Hoesjemaken.nl Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het hoesje is prima, eigenlijk is de foto iets te groot, maar dat is denk ik een beetje eigen schuld. Is net zo goed hartstikke mooi en duidelijk. En de levertijd is precies als aan werd aangegeven

1. Puhelintarvikekauppa
  2. ja myös
  3. Asusteet
  4. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Het hoesje is prima

23. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hoesje met eigen foto besteld

Hoesje met eigen foto besteld. Binnen 3 weken laat de foto los, scheurt de foto en trek je de foto er zo vanaf. Vorig hoesje bij ander bedrijf heeft het 3 jaar goed gedaan. Zeer teleurstellend.

18. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te horen dat de foto op je hoesje binnen drie weken loslaat en scheurt, onze excuses hiervoor. Dit is niet de kwaliteit die we willen leveren, en we sturen in zo'n geval altijd een gratis vervanging. Neem contact met ons op via https://hoesjemaken.nl/faq#contact met je bestelnummer, dan lossen we dit voor je op.

Saanut 1/5 tähteä

Een halve sticker op het hoesje…

Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het niet vergoeden. Nadat ik een video van het hoesje had op gestuurd gaven ze aan dat ze de video niet konden openen????? Maar om mij tegemoet te komen een korting willen geven van 50%, dus eigenlijk geven ze toe dat het er niet uit ziet. Dus hier niet kopen

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons hierop attent heeft gemaakt.

Na onderzoek hebben we geconstateerd dat het niet om een ​​drukfout gaat. We begrijpen uw bezorgdheid echter volledig en hebben daarom uit coulance een terugbetaling van 50% aangeboden.

Wat betreft de video die u ons stuurde, deze konden we helaas niet openen vanwege het bestandsformaat. We stellen het zeer op prijs als we dit verder kunnen onderzoeken en naar uw tevredenheid kunnen oplossen.

Neem gerust weer contact met ons op, zodat ons team u verder kan helpen. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen dit voor u op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een vreselijk bedrijf!

Wat een vreselijk bedrijf!
2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon.
Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd dat onze zoon zijn geld terug krijgt.
Maar daarna werd al het contact verbroken!
Hoor nu niks meer. Wordt niet meer op de mail gereageerd!
Dit is wel erg triest

8. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te lezen, dit is niet hoe we willen dat het gaat. We sturen bij kwaliteitsproblemen altijd een gratis vervanging, maar we willen dit graag alsnog goed oplossen: neem contact met ons op via https://hoesjemaken.nl/faq#contact met het ordernummer, dan kijken we direct verder naar de beloofde terugbetaling.

Saanut 3/5 tähteä

Past goed, stinkt enorm

Mooi hoesje, goed geprint. Alleen er komt een enorme geur vanaf. Na 2 a 3 week gebruik blijft die nare lucht er vanaf komen vooral wanneer de telefoon een klein beetje warm word of het in de zon licht

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het hoesje zo'n sterke geur afgeeft, ondanks dat u tevreden bent over de bedrukking. Onze excuses hiervoor; we nemen per e-mail contact met u op om dit op te lossen en zorgen uiteraard kosteloos voor een vervangend hoesje. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via https://www.hoesjemaken.nl/faq#contact.

Extreem chemische lucht

De print op het hoesje is echt heel mooi gedaan. De kleuren zijn diep, de afbeelding zuiver. Kwaliteit van het hoesje is uitstekend!
Maar: Er komt een extreem chemische lucht af van het hoesje! Na het 1 dag om m'n foon te hebben gehad heb ik het er maar afgehaald. Elke keer als ik m'n telefoon had gebruikt moest ik m'n handen wassen om de geur weg te krijgen. Bij gebruik van telefoon de hele tijd die rare sterke chemische geur in m'n neus. Nee bedankt. Zonde, want de kwaliteit van de hoes en gedrukte afbeelding zijn verder wel echt goed.

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review. We nemen contact met je op omdat we je ervaring graag willen verbeteren. Het spijt ons te horen dat je zo’n nare ervaring hebt gehad, en we willen dit graag voor je oplossen.

Een sterke chemische geur zoals jij beschrijft is niet normaal voor onze hoesjes, en we willen dit graag onderzoeken. Kun je ons je bestelnummer doorgeven en eventueel een foto van het hoesje sturen, zodat we kunnen zien uit welke batch het komt?

We kunnen je gratis een nieuwe print van hetzelfde ontwerp aanbieden. Als je liever geen vervanging van hetzelfde product wilt, laat het dan weten – dan kunnen we kijken naar een gedeeltelijke terugbetaling waarbij je het hoesje houdt, of een volledige terugbetaling nadat je het hebt teruggestuurd.

Laat maar weten hoe je het liefst verder gaat, en als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, reageer dan gerust!

Saanut 2/5 tähteä

Vind de kwaliteit van de foto van het…

Vind de kwaliteit van de foto van het hoesje erg tegenvallen

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses dat de fotokwaliteit van het hoesje tegenvalt. We nemen per e-mail contact met u op om te bekijken wat er is misgegaan en zorgen indien nodig kosteloos voor een vervangend hoesje. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via https://www.hoesjemaken.nl/faq#contact.

Verschrikkelijke trage webshop

Verschrikkelijke trage webshop, vrijwel geen communicatie mogelijk.

Bijna fu*k**g 1 maand moeten wachten op simpel telefoon hoesje.

12. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses dat u bijna een maand op uw telefoonhoesje heeft moeten wachten en dat de communicatie zo moeizaam verliep. We nemen per e-mail contact met u op om uit te zoeken wat er is misgegaan en dit netjes op te lossen; mocht uw bestelling nog niet zijn aangekomen, dan sturen we kosteloos een vervangend hoesje. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via https://www.hoesjemaken.nl/faq#contact.

Saanut 4/5 tähteä

In eerste instantie kreeg ik helaas…

In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Ben benieuwd!

7. heinäkuuta 2026

Reageren nergens op

Ik had een fotohoesje besteld met een foto van de 4 kleinkinderen als cadeau voor mijn vader. Op het voorbeeld was de foto perfect, maar bij aankomst viel mijn nichtje half van het hoesje af. Niet wat ik verwacht voor 30 euro. Na contact opgenomen te hebben kreeg ik heel snel reactie met de vraag over welke bestelling het ging. Daar meteen op gereageerd maar nu al 1,5e week helemaal niks meer gehoord, ondanks dat ik zelf ook nog 2 mails heb gestuurd. Echt enorm jammer en alles behalve tevreden over dit bedrijf.

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses dat het hoesje niet overeenkwam met het voorbeeld en dat u daarna geen reactie meer heeft ontvangen op uw e-mails. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met u op om dit alsnog netjes op te lossen en sturen uiteraard kosteloos een vervangend hoesje. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via https://www.hoesjemaken.nl/faq#contact.

Saanut 2/5 tähteä

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen. Dubbelzijdig hoesje besteld met eigen bedrukking en deze kwam vol met spikkels erop aan, bedrukking anders dan de voorbeeld hoe ik deze gemaakt heb. Mailtje gestuurd want hebben geen nummer en kreeg die avond reactie, aangegeven wat er mis mee is en dat ik een nieuwe wil maken hierdoor.
Over een week gewacht en ze zouden exact de zelfde hoesje opsturen.. Hallo? 🙂

Daar zijn betere sites zoals B2C telecom, hebben telefoonnummer en vd week een hoesje voor mijn tablet gemaakt. Kwam binnen en uitstekende kwaliteit.
Goedkoper is niet altijd beter dus kijk uit.

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses dat het hoesje spikkels bevatte, de bedrukking afweek van het voorbeeld en onze voorgestelde oplossing niet aansloot bij uw verzoek. We nemen per e-mail contact met u op om de gewenste bedrukking te bevestigen en sturen daarna kosteloos een correct vervangend hoesje. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via https://www.hoesjemaken.nl/faq#contact.

DRAMA

DRAMA

HOESJE BESTELD PLASTICH ROMMEL 50 EURO LICHTER

KRIJG GEEN REACTIE PER MAIL VAN BEDRIJF EMAIL BESTAAT NIET MEER KRIJG IK TERUG VAN MIJN MAIL

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Beste D'charell, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het ontvangen hoesje en dat je ons niet hebt kunnen bereiken via e-mail. We nemen per e-mail contact met je op om dit op te lossen en sturen bij kwaliteitsproblemen altijd kosteloos een vervangend product.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi hoesje

Mooi hoesje, goed gelukt!

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Sylvia! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je hoesje en dat het goed gelukt is. We wensen je veel plezier met je hoesje!

Saanut 1/5 tähteä

Ik had mijn klacht via Trustpilot…

Ik had mijn klacht via Trustpilot gedaan over hoesjemaken.nl zowaar kwam er een reactie ze zouden er naar kijken nadat ik hun de bestelnummers had gegeven wat ik gedaan heb en weer geen reactie meer ontvangen terwijl ze zeiden dit zo spoedig mogelijk op te zullen lossen totaal niet betrouwbaar dus.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Beste Christian, het spijt ons dat je na het doorgeven van je bestelnummers geen verdere reactie van ons hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met je op om dit alsnog samen op te lossen.

Saanut 5/5 tähteä

Super mooi

Super mooi. woensdag besteld, vandaag in huis. Het hoesje is mooier als verwacht. Een dikke 10

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Beste Ingrid, bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je hoesje zelfs mooier is geworden dan je had verwacht en dat de levering zo snel was. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Saanut 1/5 tähteä

Tot 2 keer toe is er iets misgegaan met…

Tot 2 keer toe is er iets misgegaan met het bestand met de foto. Eerste keer kreeg ik vouchercode om opnieuw te bestellen. 2e keer gaan ze het bedrag terugstorten. Kan 10 dagen duren.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Beste Claudia, wat vervelend dat er tot twee keer toe iets is misgegaan met je fotobestand. Onze excuses voor het ongemak. We nemen per e-mail contact met je op om je te informeren over de status van de terugbetaling en dit netjes met je af te handelen.

Saanut 1/5 tähteä

Magneetje sluit niet en hoesje kapot

Bij het eerste (dubbele) telefoonhoesje sloot het magneetje niet. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd, waar de binnenkant meteen kapot scheurde en wederom het magneetje niet sloot. Ik wilde een oplossing, maar dan hoor je opeens niks meer…. Niet meer kopen hier dus helaas!

19. toukokuuta 2026

Beste Sabine,

Het spijt ons te horen dat zowel het oorspronkelijke hoesje als de vervanging problemen vertoonden en dat u daarna geen reactie meer van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We nemen per e-mail contact met u op om dit alsnog op te lossen, en indien er sprake is van een kwaliteitsprobleem zorgen wij altijd voor een kosteloze vervanging.

Slechte klantenservice!

Ik heb screenprotector besteld en kreeg de verkeerde geleverd, bericht gestuurd en ze blijven vragen om een screenshot van de instellingen van mijn telefoon om te zien welke telefoonnik heb. Ik heb 3 keer een herhaalbericht gestuurd dat het om een iphone 17 gaat en krijg geen respons meer! Zij willen een foto, ik ga geen foto van mijn instellingen sturen, ik geef aan dat het de iphone 17 is. Net foto van achterkant doos gestuurd! Helemaal klaar mee, schandalig hoe er om wordt gegaan met klanten, dit is al de 2e keer dat ze dit doen. Nooit meer hier bestellen!

12. toukokuuta 2026

Beste Manon,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses voor de onduidelijke communicatie en het uitblijven van een reactie, dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen per e-mail contact met je op om dit alsnog netjes voor je op te lossen.

Hoesje met foto laten maken,

Hoesje met foto laten maken,
Na 2 dagen laat de foto al los.

Geprobeerd contact op te nemen, maar moet een account aanmaken en na meerdere pogingen geeft die elke keer invalid aan..

Nergens ook een mail of tel nummer waar je wat naar kan sturen

13. toukokuuta 2026

Beste Jeff,

Wat vervelend om te horen dat de foto al na 2 dagen begon los te laten en dat het niet lukte om contact met ons op te nemen. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de kwaliteit en service die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen graag voor een gratis vervanging.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin