Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Arvostelua

3 260
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Sagen blev ordnet hurtigt og professionelt. Desværre var det midt i ferietiden så det tog lidt længere end normalt men alt i alt en fremragende hændelse (bortset fra tyveriet der gjorde at jeg havde b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En god seriøs vejledning uden nogen form for pres eller tendes til at oversælge. Prisen og sammensætningen af forsikringer matcher meget godt.

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Himmerland Forsikring gs.

Yrityksen kirjoittama

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Yrityksen kirjoittama

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 260)

477 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Hej Sussi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med service og responstid.

Top Service

Top Service , auf auf Deutsch😊

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du synes servicen var i top.

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition

Hej Billy,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og responstid.

Saanut 5/5 tähteä

Assurandøren var meget fyldest gørende…

Assurandøren var meget fyldest gørende vidste hvad han snakkede om og var meget grundig med at svare på mine spørgsmål så jeg forstod mine rettigheder som kunde 👍👍👍👍👍👍

Hej Poul,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores service, så din anmeldelse falder i rigtig god jord her hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig gode forsikring god dækning…

Rigtig gode forsikring god dækning lille selvrisiko og ikke ret stor præmie og en god service👍

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både dækning, præmie og service! Så bliver det jo ikke ret meget bedre.

Saanut 5/5 tähteä

God service og kvalitet, til en rimelig pris.

Vi har i flere år haft alle vores forsikringer hos Himmerland Forsikring. Kundeservice og personale er meget arrangeret og er hurtige til, at sætte sig ind i problemet.
Efter min opfattelse, er de også konkurrencedygtige på pris og kvalitet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Himmerland Forsikring.

Hej Jørgen,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at I synes service, kvalitet og pris stemmer overens.

Den største anerkendelse vi kan få, er en anbefaling - så det betyder mere end I aner!

Forsikrings skifte. 😁

God service og rimelige priser på forsikringer.

Hej Helmer,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med dit forsikringsskifte herunder service og priser.

Kanon venlig

Hej Lars,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

Hej Niels,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, du er tilfreds med både service og priser.

Fantastisk service

Fantastisk service, alt beskrevet let og forståeligt

Hej Niels,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er så fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service og at du synes alt er beskrevet let og forståeligt.

Venlig og hurtig betjening

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og responstid.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har fået en utrolig god behandling

Vi har fået en utrolig god behandling. Himmerland Forsikring sendte en assurandør ud, det er rart at sidde sammen, når der skiftes forsikringsselskab.

Hej Pia,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner!

Vi er så glade for at høre, at det har været en god oplevelse at have en assurandør ude på besøg i forbindelse med skift af forsikringsselskab!

Det betyder meget for os, at I tog jer tiden til at dele jeres oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Som forsikringstager gennem mange år

Som forsikringstager gennem mange år, er det en fornøjelse at opleve at når uheld er ude, så er dit forsikringsselskab der.
Det er en fornøjelses at være kunde i Himmerlands Forsikringsselskab, Dau bliver altid mødt med et levende menneske når man ringe dem op, og ikke en dødsyg computer du skal tale med.
Du modtager altid en venlig og kompetent medarbejder
Og er skaden man har været udsat for og er den dækket af sin forskning, er dækningen på din nem konto få dage efter.
Hurtig nem og professionel behandling.

Mvh. Kim Falkenberg

Hej Hanne,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er simpelthen bare så dejligt at høre, at du er tilfreds og synes det er en fornøjelse at være forsikret hos os!

Vi gør os altid umage for at levere en nærværende og professionel service, så det er så dejligt, at det netop er dét, du fremhæver her - det betyder rigtig meget for os!

Saanut 5/5 tähteä

Der er altid en positiv oplevelse og…

Der er altid en positiv oplevelse og god stemning.

Hej Jan,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds og sidder tilbage med en positiv oplevelse.

et godt forsikring

Hej Jette,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det betyder meget for os, at du havde lyst til at give din mening til kende.

Fordi de lytter

Fordi de lytter, og giver god service, de kan heller slåes på prisen

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med vores service og priser - vi gør meget ud af at være nærværende og lytte til vores kunder, så det betyder meget, at det også er det du bemærker.

Dejlig og god betjening

Dejlig og god betjening

Hej Ole,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og synes vi fortjener fem flotte stjerner.

Saanut 5/5 tähteä

Det er nogle kompetente medarbejdere og…

Det er nogle kompetente medarbejdere og altid flinke og hjælpsomme altid god service og løsningsorienteret.👍🇩🇰

17. huhtikuuta 2026

Hej Marianne og Tommy

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt, at I oplever vores medarbejdere som både flinke, hjælpsomme og kompetente – og at I får en god og løsningsorienteret service. Sådan skal det være!

Sisse, Himmerland Forsikring

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service OG personlig…

Rigtig god service OG personlig betjening fra starten af, når man ringer.

16. huhtikuuta 2026

Hej Anette

Skønt at høre, at du sætter pris på vores personlige og nærværende tilgang - det er helt centralt for os at være tæt på og ligetil.

Du skal have stor tak for stjernerne - og fordi du tog dig tid til at give din mening til kende.

Sisse, Himmerland Forsikring

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin