Het Juridischbureau Arvostelua 71

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 1/5 tähteä

Helaas hier het zelfde verhaal, Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet. Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd. Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle be... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk contact. Kreeg ook snel reactie op mijn vragen waardoor ik me serieus genomen voelde. Zou dit juridisch bureau zeker aanraden.

Yritys on vastannut

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Helaas hier het zelfde verhaal,

Helaas hier het zelfde verhaal,
Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet.
Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd.
Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle begrip is maar word niks meer gedaan.
Meerdere malen via mail me geld terug gevraagd zelfs betaal bewijs gestuurd en tot de dag van vandaag me geld nog steeds niet terug en blijven maar een advocaat aanwijzen wat ik niet wil.
Weg geld voel me aardig opgelicht.

20. maaliskuuta 2026

Geachte mevrouw Reinders,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te lezen dat u zich niet goed geholpen heeft gevoeld, want dat is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten.
Wij willen graag benadrukken dat wij in uw dossier onze werkzaamheden hebben verricht: er is juridisch advies aan u verstrekt per e-mail en wij hebben meerdere malen bemiddeld tussen u en een advocaat. Wij zijn van mening dat wij onze inspanningsverplichtingen zijn nagekomen. De kosten voor eventuele vervolgstappen bij de advocaat staan los van onze bemiddelingsvergoeding, aangezien advocaten hun eigen tarieven en voorwaarden hanteren.
Tegelijkertijd begrijpen wij dat u ontevreden bent en dat u het gevoel heeft dat uw situatie nog niet naar wens is opgelost. Wij denken graag met u mee en willen uw dossier nogmaals zorgvuldig bekijken.
Wij nodigen u daarom van harte uit om ons te mailen via info@het-juridischbureau.com, zodat wij uw situatie opnieuw kunnen beoordelen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.
info@het-juridischbureau.com

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring met deze juridische dienst! Wanneer je de €50 euro betaald wordt er gedaan alsof je dossier zorgvuldig wordt beoordeeld en dat je wordt doorverwezen naar een passende advocaat, dat is totaal niet gebeurd. Ik ben meerdere keren doorverwezen naar advocaten die niet eens gespecialiseerd zijn in het juiste rechtsgebied. Na vier maanden heb ik geen enkel inhoudelijk juridisch advies ontvangen, geen afspraak gehad en geen enkele vorm van daadwerkelijke hulp gekregen. Ondertussen heeft mijn moeder ook nog eens ongeveer €70 aan belkosten moeten betalen door deze compleet zinloze doorverwijzingen. Je betaalt voor een dienst die simpelweg niet geleverd wordt. Alles wijst erop dat dossiers niet serieus worden bekeken en dat er zonder enige zorgvuldigheid wordt doorverwezen. Voor mij voelt dit als oplichterij. Absoluut geen aanrader!

2. maaliskuuta 2026

Geachte mevrouw Jelena,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u een zo negatieve ervaring heeft gehad, want dat is absoluut niet hoe wij willen werken.

Graag lichten wij toe wat onze dienstverlening inhoudt. Wij zijn geen advocatenkantoor, maar bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. Onze dienst bestaat uit het verstrekken van schriftelijk juridisch advies per e-mail, overleg met een advocaat en het zorgvuldig doorsturen van de relevante gegevens aan een passende advocaat. Wij doen ons uiterste best om hierin zorgvuldig te werk te gaan.

Wij willen uw situatie graag serieus bekijken, maar kunnen u op basis van uw voornaam helaas niet in ons systeem terugvinden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een e-mail te sturen naar info@het-juridischbureau.com met daarin uw e-mailadres. Wij horen dan ook graag of het juridisch advies dat wij u in pdf-vorm hebben toegestuurd goed is aangekomen en of dit u heeft geholpen in uw zaak.

Daarnaast wijzen wij u graag op onze klachtenprocedure. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, sturen wij u het klachtenformulier direct toe, zodat uw klacht volgens onze interne procedure zorgvuldig wordt behandeld.

Wij hopen u op die manier alsnog goed te kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Hier het zelfde verhaal al al eerder…

Hier het zelfde verhaal al al eerder genoemd. De "aangewezen advocaat" weet helemaal van niks en heeft zeker geen dossier over gedragen gekregen. Zeer triest dat "het juridschbureau" zo omgaat met mensen die in nood zitten.

2. huhtikuuta 2026

Geachte heer Jeroen,
Dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons oprecht dat u deze ervaring heeft gehad, want het is zeker niet ons doel om cliënten op deze manier teleur te stellen.
Wij willen u graag persoonlijk te woord staan en de situatie goed bekijken. Om uw dossier te kunnen terugvinden, verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@het-juridischbureau.com met daarin uw e-mailadres. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden omdat ik mijn probleem kon delen en heel snel de juiste oplossing kreeg

Ik ben zeer tevreden ondat mijn probleem meteen goed is begrepen en meteen met de juiste duidelijke en de juiste opheldering binnen dezelfde dagdeel na telefonisch consult is afgehandeld, ik heb dagen stress gehad, nou na het lezen van de reactie van Juridische loket, wauw was ik toe aan een wijntje.....lucht,
Ik kon weer door ademenen en doorpakken.. echt heel fijn, Bedankt Juridisch Loket. Judith Huisden

31. maaliskuuta 2026

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Krijgt een vrouw aan de lijn.
Ze stelt vragen en ze typt maar de helft van de tijd. Herhaalt niks wat je zegt.
Het nummer kost 1.20 per minuut en houd je minimaal 20 min aan de lijn . Aan het einde van het gesprek zegt ze dat je een mail ontvangt en €49,95 moet betalen voordat ze je verder gaan helpen.
Ben daarna verder gaan googlen en zag toen slechte reviews. Dus besloten om de link niet te betalen.
Trap er niet in!!

26. maaliskuuta 2026

Ik eis mijn geld terug

Ik eis mijn geld terug! Bedrijf lijkt sterk op juridische loket! Ze laten je 49,95 betalen terwijl ze oplichters zijn! Ik wil mijn geld terug mensen geloof ze aub niet

11. maaliskuuta 2026

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u ontevreden bent over uw ervaring met onze dienstverlening.

Wij herkennen ons echter niet in de omschrijving dat wij oplichters zouden zijn. Wij zijn geen advocatenkantoor, maar bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. De vergoeding van € 49,95 betreft uitsluitend onze bemiddelings- en voorbereidingswerkzaamheden en staat volledig los van eventuele kosten die een advocaat zelf hanteert.

Omdat wij u op basis van uw gebruikersnaam helaas niet in ons systeem kunnen terugvinden, zijn wij niet in staat om uw situatie inhoudelijk te beoordelen. Wij verzoeken u vriendelijk om ons uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen via onze e-mail, zodat wij uw dossier kunnen raadplegen en uw melding zorgvuldig kunnen bekijken.

Wij denken graag met u mee en doen ons uiterste best om samen tot een goede oplossing te komen.

Shady

Shady! Na twee keer beloofd te hebben gratis schriftelijk advies te mailen, heb ik ze hier over gemaild. Vervolgens sturen ze een mail om 50 euro over te maken. Daarnaast veel typfouten en komt het vrij amateuristisch over.

9. maaliskuuta 2026

Geachte heer Van Der Wilt,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u ontevreden bent over uw ervaring.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat wij u een betaalverzoek hebben gestuurd zonder eerst onze afspraken na te komen. In uw dossier zien wij dat wij u op 6 maart een uitgebreid schriftelijk juridisch advies per e-mail hebben toegestuurd. Wij vragen ons af of dit bericht u heeft bereikt — mogelijk is het in uw spammap terechtgekomen.

Vanwege privacy kunnen wij hier uiteraard niet inhoudelijk op uw dossier ingaan. Wij verzoeken u vriendelijk om ons een e-mail te sturen, zodat wij uw situatie verder kunnen bespreken en eventuele onduidelijkheden kunnen wegnemen.

Saanut 1/5 tähteä

Na 40 minuten bellen en veel typfouten…

Na 40 minuten bellen en veel typfouten verder wordt er opgehangen ik zit dus wel met de belkosten maar geen bevestigingsmail.

4. maaliskuuta 2026

Geachte Levi,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat het gesprek niet naar tevredenheid is verlopen.

Op basis van alleen uw voornaam kunnen wij uw dossier helaas niet terugvinden in ons systeem. Wij verzoeken u vriendelijk om ons per e-mail uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en nagaan wat er is gebeurd. Wij nemen dan ook de kwestie rondom de bevestigingsmail direct mee.

Ons doel is altijd om helder en transparant te communiceren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet, Peter Jansen

Saanut 1/5 tähteä

Juridisch bureau telefoonnummer (0900)…

Juridisch bureau telefoonnummer (0900) 9090 012

Gister 27 februari 2026 16 minuten aan de lijn gehad om advies te vragen. Ik zou het advies binnen 24 uur per mail krijgen.

Dit is niet gebeurd: het telefoonnummer weer gebeld en de verbinding wordt verbroken.

Opgelicht en de website bestaat ook niet meer.

27. helmikuuta 2026

Geachte mevrouw Singh,

Dank voor uw bericht. Wij begrijpen dat het vervelend is als u een bevestiging verwacht maar deze niet ontvangt.

Wij kunnen u meedelen dat wij uw advies op 2 maart per e-mail hebben verstuurd. Mocht u dit niet hebben ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om uw spammap te controleren of ons direct te benaderen per e-mail. Wij sturen het advies dan direct opnieuw toe.

Wij zijn nog steeds actief en staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Peter Jansen

Hele fijne service!

Kreeg snel iemand aan de telefoon, luisterde goed. Speelde mijn vraag direct door naar de juiste afdeling per mail. Ik zou per mail binnen 24uur antwoord krijgen, dat gebeurde ook. Supergoede service!

25. helmikuuta 2026

Ka mpp bedrijf

Ka mpp bedrijf, dit na oplichting pur sang.

25. helmikuuta 2026

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw bericht. Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst en nemen deze beschuldiging serieus.

Op basis van de door u vermelde naam kunnen wij helaas geen dossier terugvinden in ons systeem. Wij verzoeken u vriendelijk om ons per e-mail uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Wij staan uiteraard voor u klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk en overzichtelijk wat het…

Duidelijk en overzichtelijk wat het Juridisch bureau voor hulp aan kan bieden. Snel contact en geruststelling bij het opnemen van je hulpvraag. Goed advies en hulpverlening door een jurist.

19. helmikuuta 2026

Oplichters / fraudeurs!

Oplichters! Na een telefoongesprek van 30 minuten en vele spel- en typfouten verder, moest ik €50,- betalen voor hulp dat ik niet heb gekregen. Zo heb ik een valse advocaat aangewezen gekregen die het juridisch bureau zogenaamd gesproken had en mijn dossier door had gestuurd. Allemaal nep!! De telefoniste - Eve - wist zich van niets. Ik heb aangifte gedaan!

6. helmikuuta 2026

Geachte mevrouw,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren. Feedback nemen wij serieus, omdat dit ons helpt onze werkwijze waar nodig te verbeteren.

Graag lichten wij onze dienstverlening toe. Wij zijn geen advocatenkantoor, maar bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. Onze dienst bestaat uit:

Schriftelijk juridisch advies per e-mail. Dit advies is uitgebreid en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Mocht u dit advies niet (meer) hebben ontvangen, laat het ons gerust weten, dan sturen wij dit alsnog toe.

Overleg met een advocaat over uw juridische vraag.

Het doorsturen van de relevante gegevens aan de advocaat die uw zaak kan behandelen.

Ten aanzien van de telefoonkosten willen wij benadrukken dat het eerste contact altijd kosteloos is. Voor betaalde gesprekken wordt vooraf duidelijk gewezen op de tarieven, zowel via onze telefoonbandjes als per sms, zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Wij hanteren hierin een transparante en concurrerende werkwijze.

Op basis van alleen uw voornaam kunnen wij uw dossier niet raadplegen. Wij kunnen daarom op dit moment geen inhoudelijke informatie geven over een eventuele betaling of over het gevoerde telefoongesprek. Wij verzoeken u vriendelijk ons per e-mail uw volledige naam en e-mailadres toe te sturen, zodat wij uw dossier kunnen bekijken en uw melding zorgvuldig kunnen beoordelen.

Wij wijzen u daarnaast graag op onze klachtenprocedure. Indien u hiervan gebruik wilt maken, sturen wij u het klachtenformulier graag toe. Ook staan wij open voor aanvullend overleg om uw ervaringen verder te bespreken.

Ons uiteindelijke doel is altijd om mee te denken en te helpen bij het oplossen van uw juridische probleem. Soms is de uitkomst niet volledig zoals verwacht en bestaat er een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, maar wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Neemt u alstublieft contact met ons op per e-mail, dan zullen wij alles in het werk stellen om uw situatie zorgvuldig te bekijken.

Saanut 1/5 tähteä

Dit is duidelijk een call line om geld…

Dit is duidelijk een call line om geld mee te verdienen. Trap hier niet in. Je bel kosten gieren de pan uit.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Het Juridischbureau

Dank u voor het plaatsen van uw reactie.

Op basis van de door u geplaatste review kunnen wij uw dossier op dit moment niet herleiden. Wij zien uw naam niet terug in ons systeem en herkennen de reviewinhoud niet direct bij een concreet dossier. Daarnaast constateren wij dat er meerdere gelijksoortige negatieve reviews zijn geplaatst bij verschillende bedrijven.

Om inhoudelijk en zorgvuldig te kunnen reageren, verzoeken wij u vriendelijk uw naam en e-mailadres aan ons door te geven via e-mail. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, kunnen wij nagaan of en welke dienstverlening is afgenomen en hier inhoudelijk op reageren.

Wij benadrukken dat wij geen advocatenkantoor zijn, maar bemiddelen tussen cliënt en advocaat en het dossier juridisch voorbereiden. Transparantie staat daarbij voorop, waaronder duidelijke communicatie over onze werkwijze en eventuele kosten, die vooraf kenbaar worden gemaakt.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat wij uw reactie serieus en inhoudelijk kunnen beoordelen.

Geen geld betalen!!!!

Zoals hier eerder beschreven wordt, word je na een aantal mails heen en weer verwezen naar een advocaat. Natuurlijk wel nadat je het bedrag van €49,95 betaald hebt aan ze. Ik heb erg specifieke vragen aan ze gesteld en ook de vraag of een adviesgesprek bij een advocaat vrijblijvend en kosteloos is. Volgens Peter Jansen was dit zo. Na contact gelegd te hebben met de advocaat (die aan de andere van Nederland zit) geeft zij aan dat een adviesgesprek €80 kost en dat zij mijn casus niet kent en Het Juridisch Bureau ook niet. Het is dus inderdaad een vorm van een misleidende handelswijze. Na het verzoek waar de €49,95 dan voor staat en dat ik schriftelijk bewijs wil hebben waar deze kosten voor zijn, blijft het tot nu toe stil. Ik vind het kwalijk dat mensen in een kwetsbare situatie (je vraagt immers juridisch advies) op deze manier misleidt worden. Ongetwijfeld hebben ze zich zelf juridisch ingedekt! Dat doen ze waarschijnlijk wel goed 😉maar dit klopt van geen kant!!

17. tammikuuta 2026

Geachte heer/mevrouw,

Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze dienstverlening te delen. Wij stellen feedback op prijs, omdat dit ons helpt onze werkwijze waar nodig verder te verbeteren.

Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat onze dienstverlening misleidend zou zijn. Graag lichten wij onze werkwijze toe.

Allereerst benadrukken wij dat wij geen advocatenkantoor zijn. Wij bemiddelen tussen cliënten en advocaten en bereiden dossiers juridisch voor. Onze dienstverlening bestaat uit:

* het verstrekken van schriftelijk juridisch advies per e-mail;
* overleg met een advocaat over uw vraagstuk;
* het zorgvuldig doorsturen van de relevante gegevens aan de advocaat.

Voor deze bemiddelings- en voorbereidende werkzaamheden is vooraf een vaste vergoeding van € 49,95 overeengekomen. Deze vergoeding staat los van eventuele kosten die een advocaat zelf hanteert voor vervolggesprekken of verdere bijstand. Advocaten bepalen hun eigen tarieven en voorwaarden, waar wij geen invloed op hebben.

In uw dossier is daadwerkelijk juridisch advies verstrekt en heeft een doorverwijzing naar een passende advocaat plaatsgevonden. Dat de betreffende advocaat in een naastgelegen stad is gevestigd, doet hier niet aan af; hierbij is gekeken naar beschikbaarheid en specialisatie.

Ten aanzien van de telefoonkosten merken wij op dat tijdens het eerste contact altijd duidelijke informatie wordt gegeven over tarieven. Daarnaast wordt hier expliciet voor gewaarschuwd via de telefonische bandjes, zodat cliënten vooraf een weloverwogen keuze kunnen maken.

Wij betreuren het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons uiteindelijke doel is altijd om mee te denken over een oplossing voor uw juridische vraagstuk. Soms is de uitkomst niet volledig zoals gehoopt; daarbij bestaat er helaas ook een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Dat neemt niet weg dat wij ons blijven inzetten om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mocht u verdere vragen hebben of behoefte hebben aan nadere toelichting, dan nodigen wij u uit om ons per e-mail te benaderen. Wij denken graag met u mee. Indien u een formele klacht wenst in te dienen, kunt u gebruikmaken van onze klachtenprocedure.

Professionele hulp

Goed luisteren is een vak. Dat deed de dame in kwestie prima.... Ze gaf een adequate samenvatting van het probleem en kwam met een prima concept voor een aangetekend schrijven aan de tegenpartij. Heeft meteen geresulteerd in een bevredigende oplossing. Aanrader!!

9. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin