Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk een bedrijf dat rekening houdt met zijn voetafdruk! Alles perfect geleverd en wanneer het hen ecologisch uitkomt. Neen ik heb het morgen niet nodig en moest dat zo zijn had ik dat wel aange... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Door mijn dommigheid( ik had een 1 vergeten bij mijn huisnummer) hebben ze het pakket nogmaals verstuurd. Daarna kwam ik er pas achter dat ik het nummer verkeerd had. Bij dat nummer langs geweest... Näytä lisää

1. Työkalutukku

Yrityksen kirjoittama

Via onze webshop bieden wij een breed assortiment aan, van aanhangerwielen tot zwenkwielen. Van baden tot ventilatie. Profiteer in onze webshop van onze vaste lage prijzen, snelle levering en uitstekende service. ----- Vier jaar geleden begon ons avontuur met een drietal 'Centrales'. Elk specifiek gericht op een nichemarkt: Aanhangeronderdelen, wielen voor kruiwagens/steekwagens en als laatste (automotive) gereedschap. Deze sites zijn qua aanbod, inhoud en uitstraling door de jaren heen steeds volwassener geworden. Daar plukken we als Profimart zijnde en jullie als Profiteurs nu de vruchten van. Alle opgedane kennis is verwerkt in één, vinden we zelf, toffe shop.

4,5

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Günstig und problemlos

Im Vergleich zu vielen anderen Shops günstig. Übersichtlicher Web-Shop, problemlose Bestellung und schnelle Lieferung. Gerne wieder !

25. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen feedback na het niet leveren van een pakket.

Na een bestelling te plaatsen heb ik 1 van de 2 pakketen ontvangen. Na een week mijn 2de pakket nog niet ontvangen te hebben. 2 dagen achter elkaar naar de helpdienst gebeld waar ze mij telkens op de hoogte zouden houden via mail. Geen enkele mail ontvangen!
En ze spreken ook niet van het ontbrekende pakket terug op te sturen. Terwijl er op de track en trace staat van dhl dat ik dit 2de pakket nog altijd niet ontvangen heb. Ik ben mijn keuken aan het vernieuwen en heb de stukken die ik bij hun heb besteld wel dringend nodig. Dus 2 weken na bestelling ga ik nog steeds zonder mijn nodige spullen zitten.

3. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Normaal schrijf ik eigenlijk nooit en…

Normaal schrijf ik eigenlijk nooit en review. Dit keer was het anders. Lichtbalk besteld waar klein probleem mee was. Helaas had ik er haast mee omdat ik hem in vrijdag al nodig had. Door de snelle handeling van de klanten service is dag goed gekomen. Heel oplossing gericht denken ze met je mee. Waardoor ik persoonlijk vond dat en review op ze plaats was. Mooi product die als 2e keer binnen is gekomen, zeer tevreden ook met de klantenservice.

25. maaliskuuta 2026
Profimart-logo

Vastaus yritykseltä Profimart

Bedankt voor je mooie review, Luca!

Kleur is goed

Kleur is goed, werking alleen niet. Bijna niet aftestellen. Ook de luchtvochtigheid klopt niet. Weg gegooit en een nieuwe geïnstalleerd. Nooit meer deze.

14. maaliskuuta 2026
Profimart-logo

Vastaus yritykseltä Profimart

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat deze niet is verlopen zoals je had gehoopt. We nemen binnenkort persoonlijk contact met je op om dit rustig door te spreken en te kijken hoe we het voor je kunnen rechtzetten waar nodig en mogelijk.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin