Hoesjemaken.nl Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een prachtig mooi hoesje ontvangen voor mijn Samsung Galaxy Flip 7. Ik heb zelf een print uitgezocht en die is er echt haarscherp op afgedrukt. Ook het hoesje pas perfect om mijn Flip 7. Zondag... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen. Dubbelzijdig hoesje besteld met eigen bedrukking en deze kwam vol met spikkels erop aan, bedrukking anders dan de voorbeeld hoe ik deze gemaakt heb. Mailtje... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa
  2. ja myös
  3. Asusteet
  4. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hoesje besteld

Hoesje besteld. Deze was snel binnen. Maar foto viel gedeeltelijk over camera. Contact opgenomen en ze wilde het graag oplossen. Maar oeps wij hadden een fout gemaakt. Het verkeerde toestel nr. Ipv de a72 hebben wij de a71. Maar we kregen een tegoedbon zodat we de juiste konden bestellen. Super service. Het was onze fout. Maar toch hebben ze meegedacht met oplossen. Geweldig. Onze dank hiervoor

11. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Saanut 3/5 tähteä

Ik had een hoesje besteld voor vakantie…

Ik had een hoesje besteld voor vakantie op dinsdag. We gingen zondag op vakantie. Hoesjemaken kiest ervoor om samen te werken met post.nl maar ik had mijn bestelling niet voor de vakantie binnen. Teleurgesteld want ik heb nu de eerste krassen al op mijn gloednieuwe toestel. Oude toestel ging stuk. Ik had de verwachting dat het zaterdag binnen zou zijn. Het ligt niet aan hoesjemaken maar aan PostNL of hun samenwerking.

28. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak, Heidie. Neem alstublieft contact met ons op via https://www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat u een passende oplossing ontvangt.

Saanut 1/5 tähteä

Zonde van het geld

Extra betaald zodat het op een dinsdag zou komen, want ik had het toen nodig. Werd pas vrijdag geleverd en het is een soort sticker erop het ziet er echt niet mooi uit. En er is geen contact met ze te krijgen hierover

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses voor het ongemak. Neem alstublieft contact met ons op via https://www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat u uw bestelling naar tevredenheid ontvangt of uw geld teruggestort krijgt.

Hele leuke telefoonhoesjes

Voor de tweede hoesjes besteld en wederom weer super tevreden. We krijgen heel vaak hele leuke reacties op onze hoesjes omdat deze niet standaard zijn vanwege je eigen ontwerp.
Één klein minpuntje is dat de prints sneller beschadigen op de vouw dan andere hoesjes, maar dan alsnog ben ik super tevreden.

27. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze unieke telefoonhoesjes. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Saanut 2/5 tähteä

te laat 'gegarandeerd' geleverd en verkeerde product

Hoesje besteld voor moederdag, 7 euro bijbetaald voor gegarandeerde levering. Tijdens bestellen stond er nog levering op zaterdag voor moederdag en in de bevestigingsmail stond ineens de dinsdag erna. Misschien te laat besteld maar als er zelfs na -met opzet na herladen van de site- nogsteeds levering op zaterdag staat mag je daar vanuit gaan toch? Direct proberen bestelling te annuleren, nooit iets van weer gehoord. Dinsdag zou het dan geleverd worden, met track and trace link, ook nooit gehad. Zoals je raadt, dinsdag niet geleverd maar woensdag. Was toch al te laat dus maakte niet meer uit. Daar kwam bij dat een hoesje gemaakt is voor een Android telefoon waar ik een voor iPhone had besteld. Als reden dat je je bestelling moeilijk kan annuleren geven ze aan dat alles een automatisch proces is en dat na bestelling de hoes al in de machine zit. Ik denk dat een geautomatiseerd proces zoals aangegeven niet een verkeerd hoesje maakt, maar dat ben ik. Meteen via contact formulier op de website (enige manier van contact?!) aangegeven dat ik een verkeerd model hoesje heb ontvangen en daarbij ook foto's van het hoesje meegestuurd. Ook had ik aangegeven dat ik het bedrag terug gestort wilde. Kreeg ik de reactie of ik niet "even wilde passen". Enigszins boze foto's terug gestuurd dat het toch wel echt niet paste. Later weer een reactie met dat nu het nieuwe, goede hoesje meteen gemaakt werd, toen brak mij de klomp. Gelukkig stond na nog een boze mail binnen een aantal dagen het geld weer op mijn rekening.

Latere bewerking na reactie website;
Lezen jullie de review wel? Ik heb gelukkig het geld al terug. Ook bij het mailcontact met jullie is het net alsof jullie niet lezen wat er geschreven wordt en gewoon een soort standaard antwoord er in plakken.

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Onze excuses voor het ongemak en de late reactie. Neem alstublieft contact met ons op via https://www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen en een vervangend product kunnen sturen of uw geld kunnen terugstorten.

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ontwerp was snel klaar en de…

Mijn ontwerp was snel klaar en de website werkt heel makkelijk. Het hoesje werd snel geleverd en ziet ertop uit.

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe hoesje.

Saanut 4/5 tähteä

Geweldige service en het hoesje is…

Geweldige service en het hoesje is precies zoals ik wide. Makkelijk te maken en binnen een dag in huis. Top!

Saanut 4/5 tähteä

mooi en vlot geleverd

Het was heel duidelijk beschreven hoe je de foto moest uploaden. Het hoesje is mooi en werd vlot geleverd.

26. huhtikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al verschillende keren een…

Ik heb al verschillende keren een hoesje laten maken met een eigen foto
En dat is altijd perfect van kwaliteit.

4. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Echt blij met het resultaat

Echt blij met het resultaat! Hoesje sluit perfect aan en de kleuren zijn prachtig. Supersnelle levering, dik tevreden!

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Bern erg blij met mijn nieuwe hoesje

Bern erg blij met mijn nieuwe hoesje. Snelle levering. Kleur van de print iets minder fel maar verder top.. Zeker een aanrader!

13. toukokuuta 2024

Fijn telefoonhoesje

Fijn telefoonhoesje. Agenda stijl. Heldere foto. Met de vorige jaren gedaan. Daarom weer opnieuw besteld.

12. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling, Marinus! We zijn blij dat je tevreden bent met je telefoonhoesje en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle levering en een goede…

Hele snelle levering en een goede kwaliteit.

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve feedback, Jean! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer te zien!

Mooie kwaliteit

Het hoesje is van een mooie kwaliteit met mijn bedrijfslogo voor een schappelijke prijs

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Paul! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje met je bedrijfslogo. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit. Leuk als cadeau!

Ik bestel hier al een tijdje telefoonhoesjes die ik als cadeau aan familieleden en vrienden geef. Kwaliteit is erg goed!

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Bas! We zijn blij dat de kwaliteit van de telefoonhoesjes naar wens is en dat ze goed ontvangen worden als cadeau. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Top hoesje met logo gemaakt

iphone hoesje met logo gemaakt voor mijn bedrijf, snel gekregen ook dus erg blij mee.

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met het iPhone hoesje met je bedrijfslogo en de snelle levering. We hopen je snel weer te zien!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin