Saanut 4/5 tähteä

Spullen snel geleverd. Kon ook makkelijk retourneren (had 2 paar schoenen besteld omdat ik niet zeker wist welke maat het beste zou passen). Producten waren zoals omschreven en afgebeeld. Wat iets min... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Al vele malen spullen gekocht bij hockeyspullen.nl Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering. Voor de echte hockeyfan een must om eens naar het aanbod te kijken. Met regelmaat leuke korting... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie is niet best. Telefoon wordt niet opgenomen. Je kunt een bericht inspreken, maar er wordt niet teruggebeld. Heel jammer, want het verzenden gaat wel snel. Omruilen is ook niet mo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik las heel erg negatieve verhalen nadat ik de bestelling in de haast gedaan had om nog dezelfde dag verzonden te worden. Ik schrok dus en maakte me even zorgen. Echter, ondanks dat 't een dag later... Näytä lisää

1. Jääkiekkovarusteet

Tietoja yrityksestä Hockeyspullen.nl

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Hockeyspullen.nl vindt u al uw Hockeyspullen
Wij hebben een supersnelle levering en een groot assortiment hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen en hockeykleding.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Waardeloze service - garantie afhandeling

In november 2021 een Adidas stick gekocht, stick begaf het door een erkende fout na twee trainingen. Contact gehad met Pim, gaf aan dat Adidas pas in februari een vervangend exemplaar kon leveren. Gezien de winterstop was het mogelijk om te wachten. Levering bleef echter uit, waardoor ik begin maart een nieuwe stick heb moeten aanschaffen. Op het verzoek om de garantie op te lossen d.m.v. terugbetaling werd direct gereageerd met een creditnota (9 maart). Inmiddels is het 31 maart en blijven zowel de terugbetaling als enige vorm van reactie per mail/telefoon uit. Hoop het geld ooit nog terug te zien. Wil je geen problemen met garantie afhandeling, zoek dan vooral even een andere webshop.

31. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Producten zijn zeker heel goed als ze…

Producten zijn zeker heel goed als ze geleverd worden.

Als er iets mis is word het geregeld. Helaas kan dit alleen via de mail aangezien er telefonisch gedurende dag en ( op verschillende dagen)niet word opgenomen. Dit maakt het contact als er iets is wat onhandig doordat je steeds heen en weer moet mailen. Hier zou zeker een verbeter punt liggen.

Verder is mijn dochtertje erg blij met de spullen! Dus toch tevreden.

30. maaliskuuta 2022

Heel slechte service

Heel slechte service. Tot op vandaag weet ik niet of ik zal worden terugbetaald voor een geretourneerde stick. Nochtans heb ik de credit nota's ontvangen. De terugbetaling op zich wordt niet betwist, ik krijg gewoon mijn geld niet. E-commerce werkt natuurlijk niet zo. Op terugbetaling moet men kunnen vertrouwen. Als dat er niet is, stopt het.

27. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en bedrijf onbereikbaar

Ik kreeg een andere kleur artikel geleverd dan besteld.
Als je dan belt, krijg je niemand aan de lijn maar moet je een bericht inspreken om teruggebeld te worden. Dit gebeurt niet. Weer zelf bellen. Toen werd ik teruggebeld. Artikel zou omgewisseld worden. Originele pakketje werd opgehaald. Geen nieuw pakketje. Weer gebeld en ingesproken. Weer niet teruggebeld. Nu nog wachten tot ik mijn geld terug krijg. Maar hier bestel ik dus nooit meer iets.

27. maaliskuuta 2022

Zeer tevreden

Snelle levering, scherpe prijs, goede kwaliteit. En 1 masker was niet meegeleverd, maar na contact met Hockeyspullen dezelfde avond nog afgeleverd. Zeer tevreden. Zeker een aanrader om bij hen spullen te kopen

26. maaliskuuta 2022

Klantenservice niet bereikbaar

Een grijze Hockeyhandschoen besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Werd een roze geleverd. In de hoop dat er snel nog een juiste kleur geleverd kon worden meerdere keren met de klantenservice gebeld, ingesproken en gemaild. Geen contact mee te krijgen en geen enkele reactie ontvangen. Handschoen retour gestuurd en elders een handschoen gekocht. Heel jammer!

25. maaliskuuta 2022

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Duidelijke site en communicatie. Misschien wat veel mails achter elkaar. Misschien kan je deze bundelen. Zou 100% nog een keer bestellen

22. maaliskuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin