Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.
I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Näytä lisää
Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Näytä lisää
Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Näytä lisää
Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.
Agenavej 20, 2670, Greve, Tanska
- 88 18 28 00
- info@holseogwibroe.dk
- www.holseogwibroe.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bestilte vareprøver leveret hurtigt
Bestilte nogle vareprøver - og vupti havde jeg dem, et katalog og prisliste. Meget fornemt.

lynhurtig og hjælpsom service
Som arkitekt oplevede jeg lynhurtig service og parathed i forbindelse med undersøgelse af materialer til projekt

Førsteklasses..
For det første,købte jeg ikke noget ,men fik det ganske gratis noget bambus fin'er og der med et par hæfter til at læse i og få inspiration og det giver lyst at investere nogle penge i bambus fin'er..så fint .super

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service! Hurtig levering og god størrelse på vareprøverne. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
Jeg bestilte to gratis prøver på…
Jeg bestilte to gratis prøver på bambusfinér. Prøverne ankom lynhurtigt, og Holse og Wibroe betalte for fragten. Produktet i sig selv er super fint og god kvalitet.
Når jeg på et tidspunkt skal bruge produktet, vil jeg helt klart købe fra dem.

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
Levering var helt som den skulle være…
Levering var helt som den skulle være og så lidt til.
Gulvet er bare så flot

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
Super kundeservice og solidt produkt.
Super kundeservice og solidt produkt.
God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve.
Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede sammen. Kvaliteten af gulvet er høj, og vi havde et minimalt spild.

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
kvaliteten af deres produkter er…
kvaliteten af deres produkter er fanastisk og til en rimelig pris. Bestillingsprocessen var enkel, og jeg kunne hente min ordre samme dag.👍👍👍

Pris, levering og service 👍
Alt var, som aftalt, helt i orden.
Hurtig levering og god service samt en god skarp pris.

Vastaus yritykseltä Holse & Wibroe
Var meget hurtige til at sende en nu…
Var meget hurtige til at sende en nu gulvprøve da den første blev væk hos PostNord