Yritys on vastannut
Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Concordia er et rigtig godt forsikringsselskab Altid gode priser altid god service og enestående hjælpsomhed . Vi har været kunder siden 1992 ,og vi har kun gode erfaringer med concordia Vores rå... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Tietgens Allé 112-114, 5230, Odense M, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
De er altid hjælpsom.God til at hjælpe en .
Vi er ny kunde hos jer efter en god samtale med John.
Vi føler os meget bedre dækket som passer til det vi bor i.
Der er intet at klage over herfra.
Mvh Thomas

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Jeg har altid fået et hurtigt svar og det har været sagt så jeg kan forstå det .

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Havde for flere år siden en syg hund. Der var ingen problemer med forsikringsdækning.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. Ingen problemer af nogen som helst art. De var meget hjælpsomme og det gik meget hurtigt. Så fantastisk service.
Stig Jørgensen.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale
Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg har fået.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Kan godt anbefale Concordia forsikring.
Har kun gode erfaringer med selskabet.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Altid god service og uden problemer. Gennem mange års hundeforsikringer.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Altid god og hurtig sagsbehandling. Imødekommende medarbejdere, hvis jeg har haft brug for at få svar på spørgsmål

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Et par md. Før jeg skulle have min nye bil ringede jeg til concordia for at få oplyst prisen på den nye forsikring. Det passede så ikke med den pris jeg kom til at betale.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Når man har brug for forsikringens dækning og man får afslag så bliver man irriteret.
Når vi tegner en forsikring og spørger ind til dækningerne så kan alt stort set lade sig gøre.
Når vi så står med håret i postkassen så er hjælpen der ikke.
Jeg overvejer meget kraftigt at flytte selskab til et selskab hvor det er meget mere overskueligt det hele

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Behandling.flinke personale alt i alt godt tilfred

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle engang i august.

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
God kommunikation med sælger som jeg selv kontaktede

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
I forbindelse med ny forsikring fik jeg en super god oplevelse med Martin :-)

Vastaus yritykseltä Concordia Forsikring as.
Ærlige og fornuftige priser, nemme at komme i kontakt med, god service. Kan varmt anbefales. Har været kunde i mange år.