Hvorfor skal de have en stjerne Hvorfor skal de have en. 😒 For år tilbage var Halifax en fornuftig burger kæde men idag var pomfritterne helt våde og slatne. Burgerne var kolde. Og de smagte... Näytä lisää
Min kæreste og jeg fik lyst til burger og snacks Rebecca talte jeg i telefon med 2 gange (da man ikke kan bestille sweet pitstop fries via hjemmesiden. Vi fik Palermo burger, masser af frit... Näytä lisää
Jeg har aldrig i mit liv fået en så kold burger før. Selv bøffen havde 0 varme inde i selve midten. I har tydeligvis lavet bøfferne på forhånd og sat dem et sted. Kæft det ringe. Pomfritterne er møg... Näytä lisää
Sikken en skuffelse og flad fornemmelse. Burgeren bar præg af billig paneret prose kylling havde ingen smag og pommes fritterne som skulle være spicy, smagte af sukker. Puha nej tak.
Fantastisk service i Lyngby
Havde en virkelig god oplevelse hos Halifax i Lyngby. Rigtig god personale som var opmærksomme og imødekommende. Der var rigtig travlt, men det hele fungerede. Og deres jule burger med mos gik rent hjem! Kan klart anbefales!
Fået serveret kold mad i Valby
Fået serveret kold mad i Valby
Fries smagte som mel meget dårlig oplevelse ikke et sted jeg kommer igen kan lige så godt købe burger menu ved pizza steder som er bedre
Og ihvertfald varmt og så sparer over 200kr
Dårlig online bestilling system
Ved online bestilling umuligt at annullere hvad man har lagt i kurven, har prøvet i en time at finde ud af det hvor hen annulleres det hvad har jeg bare lagt i kurven som prøve og bestille hvad jeg ønsker - umuligt 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Men kan bare tilsætte noget mad, men ikke fjerne fra kurven, er meget sur, sulten og utilfreds 😡👎
Burgerne er som sådan rigtig fint…
Burgerne er som sådan rigtig fint sammensat. Men der er utrolig meget brusk i kødet. Så meget at det er ubehageligt, og man skal pille stykker ud af munden ved hver bid.
Kold mad
Efter at ha’ bestilt takeaway, to gange, fra Halifax Østerbro (med fejl i begge leveringer), besøgte min kæreste og jeg Halifax i Østerbro/Trianglen, for så måtte vi da få det vi bestilte.
Rummet var lidt koldt at sidde i, men betjeningen og leveringen af maden gik ok. hurtigt.
Dog var bøfferne kun lige lune og burgerbollerne var helt kolde og virkede slet ikke tilberedt - helt tørre i det.
Pomfritterne og snackkurven var dog varme og fine.
Da vi fortalte det til tjeneren, kviterede han blot med “Nå for Søren, det er jeg ked af”, for derefter at smutte hurtigt igen og ikke vende retur.
Da vi skulle forlade stedet, kunne vi høre at nabobordet havde haft samme oplevelse.
Alt i alt ikke nogen god oplevelse og desværre ikke en restaurant vi vender tilbage til.
Ikke børnevenlig sted……
Ikke børnevenlig sted…ingen pulsebord dvs. blev nød til at skrifte mit barn på barnevogn.
Halifax Køge
Halifax Køge. Junior valgte Jer på vores Far & søn tur til djævleøen. Jeg er madnørd og laver selv burgere af vildsvin, kron- og dåvildt, så jeg er ikke nem at imponere. Kan se at der er forskellige Halifax-resturanter som ikke alle får den bedste anmeldelse. Halifax i Køge: Det var en super oplevelse. Sød og god betjeningen og den ubetinget bedste resturant-burger som jeg har fået i mange mange år. Kan klart anbefales.
Fantastisk oplevelse
Virkelig god betjening, og fantastisk mad. Den bedste burger jeg har fået i lang tid, bolden var lækker og bøffen var stegt perfekt. Nogle af pommesfriterne var en smule for tykke men ud over det var der ikke en krumme at klage over. Ville klart anbefale.
Sød og venlig betjening men det var det…
Sød og venlig betjening men det var det eneste efter besøg i Halifax Amagercentret. Hamburgerne var nærmest rå og pommes fritetterne var slatne og som at spise en halvkogt kartoffel. Dette og i kombination med en alt for høj pris på det hele vs kvalitet giver min anbefaling om at finde et andet sted at spise..!
På højde med Lej et Lig....
Lettere ubetydelig, nærmest ligegyldig og halv arrogant betjening på Halifax Trianglen her til aften.. burgeren som jeg bestilte (Liverpool-burger med ekstra spejlæg) var knastør i bollen og havde en bøf som kun næsten//Ihvertfald meget kort havde stiftet bekendtskab med en grill - komplet sort-brændt udenpå, og fuldstændig blod-rå(kold) indeni, hvilket gjorde den uspiselig(sorry Halifax, men vi spiser ikke råt utilberedt kød)
Pomfritterne var tilgengæld ligeså slatne mht kvalitet og engagement, fedtede, uden salt og druknet i det gyldne hav//frituren som smagte som friture olie der havde 'kogt' pomfritter for 3 uger siden...
Det var sidste tur for mig på Halifax og de dårligste 191kr jeg fortryder at have brugt i mit liv.....-ps 100m nede af Østerbrogade ligger workshop, hvor man for halvdelen af pengene, får mad tilberedt af mennesker der går op i den simple ting som at lave mad og deltage i livet... betjeningen er til og med, venlig rar og tilstedeværende på workshop..
Mit besøg på Halifax til aften, var nok som at leje et lig....
Sjældent har jeg smagt dårligere kvalitet
For temmelig lang tid siden fik jeg fra Halifax i Lyngby en burger og en milkshake. Eller det vil sige, det fik jeg ikke, da kun burgeren blev leveret. I dag tænkte jeg, OK de får endnu en chance, selv om burgeren ikke var noget særligt. Bestilte en Liverpool dobbeltburger med milkshake. Milkshaken var stort set uden smag. Og burgeren … et nyt lavpunkt, hvor det meste af den nederste bøf var rå! Der bliver ikke en 3. gang - og jeg opfordrer burgerhungrende til at fravælge Halifax.
Halifax, Lyngby
Lækker mad & rigtig fin service.
Vi kommer helt sikkert igen⭐️
Dårlig oplevelse
Jeg var desværre skuffet denne gang. Vi har været i Halifax på Amager i dag til frokost og der fandt vi knoglestykke i hendes nuggets. Hun mistede appetitten og ville ikke spise mere. Jeg oplyste tjeneren om dette og hun sagde vi ikke skulle betale for nuggets, men resten blev på vores regning. Der kom heller ikke en beklagelse og stemningen blev mærkelig. Det er virkelig ærgerligt, da vi ellers er glade for Halifax.
1 stjerne…
Var idag i forbindelse med fck skulle spille kamp forbi for at købe 2 burger.
To minutter efter ankomst spørger tjeneren allerede hva vi ville have at drikke
Da vi så for taget bestilling siger vi en Amager burger. Ikke. Noget med hvilken bøf vi ønsker. Da burgeren så kommer var den kold. Da burgeren kommer ud igen er den halv lunken
Samme tid var halvdelen af bøffen rå
2 minutter efter tallerkner er taget kommer tjeneren ud amen jeg kommer med regningen. Ka vi afregne nu
Takeaway fra halifax Vesterbro.
Takeaway fra halifax Vesterbro.
Burgere var undersaltede.
Bøffer var tørre og hårde og fyldt med brusk.
Spejlæg i den ene burger var fuldstændig gennemstegt. Blommen var melet som ved et hårdkogt æg.
Indehaverne, Peter Christian Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler burde skamme sig og erkende at de ikke brænder for projektet længere. Det virker som om de malker en gammel ko for de sidste dråber mælk inden den aflives. Hold jer væk.
Halifax efter filmen
Halifax efter filmen.
Vort tredje besøg hos Halifax Burger, Frederiksberg - for mig var det anden gang at der var rod i min ordre - Første gang var på min fødselsdag sidste år hvor jeg fik en hakket oksekødsburger selv om jeg havde bedt om en sødkartoffel-burger, denne gang havde jeg bestilt Brioche bolle, men fik til min store overraskelse en hulens bunke salatblade, da jeg påpegede det overfor tjeneren sagde hun først, at det havde jeg bestilt (løgn) og derefter, at det var en trykfejl fra tjeneren. Det dækker de sig meget under, det med trykfejl ved/fra tjeneren. Altså Halifax, nu må I altså se at komme efter det, og lytte til hvad kunden rent faktisk beder om ! Det dutter altså ikke det her med trykfejl ! 2 skuffede kunder.
Vraag vandaag nog hulp
Tanks naar 𝕽𝖊𝖈𝖔𝖛𝖊𝖗𝖎𝖓𝖌 𝕮𝖔𝖎𝖓 ‘𝕮𝖔𝖒 voor terugbetaling..
Bewerken
Kedelig oplevelse Halifax Amager
Bestilte en Amagerburger som takeaway i forretningen.
Satte mig udenfor og spiste den med det samme. Burgeren var kun lidt lunken på trods af jeg lige havde fået den. Bøffen smagte af ingenting, og var i hvert fald ikke lavet på en grill. Den var heller ikke lavet af det bedste kød, da der var flere stykker brusk i den. Den ene del af bollen i Amagerburgeren, skulle bestå af en sort bolle, med det var den ikke. Til gengæld var den nederste del af bollen næsten helt opløst af væde fra løgkompotten, og væden løb ned af armen da jeg spiste den. Den kostede 115 kr. og var absolut ikke pengene værd. Ikke et sted jeg kommer igen.
Østerbro burgere
Desværre en lidt trist omgang take away med smagløst og tørt kød, mayoen virkede geléagtig og pommes fritterne var noget slatne og uden salt. Jeg plejer faktisk at være rigtig tilfreds med Halifax, og har ofte spist på Nørrebro - men jeg synes ikke at denne omgang var de knap 200,- kr. værd. Jeg håber på en bedre oplevelse næste gang.