Hvorfor skal de have en stjerne Hvorfor skal de have en. 😒 For år tilbage var Halifax en fornuftig burger kæde men idag var pomfritterne helt våde og slatne. Burgerne var kolde. Og de smagte... Näytä lisää
Min kæreste og jeg fik lyst til burger og snacks Rebecca talte jeg i telefon med 2 gange (da man ikke kan bestille sweet pitstop fries via hjemmesiden. Vi fik Palermo burger, masser af frit... Näytä lisää
Jeg har aldrig i mit liv fået en så kold burger før. Selv bøffen havde 0 varme inde i selve midten. I har tydeligvis lavet bøfferne på forhånd og sat dem et sted. Kæft det ringe. Pomfritterne er møg... Näytä lisää
Sikken en skuffelse og flad fornemmelse. Burgeren bar præg af billig paneret prose kylling havde ingen smag og pommes fritterne som skulle være spicy, smagte af sukker. Puha nej tak.
Halifax i Lyngby plejede egentligt at…
Halifax i Lyngby plejede egentligt at være ok, men de sidste to gange har det bare være totalt elendigt!. Har bestilt løgringe mange gange og det plejede at være lækkert men de sidste to gange har jeg fået klamme hvide ufærdige løgringe som smagte af dej og fritureolie, og burgeren er også blevet betydeligt mindre, plejede at blive mæt af én burger men nu er 140kr ikke nok til at blive mæt for længere, totalt uacceptabelt, nu er det absolut sidste gang jeg er kommet der.
Oh wow..
Oh wow... Det var godt nok den mest skuffende oplevelse.
Halifax er min go-to burgerrestaurant og blev mødt af et nyt og "forbedret" menukort. Det var den største skuffelse. Burgerne er lavet om, der er kommet aoli i alle sammen og tomater er fjernet, salat tilføjet osv osv.
Men desværre er det ikke den værste ting!
Pomme fritterne var jo nærmest højdepunktet, de lækre tykke og sprøde. Ja dem? Ja, de eksistere ikke mere, nu tværtimod er de blevet tynde og slatne og smager faktisk af ingenting.
Jeg fatter ikke at man kan tage sådan nogle dårlige beslutninger, især når noget fungere. Udover dette er priserne igen blevet sat op, men til dårligere kvalitet... Er bare skuffet... må finde et nyt sted at spise burger....
Elendige beslutning i nyt menukort
Ganske kort, så var Halifax bare burgerstedet - lige indtil i går! Jeg kommer ALDRIG til at forstå hvorfor der skal laves om på et koncept der virker. Fint med nye burgere, men lad nu være med at lave de gamle om. Utrolig dårligt skift til nogle ultra tynde - ja lad os bare kalde dem pommes frites - de var decideret elendige. Halifax tog man på fordi de havde de lækreste tykke, sprøde, lækre pommes frites. Deres remoulade er også udgået, hvilket var en der blev bestilt hver gang. Som trofast - og her mener jeg virkelig trofast kunde gennem 12 år - der sluttede det i går den 4. december. Om det gode gamle kommer tilbage det lader jeg stå hen i det uvisse, men vi kommer i hvert fald ikke retur, før de ting er røget af kortet, kommer retur! Burgeren var fin, men var blevet lavet til en stor, som vi begge måtte levne.
Halifax (Valby)
Halifax (Valby). jeg har spist på halifax et par gange om måneder i flere år. Kvaliteten er desværre styrtdykket. Priserne bliver hele tiden sat op. Tjenerne eller køkkenet glemmer tit ting man har bestilt og man skal ofte have fat på dem igen efter de har serveret maden. Burgerne har de sidste 5 besøg været skamstegt på trods af ønske om medium - Andre gange har de været rå og er blevet sendt retur. De har nu skiftet deres elsker gode pomfritter ud med de tyndeste pomfritter jeg har set i mit liv, (de ligner cheesesticks). Vores sidste besøg var helt gal. En af vores skåle var helt krakeleret og vi fandt derfor plastik i maden. (Dette blev vi dog kompenseret for af det ellers flinke personale der undskyldte). Vi er desværre færdig med stedet :( øvøv
Hvor er Chili cheese Tops??????
Hvor er Chili cheese Tops??????
Nyt menukort - med en del mangler. Man kan ikke længere få chili cheese tops og heller ikke mørk bolle.
Deres ‘nye’ pommes ligner Taffelpinde og er IKKE pommes frites
Og priserne har fået et hak op
opmærksom tjener og god mad
Spiste på Halifax i Lyngby med en veninde og vores 2 babyer. Helt fra starten var tjener Alfred meget opmærksom og hjælpsom. Han hjalp med hvor vi kunne stille barnevognene, holdt døren, fandt højstole frem til vores babyer og kom med små kopper med vand til dem. Maden kom lynhurtigt og smagte dejligt og Alfred var forbi bordet nogle gange for at tjekke om vi manglede noget og om alt var som det skulle være.
Det er klart et besøg værd, især hvis alle de andre tjenere også er lige så smilende og venlige som vi oplevede Alfred. Vi kommer gerne igen.
Skift til dårlig kvalitet?
Halifax har udskiftet deres eller ok classic fries med tynde, seje, underlige kartoffelpinde.
Desuden kam man ikke længere få tomat i sin burger, og måske det var et uheld, men aftenens Lone star havde ikke bbq sauce.
Jeg ved ikke hvad det er sket, men Halifax synes at have fundet en ny, dårlig stil.
Kan ikke anbefales, McDonalds synes bedre.
Mere pommes, mindre frites...
Halifax har ændret deres ellers udmærkede pommes frites til tynde pinde - meget sprøde, når de kommer, men på grund af stor overflade bliver de hurtigt kolde, og de smager ikke af kartofler (er måske heller ikke meningen :-) ). Der er så mange valgmuligheder - kunne man så ikke have kartoffelpinde og bigger frites?
Fik i øvrigt en vældig fin betjening.
Gitte
En skandale!!
En skandale!!
Har hørt at min yndlingsburger “Halifax Juleburger” ikke kommer i år..
En kæmpe skaldale..
Happy hour
Halifax Lars Bjørn Stræde onsdag 9.11.24.
Nu er jeg med på at det ikke er en gourmetrestaurant men servicen haltede gevaldigt ift. tidligere besøg. Bordet var hurtigt klar men herefter skete der ikke meget i 5-10 minutter før vi fik et menukort. Drikkevarer kom samtidig med maden (og bollen var ikke varm).
To tallerkner blev fjernet mens den sidste af os fortsat spiste og havde vi ikke stoppet tjeneren var fritterne også røget.
Herefter fik vi at vide at der var happy hour med to øl for en øls pris. Det tyggede vi lidt på og bestilte så to øl og to colaer (efter vi havde spurgt tjeneren om det gjaldt sodavand hvilket han bekræftede).
Efter lidt tid kommer han retur og fortæller at det kun omfattede drinks. Herefter forlod vi stedet og det varer nok noget inden vi evt. er retur.
Dårlig oplevelse
Dårlig servering
Vinen, vel at mærker boblerne og drink, vi havde bestilt til at skulle have før vi fik maden, kom samtidigt med maden. Det var et kaos. Der var ikke styr på andet end maden, den smagte godt.
Bøffen var meget god
Bøffen var meget god, salaten sprød og VIKING IPA (øl) vældig god. 10 minutters ventetid er fint for at få det rigtige og varmt! Løgringe som side/tilbehør var noget specielt og godt. Kommer igen !
(østerbro)
Fin oplevelse og rigtig god burger tak!
Halifax i Køge er super :)
Forstår virkelig ikke alle de negative anmeldelser. Så jeg må hellere dele min egen.
Var på Halifax i Køge igår omkring kl. 18. Vi bestilte vores mad omkring 18:10, og fik vores mad omkring 18:20. Jeg tror simpelthen ikke det kunne være gået hurtigere. Og der var intet at sætte på maden.
Betjeningen var imødekommende og smilende.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner, er at vi selv måtte henvende os i baren for at bestille mere mayo og opfyldning af drikkevarer, da der ikke kom en tjener til bordet, da vi først havde fået maden - til trods for en stort set tom restaurant :)
Vi kommer (som altid) igen :)
Hæsligt ud over enhver beskrivelse
Hæsligt ud over enhver beskrivelse. Specielt Halifax ledelse og indkøbere burde tvinges til selv at spise det hundeæde, ikke at jeg ville give så trist og smagløst mad til en hund, hver eneste dag indtil de enten opgiver og tager i kloster eller begynder at passe deres arbejde.
Kødet er tydeligvis industrielt tortur-malkekvæg, salaten det billigste af det billige, iceberg tilmed, dressing pjasket og druknet i sukker og lagereddike, dåse svampe, frost rösti osv.
Jeg fik bedre mad i militæret.
Ledelsen hader deres kunder og tror at de kan spise kunderne af med det billigste, argeste sekundavare og det kan både smages og mærkes.
Aldrig igen!
Smagsløs og alt for gennemstegt
Halifax er faldet af på den. I hvert fald på Trianglen. Kedelig og smagsløs burger. Bøffen var totalt gennemstegt og tør, selvom at der stod medium stegt. Da jeg påpegede det, blev der sagt, at jeg jo ikke havde bedt om medium. Ikke særligt serviceminded personale. Til over 400 kr. forventer jeg da langt bedre kvalitet. Jeg kommer ikke igen.
Altid sød betjening og gode burgere
Altid sød betjening og gode burgere. Kommer altid igen!
Udsolgt ice tea
Plastik i maden og tørre bøffer
Vi var 4 før en landskamp som ville spise burger på trianglen
Bollerne var kolde, menukortet sagde bøffer medium stegt, men totalt gennemstegt. Vi prøvede at sende en retur, men den nye var nøjagtig ligeså gennemstegt
Jeg fandt et stykke plastik, nok fra osten, tjeneren sagde det var løgaffald!!
De har gode pomfritter !