Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.
Bredabaan 60, 2990, Wuustwezel, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kwaliteitspellet voor een gunstige prijs.
Goede droge pellets in fijne verpakking, minimaal stof in de zak.
Snelle levering volgens afspraak.
Goede verbranding, veel warmte en zeer weinig as.
Top!
Groet, Arie

Vastaus yritykseltä WOODcom
Snelle levering super goed en droog hout wat ook nog betaalbaar is.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Voor het derde of vierde jaar op rij mijn hout hier gekocht. Wederom vlotte bestelling en vlotte levering. Leuk om met jullie samen te werken.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Haardhout op de afgesproken tijd geleverd. Prima kwaliteit essen en stookdroog!

Vastaus yritykseltä WOODcom
Steeds zeer correcte afhandeling en levering

Vastaus yritykseltä WOODcom
Mooie prijs, snelle levering en de bezorging verloopt vlekkeloos waarbij ze ook meedenken.

Van het begin van het bestellen tot en met de levering in 2 woord perfect

super service
corecte nakoming van afspraken,zou niet anders willen

Vastaus yritykseltä WOODcom
Was onze eerste bestelling zeer tevreden beperkte afvalstoffen gebruiken de briquetten in open haard geeft goede en gezellige warmte
M.vr.gr.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Zeer tevreden. Volgens afspraak op tijd geleverd. Goede kwaliteit hout. Keurig gestapeld en verpakt.

Vastaus yritykseltä WOODcom
De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt met een pallet gekloofd essenhout of eiken, is dit gelijkwaardig of iets voordeliger.
wij stoken reeds 32 jaar hout op een schip en zijn hier tevreden over, ook gezien de minimale rookoverlast voor de omgeving.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Snelle levering, ondanks klein misverstand. Niet verwittigd dat levering enkele dagen uitgesteld was door stockbreuk.
Zeer vriendelijke chauffeur die is komen leveren

Vastaus yritykseltä WOODcom
Ik bestel er al negen jaar pellets. Nooit problemen.
Vriendelijke mensen.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Kwaliteit van het geleverde hout was niet naar wens en stond in ruim ‘negatief’ contrast met levering vorig jaar.
Ik ben zeker niet tevreden en verwacht een compensatie van de leverancier.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Uitstekende en snelle service met een goed produkt

alles ok mbt product.
Probleem was wel dat de pallet maar op 1 zijde kon geleverd worden met transpallet. De brede zijde en niet op de smalle zijde.

Vastaus yritykseltä WOODcom
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.