Hvorfor skal de have en stjerne Hvorfor skal de have en. 😒 For år tilbage var Halifax en fornuftig burger kæde men idag var pomfritterne helt våde og slatne. Burgerne var kolde. Og de smagte... Näytä lisää

Min kæreste og jeg fik lyst til burger og snacks Rebecca talte jeg i telefon med 2 gange (da man ikke kan bestille sweet pitstop fries via hjemmesiden. Vi fik Palermo burger, masser af frit... Näytä lisää

Jeg har aldrig i mit liv fået en så kold burger før. Selv bøffen havde 0 varme inde i selve midten. I har tydeligvis lavet bøfferne på forhånd og sat dem et sted. Kæft det ringe. Pomfritterne er møg... Näytä lisää

Sikken en skuffelse og flad fornemmelse. Burgeren bar præg af billig paneret prose kylling havde ingen smag og pommes fritterne som skulle være spicy, smagte af sukker. Puha nej tak.

2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Racial profiling.

Went to Trianglen in Østerbro which is where I live. 3 waiters walked past me multiple times while waiting to be seated. White couple walks in 2 minutes after I finally sit and is attended to immediately.

23. maaliskuuta 2024

Mad med en stor gruppe

Virkelig en god oplevelse. Var på den på Frederiksberg, med en stor gruppe fra McDonald’s. Betjeningen var super god og kvik, øllene var gode og maden var top klasse. 5/5, jeg kommer der helt sikkert igen.

17. maaliskuuta 2024

Rådden bøf

Rådden bøf.
Var på halifax i Roskilde og bestilte en orginal burger. Men syntes den smagte underligt/rådnet. Og rigtigt nok havde jeg smerter i maven senere på aften og masser af opkast og ræsermave på en gang. For sjov så checket jeg lige efter på trustpilot og kan se jeg ikke er den eneste der har haft dårlig oplevelse. Føj der spiser jeg ik igen.

13. maaliskuuta 2024

Hold jer væk

Hold jer væk! RÅDDEN MAD🤢
Vi besøgte halifax i Køge.
Vi fik hurtigt et bord, helt fint, Tilgengæld lang ventetid efterfølgende, tjener gik i øvrigt lige forbi os og tog hellere bordet ved siden af, med personer hun tydeligvis kendte. Når vi fik endelig vores mad og det blev ikke bedre! Da vi er i fuld gang med og spise , manglede 1/3 del af min mad, stak min kone mig en pommesfrit og sagde LUGT! Den var råden! FØJ!
Op og klage til tjeneren som også lugtede til den, og han var ikke i tvivl! Han tilbød hurtigt af vi kunne få nye pommesfriter! Nej ellers tak sagde jeg. Når men i skal selvfølgelig ikke betale for pommesfritter!
Jeg siger i servere RÅDDEN mad! Jeg vil slet ikke betale for maden! Det kunne han ikke tage stilling til, så han hentede en kollega, hun kom hen til bordet og forklarede at vi selvfølgelig ikke skulle betale for pommesfritter, men burgere skulle vi betale for, for de var jo spist! Ja det var spist da den rådne pommesfrit blev opdaget!
Jeg endte, mod min vilje, at skulle betale for drikkevare! Dælme klamt og servere rådden mad!
Det tog så også 20 minutter da vi skulle betale!
HOLD jer væk siger jeg bare🤢
Dårlig mad, dårlig service, og dårlig håndtering af en klam oplevelse!

1. maaliskuuta 2024

Excellent vibe for some nice food

As visitors to the city we weren't sure where to go and what to do, also nervous about not speaking the language very well. We were greeted by very friendly front of house staff who spoke English very well, and were very accomodating and helpful.

A family of four all found burgers to enjoy, the food was hot and fresh, and we even considered going back on our short trip.

Another note was the really cool music that they had playing, Prince, Wham!, not the usual modern pop. Very nice vibe.

This was the Vesterbro branch.

20. helmikuuta 2024

Træt og trist restaurant.

Hallifax på Trianglen har for længe siden haft sin storhedstid, nu har vi for anden gang ifm. frokost for vores håndværkere oplevet en træt og trist restaurant, der tillige var møgbeskidt. Og maden, ja den er heller ikke værd at skrive hjem om, kedelige burgere der i den grad mangler smag, tilbehøret følger fint trop, melet fritter og uinspirerende dip.
Med det udvalg af burgerrestauranter i Kbh er der ingen grund til at komme tilbage, desværre.

21. helmikuuta 2024

Gennemgående dårlig oplevelse i…

Gennemgående dårlig oplevelse i Roskilde. Vi ventede +15 min. på at kunne bestille. Derefter +45 min. på vores mad. (Vi fik drikkevare efter 10 min.) Så havde jeg en meget dårlig oplevelse på toilettet som jeg ikke vil komme ind på her.
Hertil kom at flere elementer af maden var virkelig dårligt tilberedt. Fx. Fik jeg en milkshake som smagte beskt og have flere udefinerbare klumper i. (Københavnerstang)

16. helmikuuta 2024

Bangkok burger en dårlig oplevelse

Har lige prøvet den nye burger 'Bangkok' (som take away fra Hillerød) og det var desværre ikke nogen god oplevelse. Havde svært ved at smage alt det, som skulle være specielt, og den var bare så smattet, at den var svær at håndtere.

16. helmikuuta 2024

Dårlig helhedsoplevelse

Havde bestilt bord til 3 fredag d. 9/2 i Hillerød kl.16.45, da vi skulle i biografen til kl. 18.30
Da vi ankommer får vi straks af vide, at vi kun har bordet i 45 min.
Fint det klarer vi nok.... men der skulle gå et kvarter før pigen kom for at modtage vores ordrer, efter at forsøgt at gøreos synlige flere gange, men hun havde travlt med underholde en veninde oppe ved baren.
Og der gik nu yderligere tid inden maden ankom - drikkevarerne udeblev indtil vi gjorde opmærksomme på at de stadig manglede.
Det skal siges at restauranten var halvtom og først da vi forlod stedet, begyndte der at ankomme flere gæster.
Har tidligere været både på Frb og i Hillerød uden dårlig oplevelser. Tror vi prøver noget andet næste gang 😟

9. helmikuuta 2024

Vi kommer til restaurant på Amager

Vi kommer til restaurant på Amager. Får nævnt der lige vil gå 5 minutter til en plads kunne blive ledig.
Vi kunne vente på deres vente plads.

Helt ok!

MEN 2 minutter senere kommer et andet par ind også uden reservation, og bliver vist til bord med det samme. Tjeneren får øjenkontakt med mig, og det var tydeligt hun vidste at nu havde hun gjort noget dumt.

Hvor er det useriøst og tæt på diskriminerende af en forskelsbehandling.

Jeg konfrontere tjeneren med det, og hun nævner at nogle har reservationer mv, nu var jeg dog så tæt på at jeg hørte hele samtalen, og at det ikke er andet end gak hun fyre af.

Vi forsøgte 1 gang for nogle måneder tilbage, her var det nogenlunde samme Show, vi tænkte dog at give det en chance mere i dag, det skulle vi aldrig have gjort. Meget skuffende.

13. helmikuuta 2024

Bedre bøffer tak

Min søn og jeg var en tur på Halifax den på Frederiksberg og det var virkelig nogle kedelige bøffer i deres burgere. De havde Ingen kødsmag og en kødklister konsistens. Vi var på Halifax i Valby i sommers og det var fine hakkebøffer der smagte hjemmelavet.
I må gå over til at lave nogle bøffer af noget bedre oksekød.

15. tammikuuta 2024

Halifax frederiksberg

Første gang der. Super god oplevelse. Vores tjener Freja var super servicemindet, sød og imødekommende. Selvom vi var et stort selskab, var der ro og overblik. God mad også - mega lækre fritter især. Kommer gerne igen.

13. tammikuuta 2024

Skidt oplevelse

Min kone og jeg var forbi i lørdags. Min kone bestilte en København og jeg en Amager, med en enkelt gang pommes frites. Ud over, at der ikke var meget smag og saft i kødet (nærmest gennem stegt), er selve burgeren mega lille, tendere en kedelige og ligegyldig burger. Det samme gælder den meget lille omgang pommes frites der fulgte med. At der så er mega koldt (Kgs. Lyngby), gør ikke oplevelsen bedre.

Prikken over I'et er dog, at hvis man vil betale med mobilepay, skal man scanne en QR kode. Her skal man være ekstra vågen, for der ligger en annonce for Zomatome. Man tror det er en betalings App, men man registrere sig på en abonnement service til 299/md. Halifax burde sikre sig, at man kun bliver guidet til deres link, eller at man kan betale med mobilepay ved kassen.
Tror vi går på Coks'n'Cow's næste gang vi vil have en burger..!

6. tammikuuta 2024

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!

Vores mad blev i første omgang ikke leveret (pga. WOLT), men det søde personale hos Halifax påtog sig ansvaret og gik 'above and beyond' for at vende vores negative oplevelse til en positiv en af slagsen.

Maden blev tilberedt på ny og leveret i en fart og der blev kvitteret med ekstra desert mv. Det hele er håndteret super flot med virkelig fantastisk kommunikation og service. Og burgerne var naturligvis lækre, som altid 😊👍

1. tammikuuta 2024

Halifax følger ikke reglerne

Halifax følger ikke reglerne, så næste uge starter jeg en sag på dem. Jeg har et gavekort hos Halifax har forsøgt at spise der 2 gange men der var booket, så nu ønsker jeg pengene tilbage dette vil de ikke selvom jeg har krav på det.. så nu kører vi en sag på Halifax .

Får du et elektronisk gavekort, kan du som udgangspunkt forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller hvis tidsfristen er ved at udløbe. Du kan få værdien af gavekortet udbetalt i gavekortets gyldighedsperiode og i op til et år efter, at gavekortet er udløbet.

30. joulukuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili