering
Bestilte lige før middag og have allerede mine vare dagen efter 😊
Fantastisk god service
Hurtig og pålidelig levering.
Har købt en vetbed på tilbud og den kom…
Har købt en vetbed på tilbud og den kom rigtig hurtigt. Og d3n er simpelthen så lækker kvalitet, at jeg har sendt en i gave til min veninde og hendes to schæfer hunde, da hun ønskede en i rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt i hendes navn ❤️🐕🦺🐕🦺🍀🙏❤️
Lækre varer til overkommelig pris
Lækre varer til overkommelig pris. Hurtig ekspedition og levering.
JA herfra 🫶
Har bestilt mad til hundene et par gange. Man når næsten ikke at betale inden varen er sendt. Jeg var solgt allerede da jeg kunne bestille et GRATIS målebæger med. Det er mange år siden de har været gratis - og da der oven i købet var en fin bamse med bliver man jo helt rørt.
Not received what ordered, no contact
Ordered both shampoo and conditioner. Received two shampoo. No reaction on mail or phone. It’s expensive.. €100, so would be nice to receive right order and have contact about it. The fits all pumps didn’t fit as well.
Fire gange foder - fuldstændig fantastisk!
Foderet er min kræsne hunds nye yndlings, og jeg vil hellere købe noget til lidt højere pris, hvis det betyder, at hver en krumme bliver spist. Desuden egner foderet sig godt til hunde med hvid pels, så man ikke pludselig har en beige hund.
Kanon kundeservice ved henvendelser, fantastisk foder og hurtigste levering. Tak!
Meget hurtig levering og altid oplevet…
Meget hurtig levering og altid oplevet at leverancen svarer til ordren. Har købt regelmæssig i flere år.
Hurtig levering
Jeg handler jævnligt hos GroomUs, og det er altid en fornøjelse. Hurtig ekspedition, gode tilbud og en venlig, vedkommende kundeservice, der virkelig tager sig tid til at hjælpe.
Altid hurtig levering
Mega hurtig levering og mega god…
Mega hurtig levering og mega god kunderservice. Jeg havde bestilt et suit og bliver ringet op for at sikre sig at jeg har bestilt i den rigtige str. de giver god vejledning og var rigtig søde til at ligge sættet i en større str til side hvis det ku blev for lille. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊
Hurtig vejledning og gode produkter
Søgte vejledning i forhold til hvilken shampoo og balsam jeg burde købte til vores blandingshund. Svaret kom hurtigt og hun har aldrig haft blødere pels!
God oplevelse
Et firma man kan stole på - klart at anbefale.