Spullen snel geleverd. Kon ook makkelijk retourneren (had 2 paar schoenen besteld omdat ik niet zeker wist welke maat het beste zou passen). Producten waren zoals omschreven en afgebeeld. Wat iets min... Näytä lisää
Al vele malen spullen gekocht bij hockeyspullen.nl Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering. Voor de echte hockeyfan een must om eens naar het aanbod te kijken. Met regelmaat leuke korting... Näytä lisää
Communicatie is niet best. Telefoon wordt niet opgenomen. Je kunt een bericht inspreken, maar er wordt niet teruggebeld. Heel jammer, want het verzenden gaat wel snel. Omruilen is ook niet mo... Näytä lisää
Ik las heel erg negatieve verhalen nadat ik de bestelling in de haast gedaan had om nog dezelfde dag verzonden te worden. Ik schrok dus en maakte me even zorgen. Echter, ondanks dat 't een dag later... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Hockeyspullen.nl
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wij hebben een supersnelle levering en een groot assortiment hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen en hockeykleding.
Kapelweg 28, 3818 BP, Amersfoort, Hollanti
- 0334655564
- info@hockeyspullen.nl
- www.hockeyspullen.nl
Snelle levering, maar helaas geen pakbon en retourformulier bij het product geleverd.
Goede snelle levering
Scherpe prijs en snelle bezorging.
Scherpe prijs en een prima avond bezorging van de bestelde zeempjes. Top!
Bestelling verliep prima,
Bestelling verliep prima,
Maar de stortvloed aan informatie m.b.t. verzendproces is overdreven.
Daarom geen 5 sterren
Je krijgt veelste veel mailtjes, dat moet anders
j'ai acheté un stick en aout 2021
j'ai acheté un stick en aout 2021. Je l'ai renvoyé car il n'allait pas. je n'ai jamais reçu le remboursement
je les ai appelé 40 fois. aucune reponse
Makkelijk en top
Top
Prima snel geleverd. Probleem met artikel dat te snel stuk ging goed opgelost.
Moest iets retourneren
Moest iets retourneren. Werd allemaal soepel en helder geregeld.
Blij met de bestelde producten
Blij met de bestelde producten
Jammer dat er zo weinig keus is in hockeyschoenen
Steeds een maat selecteren en dan blijkt het niet voorradig.
Maat 40 2/3 Adidas is er gewoon helemaal niet.
Terwijl als ik op deze maat en merk zoek op internet jullie steeds naar voren springen.
Blijf hier weg
Deze roedel boefjes heeft geen enkele intentie betaalde spullen te leveren. In mijn geval gaat het om een hockeystick. Gelukkig blijkt de chargeback van de creditcard wel te werken, maar dat gaat buiten deze club om
Snel geleverd volgens afspraak
Goed
De bestelling werd snel geleverd! Helaas was het een beetje kapot :( maar mijn fietsklem doet het goed
Snelle levering en goede opvolging van…
Snelle levering en goede opvolging van de order. De emmer met bitjes is een prima product als back-up voor leden die hun bitje vergeten zijn.
Goede snelle levering en product is…
Goede snelle levering en product is zoals beschreven.
Werdt wel heel erg goed op de hoogte gehouden van de status, bestelling, ondetweg, weke leverancier en wanneer afgeleverd.
En keuze genoeg van betalng mogelijkheden.
Ben zeer te vreden over Hockeyspullen.nl
Voldoet aan verwachting, snelle levering.
Product voldoet aan verwachtingen, snelle levering.
Wel jammer dat iets wat door de brievenbus past, in een dusdanig grote door verpakt wordt dat er een koerier voor inschakelt moet worden :(
Snelle levering zoals beloofd
Snelle levering. Wel een beetje verbaasd dat als je 5 zeempjes besteld ze alle 5 in een aparte envelop zitten. Beetje zonde lijkt me.
Goede spullen en snelle levering.
Helemaal mooi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.