Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Arvostelua

3 255
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En god seriøs vejledning uden nogen form for pres eller tendes til at oversælge. Prisen og sammensætningen af forsikringer matcher meget godt.

Saanut 5/5 tähteä

Indtil videre er jeg meget tilfreds med Himmerland’s forsikring, er først lige skiftet dertil efter anbefaling fra min datter,som er meget tilfreds med dem

Saanut 5/5 tähteä

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Himmerland Forsikring gs.

Yrityksen kirjoittama

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Yrityksen kirjoittama

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 255)

472 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super Selskab

Super Selskab. Altid god hjælp, når man har brug for det!
Altid flinke medarbejdere at tale med.
Samt god dækninger på sine forsikringer.

Hej Tonny,

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak!

Det er så dejligt at høre, at du synes det hele spiller - det er jo lige sådan, det skal være.

God priser og godbehandling

God priser og godbehandling . Har ikke noget uden jeg er tilfreds servicen

Hej Niels,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du synes der både er gode priser og god behandling - det betyder meget for os, at du ville dele din oplevelse med os.

Saanut 5/5 tähteä

Tager hurtigt telefonen og giver en god…

Tager hurtigt telefonen og giver en god betjening

Hej Bo,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores tilgængelighed.

Altid venlig og prof

Altid venlig og prof. Betjening.

Hej Kaj,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hej Annemarie,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Vi er glade for, at du havde lyst til at give din mening til kende.

Saanut 5/5 tähteä

En super god service og vejledning man…

En super god service og vejledning man går aldrig forgæves.
Et fantastisk Forsikringsselskab.
Anbefaler gerne til andre.

Hej Ingeborg,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og rådgivning og at du har lyst til at anbefale os til andre - det betyder meget for os!

Saanut 5/5 tähteä

De er flinke og hjælpsomme

De er flinke og hjælpsomme, man føler sig tryg ved deres anbefalinger.

Hej Ulla,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores tilgang og at du føler dig tryg ved vores rådgivining.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fået en fantastisk hjælp

Jeg har fået en fantastisk hjælp, efter en brand.

9. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Børge,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med den hjælp du har fået.

Saanut 5/5 tähteä

Nem at komme i kontakt med.

Altid nem at komme i kontakt med, man skal ikke vente i telefonen i flere minutter inden man kommer i kontakt med en medarbejder.
Medarbejderne er altid flinke og oplysende at tale med.
Så 5 stjerner herfra. 😊

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte stjerner og de pæne ord.

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed og vores service.

Hej Lene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at du synes I får en god behandling - det er jo lige sådan, det skal være!

Saanut 5/5 tähteä

Service på højt plan og rare mennesker…

Service på højt plan og rare mennesker at tale med og får svar på det man spørger om , kan kun anbefale til andre

Hej Thomas,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores tilgang.

Saanut 2/5 tähteä

Glemte opsige indboforsikring og glemte…

Glemte opsige indboforsikring og glemte overflytte/nytegning af hundeforsikring

Hej Dorte

Tak for anmeldelsen.

Endnu en gang kan jeg kun beklage, at flytningen i sin tid ikke forløb optimalt, og at der var dele af processen, som gav anledning til frustration. Det er naturligvis ikke sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vedrørende indboforsikringen blev forholdet håndteret og rettet, da vi fik kendskab til det, og du fik dengang information om, at tingene var bragt i orden.

I forhold til hundeforsikringen kan jeg se, at der var dialog om flytningen, men at der ikke blev registreret en fuldt gennemført flytteanmodning i systemet på daværende tidspunkt. Sagen blev efterfølgende håndteret, så din forsikringsdækning blev korrekt placeret.

Jeg forstår godt, at oplevelser som disse kan sætte sig og fylde. Når det er sagt, er det samtidig ærgerligt, at forløbet fortsat fører til en negativ anmeldelse flere år efter.

Derfor håber jeg også, at vi på sigt får mulighed for at vise, at vi kan levere en bedre oplevelse – og dermed gøre os fortjent til flere stjerner.

Sisse, Himmerland Forsikring

Saanut 5/5 tähteä

Altid klar med en hurtig og retfærdig…

Altid klar med en hurtig og retfærdig løsning på ens problem.

Hej Kurt,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Saanut 5/5 tähteä

Super service gode priser nem at…

Super service gode priser nem at kontakte😁😁

Hej Jens,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både service, priser og tilgængelighed.

Saanut 4/5 tähteä

Giver 4 stjerner..

Giver 4 stjerner... Den sidste stjerne kan de få hvis skadesbehandling er i top... Og det vides heldigvis ikke 👍
4 stjerner for kundeservice... Det er super service.
Trustpilot burde dele forsikrings branchen op i 2 dele... Kundeservice og skades behandling.
Men bedst af alt er at Himmerland forsikring er en fond.
Top i orden herfra, 🔟

17. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Thomas,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak skal du have!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds og synes vi fortjener 4 flotte stjerner for vores service - vi håber selvfølgelig at vi med tiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne også.

Dejligt at du ville dele din oplevelse med os. Det betyder mere end du aner!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

4. toukokuuta 2026

Hej Sussi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med service og responstid.

Top Service

Top Service , auf auf Deutsch😊

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du synes servicen var i top.

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition

Hej Billy,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og responstid.

Saanut 5/5 tähteä

Assurandøren var meget fyldest gørende…

Assurandøren var meget fyldest gørende vidste hvad han snakkede om og var meget grundig med at svare på mine spørgsmål så jeg forstod mine rettigheder som kunde 👍👍👍👍👍👍

Hej Poul,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores service, så din anmeldelse falder i rigtig god jord her hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig gode forsikring god dækning…

Rigtig gode forsikring god dækning lille selvrisiko og ikke ret stor præmie og en god service👍

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både dækning, præmie og service! Så bliver det jo ikke ret meget bedre.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin