HairandBeauty Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wat slecht!!!!!!!!! 31 maart een bestelling geplaatst en nog niet binnen. Meerdere keren contact opgenomen en elke keer aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zijn ze mijn bestelling vergeten. Niet be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Door enkele slechte(re) reviews op Trustpilot vooraf even via What'sApp contact gelegd met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de inhoud daarvan wekte voldoende vertrouwen om een order te... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bij de bestelling werd aangegeven dat het product met 1 week vertraging geleverd zou worden. Inmiddels vele berichten later en steeds aan het lijntje gehouden, heb ik nu bijna 3 maanden later nog stee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Regelmatig zeer goede aanbiedingen! Regelmatig besteld, altijd snelle levering, zeer tevreden. Maar deze x moest ik na een week vragen waar mijn bestelling bleef, geen updates gehad. Bleek 1 v d pro... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Producten blijken niet leverbaar

Bestelling gedaan maar deze werd niet geleverd. Bij navraag bleken de producten gewoon niet leverbaar te zijn. De klantenservice is zeer onvriendelijk en vervolgens ben ik nog in afwachting van mijn geld, ik bestel hier nooit meer!

18. joulukuuta 2024

Geen uitlevering bestelde producten

Op 12 september 2024 een bestelling gedaan voor een shampoo en conditioner. Tot op heden niets ontvangen.
Meerdere malen gemaild met klantenservice, wanneer het produkt komt. Tot 2 keer toe zou het volgende week komen. Niets ontvangen. Gevraagd om uitleveren van een product , te duur.
Men komt NiET met een alternatief en op teruggave geld reageert men niet.
Advies: BESTEL HIER GEEN PRODUKTEN

3. lokakuuta 2024

Orders that do not arrive

Orders that do not arrive
I placed my order on 9/25 and haven't received it yet. I can't follow the order, it just says "unknown". First and last purchase. Either they give me back the money or tell me where the order is

1. lokakuuta 2024

Bij twijfel toch doen :)

Ik twijfelde te kopen n.a.v. de reviews op trustpilot. Bestelling toch geplaatst om de goede prijzen. Meteen bevestiging en vermelding van verzending, volgende dag in huis. Top!

11. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

The service was impeccable and it only…

The service was impeccable and it only took 2 days to receive my order. And it was even from another state. Second to none service. They even threw in samples and a lollipop. So impressed. I've been waiting for a product from another company for 10 weeks now.

30. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen levering en geen contact…

Ik heb drie weken geleden een bestelling van €192 euro geplaatst. Tot op heden nog geen bericht gehad.

Ik geef ze de tijd tot en met maandag om te reageren. Daarna ga ik ze aangeven bij de politie betreft Oplichting. Ik zal dan ook alles op alles zetten om te voorkomen dat anderen bij deze firma bestellen.

Normaal check ik reviews, dat heb ik bij dit bedrijf niet gelezen. Helaas!!

Schandalig hoe dit bedrijf te werk gaat.
Ik verwacht de producten geleverd of mijn geld terug.
Nu heb ik beide niet

27. heinäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Levering haarproduct traag, maar op orde

Om de zoveel jaar bestel ik bij Hairandbeautyonline. Dat gaat altijd tot volle tevredenheid. Dit jaar is dat iets anders. Bij de bestelling ging iets mis in het systeem (kan gebeuren), maar de levering "binnen 24 uur" werd meer dan een maand, omdat de levering van verre moest komen, om de "lage prijs" te kunnen blijven hanteren. Het bedrijf meldde dit, na vraag. Beter is dit proces aan de voorkant inzichtelijk te maken. Ik kan dan zelf kiezen of ik hiermee akkoord ga, of dat ik voor een andere aanbieder wil kiezen, die sneller leveren kan. De reactie via mail was vriendelijk. Mij werd gemeld een aardigheidje bij de bestelling te doen. Een gegeven paard kijken we niet in de bek, maar de gouden (dames?)borstel op mijn kruin heeft weinig succes :). O.b.v. eerdere jaren, en het geleverde product dit jaar, kan ik concluderen dat de bestelling altijd goed komt bij Hairandbeautyonline. Ik hoop wel dat het bedrijf van dit voorbeeld leert, zodat de kwaliteit weer op het niveau komt van voorheen.

19. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Never again!! Zero stars if possible

I placed an order in November and the amount was quickly withdrawn from my account.
3 months later, and after several reminders, I lost confidence and cancelled the order.
After another 2 months, I still haven't received neither the products nor a refund.
Never again!!

25. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

ze houden je aan het lijntje

Ik heb net zovelen hier een zeer slechte ervaring gehad.
1 artikel dat nog niet in stock was en ik tot heden nog steeds op wacht. Verschillende mail gestuurd, maar telkens hetzelfde antwoord. Dat ik maar moet wachten. Er was ook geen mogelijkheid tot annulatie. Toen ik al de slechte reviews hier heb gelezen, heb ik een klacht ingediend bij de stichting webshop keurmerk en dit laten weten aan hairandbeautyonline. En toen kon het dus ineens wel mijn order annuleren en mijn geld terugstorten. Dus aan alle mensen die nog steeds op hun geld wachten. Stuur een klacht naar deze stichting en stuur daarna een mail naar hairandbeautyonline dat je dit hebt gedaan.

5. huhtikuuta 2024

Absolutely a s**t show

I ordered in December and paid with ideal, waited for a month and send a mail to them they said they would be getting in an order thay week and my dye would be in there, another month later i asked for a refund because they still didn't have anything. Its been another month since i got the confirmation from the refund and i still don't have the money and nothing heard from them either. So now just waiting fot my money

16. maaliskuuta 2024

In november producten besteld

In november producten besteld, waarvan eentje er niet bij zat. Zelf geïnformeerd via de chat, waarbij ik antwoord kreeg dat deze kosten werden terugbetaald. Wat helaas niet zo was. Ik kreeg als antwoord dat dit zou worden opgelost, maar we zijn nu al februari... Helaas kan ik op deze manier deze site niet aanbevelen voor anderen en durf ik geen toekomstige bestellingen meer doen.

30. marraskuuta 2023

Worst customer service in NL

Worst customer service in the Netherlands I have ever experienced! They sell items which are not in stock, and you can wait for them endlessly! Nobody informs when your items are back in stock, but paid for them! if items are not in stock you have to email and phone them and remind to refund you, takes much energy. They also send wrong items and you have to spend lots of time to get the right one back. To reach the company via whatsapp or phone takes ages. DON'T USE THIS SHOP!

29. lokakuuta 2023

Scam

I purchased a product but they didn't have it available. It's been 2 months and many emails but they still haven't sent a refund. SCAMMERS!

3. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wat een misselijk bedrijf is dit

Wat een misselijk bedrijf is dit bedrijf wat de waarheid verzwijgt dit en wat een leugenaar werkt er zeg een zekere Annemieke deze vrouw leid je om de tuin.
Had een kaper tas besteld en er stond vandaag besteld morgen in huis. He leuk dacht ik dus bestelde hem maar na 2 dagen nog niks. Ik ga bellen en kreeg een zeer verstrooide dame aan de lijn die zei...oo die hebben we niet die staat verkeerd op de site, waarop ik vroeg waarom belt u dan niet even...ooo ooo zei ze vergeten.
ik zei annuleer mijn bestelling en stort het geld maar terug. Na 14 dagen ja 14 dagen nog geen geld terug weer gebeld ooo binnen 2 dagen hebt u het...na 2 dagen weer niksweer gebeld en oooo morgen hebt u het dit was de derde leugen...al met al na 4 weken mijn geld terug....Deze vrouw spreekt niet de waarheid als je belt. Waardeloos bedrijf deze vrouw zet het bedrijf voor jokker. UIt eindelijk gaf ze toe dat ze fouten heeft gemaakt maar geen excuus niks niks.

23. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

I order 7 weeks ago.Every time than i…

I order 7 weeks ago.Every time than i emailed,they say sorry and they send on monday.Now i want a refund,but they just tell me,send me for today,but it is never arrived and not refund!
After a many email,they send me my order 7 weeks after...
Don't trust this company!

15. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Geen gehoor van bedrijf na annuleer verzoek

Wat een belachelijk bedrijf. Ik had 3 producten besteld waarvan 1 niet op voorraad. Na 2 week geïnformeerd wanneer het product op voorraad zou zijn, kreeg snel reactie dat het binnen 2 weken er zou zijn. Na weer 4 weken wachten weer gemaild dat als het product nu nog niet geleverd is ik graag mijn order wil annuleren. de reactie was dat ik de andere 2 producten toegestuurd kon krijgen. Ik had inmiddels nieuwe producten gekocht en wilde toch graag annuleren. Op deze mail heb ik nooit meer antwoord gekregen. 2 mails daarna heb ik zelfs nog in een andere mail aangegeven dat als ze toch niet gaan annuleren ik dan wel de producten graag ontvang omdat ik mijn geld toch kwijt ben. Wederom geen reactie, erg jammer..

17. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ontbrekende items en onduidelijke respons

Ik heb recentelijk een bestelling geplaatst bij HairAndBeautyOnline en helaas heb ik niet alle items ontvangen die ik had besteld. Ondanks mijn contact met zowel HairAndBeautyOnline als de besteldienst, heb ik geen bevredigende oplossing kunnen vinden.

Ten eerste beweert HairAndBeautyOnline dat ze alle items hebben verstuurd. Echter, bij ontvangst ontbrak een aanzienlijk deel van mijn bestelling. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice van HairAndBeautyOnline om het probleem aan te kaarten, maar hun reactie was teleurstellend. Ze bleven volhouden dat alles correct was verzonden, zonder enige bereidheid om het probleem op te lossen.

Daarnaast is er ook contact opgenomen met de besteldienst om te onderzoeken of er mogelijk problemen waren tijdens de levering. Volgens de besteldienst was er echter niets abnormaals met het pakje gebeurd. Dit maakt de situatie nog verwarrender, aangezien ik wel een deel van de bestelling heb ontvangen, maar niet alles wat in het pakje zou moeten zitten.

Wat betreft de prijs van de producten, merkte ik op dat hetzelfde product dat ik bij HairAndBeautyOnline heb gekocht, bij bol.com goedkoper verkrijgbaar is. Ik vond het teleurstellend om te ontdekken dat ik meer heb betaald dan nodig was. Het is belangrijk voor consumenten om prijzen te vergelijken voordat ze een aankoop doen, en ik raad anderen aan om dit ook te doen.

Ik vind het zeer teleurstellend dat HairAndBeautyOnline geen verantwoordelijkheid neemt voor het ontbreken van de items in mijn bestelling en dat ze geen passende oplossing bieden. Als klant voel ik me in de steek gelaten en onbegrepen. Het gebrek aan duidelijke communicatie en de weigering om het probleem serieus te nemen, heeft mijn vertrouwen in HairAndBeautyOnline ernstig geschaad.

Ik hoop dat deze review andere potentiële klanten bewust maakt van mijn negatieve ervaring met HairAndBeautyOnline. Het is belangrijk dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en klanten tevredenstellen, zelfs als er zich problemen voordoen. Ik raad consumenten ook aan om prijzen te vergelijken voordat ze een aankoop doen om ervoor te zorgen dat ze de beste deal krijgen.

3. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin