Saanut 4/5 tähteä

Spullen snel geleverd. Kon ook makkelijk retourneren (had 2 paar schoenen besteld omdat ik niet zeker wist welke maat het beste zou passen). Producten waren zoals omschreven en afgebeeld. Wat iets min... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Al vele malen spullen gekocht bij hockeyspullen.nl Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering. Voor de echte hockeyfan een must om eens naar het aanbod te kijken. Met regelmaat leuke korting... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie is niet best. Telefoon wordt niet opgenomen. Je kunt een bericht inspreken, maar er wordt niet teruggebeld. Heel jammer, want het verzenden gaat wel snel. Omruilen is ook niet mo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik las heel erg negatieve verhalen nadat ik de bestelling in de haast gedaan had om nog dezelfde dag verzonden te worden. Ik schrok dus en maakte me even zorgen. Echter, ondanks dat 't een dag later... Näytä lisää

1. Jääkiekkovarusteet

Tietoja yrityksestä Hockeyspullen.nl

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Hockeyspullen.nl vindt u al uw Hockeyspullen
Wij hebben een supersnelle levering en een groot assortiment hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen en hockeykleding.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Webshop onbereikbaar en bestelling nooit geleverd. MALAFIDE WEBSHOP!

Twee weken geleden verjaardagscadeau's voor mijn dochter besteld. Dit is de eerste keer dat ik een bestelling bij deze webshop heb geplaatst, omdat mijn dochter net met hockey in gestart. Tot nu toe heb ik nog niets gehoord en ook niets ontvangen. Meerdere keren gemaild en ook telefonisch niet bereikbaar. Wat een schande! Ik kan niet anders dan de conclusie trekken dat dit een malafide webshop is die mijn bestelling nooit zal versturen en aangifte doen bij de politie. Ik adviseer iedereen die in hetzelfde schuitje zit ook aangifte bij de politie te doen.

19. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

na anderhalve week nog niets

Anderhalve week geleden schoenen besteld en betaald; nog niets binnen. Algemene mail gehad dat ze onderbezet zijn en het snel zullen oplossen. Telefonisch onbereikbaar. Ben dus verre van tevreden

22. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Geld van retour niet gekregen

Als eerste totaal ander hockeyrokje gekregen dan op de foto stond op de website. Vervolgens items gelijk retour gestuurd en nu 3 weken later nog steeds niet mijn geld terug. Telefonisch niet te bereiken.

Mail gestuurd en uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen, maar moest er wel zelf achteraan gaan.

1. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Levert niet en is onbereikbaar

Heb scheidsrechter spullen besteld en betaald via de website half april. Kreeg een bevestiging van de betaling. Daarna nooit meer iets vernomen. De website blijkt ineens "onder constructie". Als je belt wordt je eerst in de wacht gezet en krijg je vervolgens de melding dat ze de telefoon niet zullen opnemen. Na inspreken voicemail krijg ik ineens een mail dat er geen betaling zou zijn gedaan en dat ze daarom niet leveren. Terwijl ze zelf de betaling ontvangst hebben bevestigd. Ik ga aangifte doen wegens oplichting / verduistering. Vergeet deze webwinkel. Niet hier bestellen!

29. huhtikuuta 2022

Geen communicatie, geen levering

Baggerwinkel dat hockeyspullen.nl. Zou vrijdag lading hockeysokken bezorgd krijgen voor toernooi. Gebeurde niet. Vrijdag, maandag, dinsdag gebeld. Verzoek terug te bellen ingesproken, inclusief duidelijkheid rondom urgentie. Niks gehoord. Mail gestuurd. Ook geen reactie. Nu mail + creditnota: "verzending niet gelukt". Lekker gecommuniceerd. En geen oplossing, dus.

26. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin