Ik vind het jammer dat als je meerdere cadeaubonnen krijgt je per order maar 1 cadeaubon kan gebruiken! Gelukkig dit gemeld en ze hebben er 1 cadeaukaart van gemaakt maar dit wel ik wel graag melden n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was opzoek naar vegan/cruelty free haarproducten voor curly girl method en vondt alles hier! Bestelling spoed gehandeld en geleverd, super eerste ervaring!
Yritys on vastannut
Heel snelle verzending en scherpe prijs, maar helaas was de scalp oil echt een miskoop, daarom geen 5 sterren. Er staat aangegeven dat het je haar niet vet maakt maar het oogde alsof ik slaolie in mij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ich bin sehr zufrieden mit meiner ersten Bestellung. Der Shop bietet eine große Auswahl an Produkten, der bestellprozess war unkompliziert und auch für die Auswahl an Zahlungsmöglichkeiten ist groß. D... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We know, er is online veel keuze... Maar wij doen het net even anders! Bij Haarspullen.nl shop jij al jouw vertrouwde beauty producten voor haar. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod voor mannen, want laten we eerlijk zijn - ook zij willen er op hun best uitzien. Wij verkopen professionele haarverzorgings en beautyproducten, voor de consument maar we staan ook 24/7 klaar voor de èchte kappers. Ons ruime assortiment bestaat uit: haarverzorging, make-up, skincare, tools en eigenlijk alles om jezelf nóg mooier mee te maken, voor de best mogelijke prijs. Haarspullen.nl maakt jou nog mooier! Naast het ruime aanbod voor Haar & Hem, hebben we ook steeds meer beauty producten voor de kleintjes: Baby & Kids. Omdat wij ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld voor deze baby & kids, hebben wij onze zero-waste lijn gecreëerd. Zo krijgen producten die beschadigd zijn nog een tweede kans, en krijg jij de kans om je portemonnee te sparen. Naast de best mogelijke prijs, bieden wij je ook het best mogelijk advies met onze inhouse professionals - always happy to help! Bij Haarspullen.nl shop je echt met no-nonsense. Scherpe prijzen, uitgebreide productbeschrijvingen en een klantenservice die je helpt het juiste product te vinden - want een perfect product, blijkt niet altijd voor iedereen perfect. Wij geven je advies met verstand van zaken en geven je alle informatie die je nodig hebt, so what you see is what you get. Gewoon real!
Voltastraat 30, 8013PM, Zwolle, Hollanti
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik heb vier weken geleden twee artikelen besteld maar niks meer gehoord en wel betaald.
Uiteindelijk na twee weken een mail gestuurd met de vraag wat de status is en kreeg te horen dat een van de spullen nog op backorder staat en binnen drie dagen verzonden wordt. Uiteindelijk na een week nog niks gehoord en ik vroeg dus of het andere product dan misschien al verzonden kon worden, want die begon op te raken, maar dat mocht niet. Normaal altijd goede ervaringen, maar ik vind het vreemd dat ik opeens ruim een maand moet wachten, er zelf achteraan moet en nog geen duidelijkheid krijg wanneer ik mijn spullen in huis heb.
Zeer snelle en correcte levering. Zeer Tevreden!
Heel erg slecht bedrijf! Op de website geeft die aan voor een bepaalde tijd besteld morgen in huis. Nou NIET dus!! Zondag een bestelling geplaatst voor mijn kapsalon met spullen die ik Woensdag nodig heb. Heb nog telefonisch contact gehad met haarspullen.nl en hun “beloofde” dat het Dinsdag bezorgd zou worden. Krijg ik net een melding dat het Woensdag pas geleverd gaat worden. Opnieuw telefonisch contact opgenomen met haarspullen.nl en zeggen ze gewoon dat ze er niks aan kunnen doen. Toen heb ik gevraagd om een compensatie en dan krijg je een compensatie van €3,50 wat een lachertje. Dat kunnen jullie zeker wel en jullie moeten jullie afspraken eens na komen en optijd je spullen versturen en als dat niet gaat dan geen reclame maken op jullie site dat het de volgende dag in huis is. Triest bedrijf!!!
Wat een waardeloos bedrijf
Twee weken geleden een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. Terwijl ze schrijven binnen 1 of 2 werkdagen te bezorgen.
Daar kun je toch geen zaken mee doen…

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
Was probleem met levering maar jullie kwamen met oplossing
Zeer snelle levering en alles correct
Duidelijke website, snelle verzending, duidelijke communicatie via email en de producten hebben goede prijs/kwaliteit verhouding
De producten de andere dag in huis.
Super snel. Klasse

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
Goede prijzen, snel geleverd en groot aanbod. Bestel hier al jaren mijn haarproducten.

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
Super snelle levering, keurig verpakt en een super prijs. Ik ben fan!

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd
Goed geprijsd en snelle levering
snel bezorgd maar de zonbescherming datum is verlopen

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
De bestelling was er snel. Ik mis alleen de gebruiksaanwijzing voor de wenkbauwverf.

Vastaus yritykseltä Haarspullen.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.