Hoesjemaken.nl Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen. Dubbelzijdig hoesje besteld met eigen bedrukking en deze kwam vol met spikkels erop aan, bedrukking anders dan de voorbeeld hoe ik deze gemaakt heb. Mailtje... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het hoesje is prima, eigenlijk is de foto iets te groot, maar dat is denk ik een beetje eigen schuld. Is net zo goed hartstikke mooi en duidelijk. En de levertijd is precies als aan werd aangegeven

1. Puhelintarvikekauppa
  2. ja myös
  3. Asusteet
  4. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Leuk en perfect

De foto komt perfect op het hoesje te staan. Het is goed stevig en ik kan er een aantal pasjes goed in kwijt, ook die blijven stevig zitten. Ik doe er ongeveer 3 jaar mee, dan maak ik weer een nieuwe. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden klant.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Diana! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het hoesje en het ontwerp. We hopen je over drie jaar weer te mogen verwelkomen! 😊

Saanut 3/5 tähteä

Op zich en leuk idee, maar een dramatische teleurstellende uitvoering...

Op zich een leuk idee, een iPadhoesje met gepersonaliseerde cover geven als verjaardagskadootje voor je nu 75 jarige moeder, maar o wee als t fout gaat….
Bedrijf is super maar dan echt superslecht bereikbaar anno 2025. Via omwegen kom je in een rubriek om per webformulier contact te kunnen zoeken. Geen telefoon, geen chatfunctie, alleen eenzijdig via mail middels het webformulier en hoofdbrekende rubrieken structuur. Binnen een paar uur reactie geven in de praktijk geven ze aan (max 24u) , in werkelijkheid is dit toch pas na minimaal een dag/ een weekend. Ze geven dan aan dat de printfout (niet gecentreerd op de cover en dus jouw fout, hoe dan ??) uit coulance wordt vergoed met een kortingscode.Ik citeer wat men mij stuurt:" Als gebaar van goede wil willen we je graag een nabestellingscode aanbieden die de volledige prijs dekt die je hebt betaald." Een gebaar van goede wil wordt dan gezegd ???…. Dat schiet mij toch echt wat in het verkeerde keelgat.

En dan die verstrekte code, die dekt alleen de uiteindelijke kosten die je hebt gemaakt voor de cover reeds na aftrek van een kortingscode van 15% die op hun website staat.
Het gebruik van deze 15% kortingscode wordt niet meegenomen in de door hen verstrekte coulance code om een nieuwe cover te bestellen. Een mogelijkheid een 2e kortingscode op te voeren is er ook niet, oftewel: Ik ga er dus op achteruit qua aanschafkosten en moet nu ruim 8 euro extra betalen (verzending en 15% extra tov mijn eerdere aanschafprijs) En dat voor een misdruk waar ik niks aan kan doen.

Hoe kun je je zo misleidt voelen als dit.
Om dan weer contact te zoeken (wat ik heb gedaan) schiet niet op, want nadat ik in de ochtend de code had ingevoerd in mijn winkelmand, om eea klaar te zetten, bleek deze in de middag niet meer te werken en kon ik opnieuw contact leggen, waar ik nu nog steeds op een reactie wacht.
Ik ga nog steeds uit van een goede afloop en zal dan ook de update melden hieronder in deze review en de sterren mogelijk aanpassen naar de definitieve ervaring, Maar tot op heden gaat alles behoorlijk stroef en amateuristisch en ben ik allerminst tevreden over de gang van zaken.

Het idee was leuk , een cover met een foto op de ipadhoes, dit als kadootje voor mijn 75 jarige moeder. De praktijk is echter een stuk weerbarstiger…

UPDATE 1: de coulance kortingscode is weer actief (gemaakt), het verstrekte bedrag is in mijn optiek niet correct…
UPDATE 2: na. communicatie over en weer besloten tot volledige terugbetaling en daarmee deenige correcte oplossing. 3 sterren voor de oplossing, maar zal niet opnieuw bestelling plaatsen

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review, Arjen. Het spijt ons te horen dat het zo’n frustrerende ervaring is geweest, zeker gezien het een cadeau was voor je moeder. We begrijpen je teleurstelling volledig en hopen dat de uiteindelijke oplossing in elk geval enige verlichting heeft geboden.

Saanut 5/5 tähteä

Verkeerde hoesje gekregen een iPhone 16…

Verkeerde hoesje gekregen een iPhone 16 een iPhone 16pro aangeklikt. Een mail gestuurd en kreeg een kortingscode terug zodat ik mijn hoesje met onze overleden hond alsnog kon krijgen. Top service dikke 10

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Marijke! Fijn om te horen dat alles goed is opgelost en je alsnog het juiste hoesje hebt kunnen bestellen. We hopen dat het je veel dierbare herinneringen zal brengen.

Saanut 5/5 tähteä

Voor een kapot artikel werdt gelijk een…

Voor een kapot artikel werdt gelijk een nieuwe toegestuurd en het hoesje is perfect

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Henk! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het nieuwe hoesje – we hopen dat je er lang plezier van hebt!

Altijd goeie hoesjes

Altijd goeie hoesjes! Gaan lang mee
Gaan niet stuk!
En kan van alles maken
Niets is te gek!
En aan de goeie prijs.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review, Tatiana! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze hoesjes. Blijf vooral creatief, wij staan klaar voor je volgende ontwerp! 😊

Saanut 2/5 tähteä

Foute iphonehoes

Sorry, ik was in de veronderstelling dat ik Iphone 12 pro besteld had, maar (achteraf) bleek dat die er niet bijstond en nu heb ik een pro max waar ik niks mee kan. Balen dus!
Ik vroeg me af waarom de 12 pro er niet bij staat, hebben jullie daar een antwoord op?
Ik hoor het graag,
Met vriendelijke groet
Doret Klerx

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te horen Doret! Onze excuses dat het model van de iPhone 12 Pro niet beschikbaar was bij je bestelling. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit samen kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen vinden.

28 mei zou het hoesje al binnen komen

Eerste instantie zou ons hoesje 28 mei binnenkomen. Dit gebeurde echter niet. Eerst konden we moeilijk contact krijgen. Uiteindelijk via het contact formulier toch nog kunnen vragen hoe het met de bestelling er voor staat. Toen via de mail bericht gekregen dat ze kosteloos een nieuwe opsturen zouden. Deze is binnen 2 dagen bezorgd en ziet er heel mooi uit. Dus vanaf onze kant aller eerst excuus voor de eerdere review. En bedankt voor het oplossen.

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te horen, Noorlois. Onze excuses dat we je tot nu toe niet eerder hebben geantwoord. Als je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit samen kunnen oplossen. We sturen altijd een vervanging gratis op.

Teleurstelling

Hoesje besteld en betaald en krijg steeds melding dat het is vertraagd intussen 2 weken verder en nog niks contact gaat ook heel raar via een formulier waar je nauwelijks iets kunt melden al met al heel teleurstellend en geen hoesje. Op klant gedeelte staat on hold dus nog niks gedaan denk ik dan. Hoe moeilijk is het om een hoesje te maken en te leveren ben benieuwd.

27. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Hoi Ray, excuses dat we nu pas reageren op je bericht. Wat vervelend dat je nog steeds geen hoesje hebt ontvangen en dat contact opnemen zo moeizaam verloopt. We willen dit graag voor je oplossen – neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we kosteloos een nieuwe kunnen opsturen

Netjes verpakt en mooi afgewerkt

Netjes verpakt en mooi afgewerkt

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product mooi afgewerkt en netjes verpakt is aangekomen – we hopen dat je ervan zult genieten!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige foto op mijn hoesje en de…

Prachtige foto op mijn hoesje en de volgende dag al bezorgd

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat fijn om te horen Emmy, dankjewel voor je mooie review! We hopen dat je nog lang van je hoesje zult genieten! 😊

Teleurstelling

Mijn bestelling is gemaakt en betaald nadat een 1ste afgebroken werd. De cancel staat op mijn account en de geslaagde zit in mijn mailbox. Verzending onderweg. We zijn nu al 4 dagen te laat 'a levering. Contact met de service is onmogelijk. Geen reacties nog verzendingen. Ik wil zeer zeer graag mijn hoesje of geld terug ontvangen.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te horen, TapFijntje. Onze excuses dat we niet eerder hebben gereageerd. We willen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we je verder kunnen helpen met je bestelling of een passende oplossing kunnen bieden.

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen. Onbereikbaar.
Ik raad mensen af iets te bestellen zolang niet vast staat dat het bedrijf nog actief is.

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Het spijt ons zeer dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen en dat je geen contact met ons kon krijgen. We begrijpen hoe frustrerend dit is. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen. Mocht de bestelling niet geleverd zijn, sturen wij altijd kosteloos een nieuw hoesje.

Saanut 1/5 tähteä

Gisteren 2 hoesjes besteld met…

Gisteren 2 hoesjes besteld met gegarandeerde levering voor vandaag, je raad het al.. pakket vandaag nog steeds niet verwerkt door post.nl

Leuk die actie voor moederdag..

10. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Hoi Cor, excuses dat je bestelling niet op tijd is verstuurd, zeker vervelend met Moederdag in zicht. We lossen dit uiteraard graag voor je op. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms, dan kijken we er meteen naar.

Niet bestellen

Niet bestellen . Mijn telefoonhoesje is van zeer slechte kwaliteit. Ook is de foto slecht. Ik kan geen klantenservice bereiken. Daarvoor moet je inloggen maar ik krijg steeds een foutmelding. Ook via Facebook een berichtje gestuurd maar krijg geen contact. Ik voel me opgelicht en heb 25 euro weg gegooid

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses dat we hier niet eerder op gereageerd hebben. We willen dit graag voor je oplossen — neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we je gratis een vervangend hoesje kunnen opsturen.

Leuk hoesje maken

Al een paar keer een hoesje besteld bij Hoesjemaken.nl. Geweldig de mogelijkheden. Echt een aanrader. Besteld en 2 of 3 dagen later ontvangen. Top.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je leuke review, D. Hoogenkamp! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze mogelijkheden – we hopen dat je nog vaak bij ons terugkomt! Veel plezier met je hoesje!

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne webshop en producten

Hele fijne webshop, zo leuk je eigen persoonlijke telefoon hoesje te maken voor jezelf of als cadeau, fotocovers worden zeer mooi gedrukt,hulp ook waar nodig. De bestelling wordt ook met zorg en aandacht verstuurd.

4. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Connie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en service. We hopen dat je nog vaak van je persoonlijke hoesje zult genieten!

Geweldig

Ik weet niet waar al deze slechte reviews over gaan, maar bij mij was daar niks van waar! Geweldige service, heel snel geleverd, en twee prachtige en kwaliteit hoesjes ontvangen. Zou er zo nog een keer bestellen!

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Heleen! Dankjewel voor je positieve woorden – we hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! 😊

Nooit ontvangen

Nooit ontvangen. Alleen maar mails dat het helaas vertraagd is

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Hoi Mirella, het spijt ons dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen dit graag voor je oplossen – we sturen in zulke gevallen altijd kosteloos een vervangend product. Je kunt ons bereiken via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin