Gundtoft  Arvostelua

1 044
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Tietoja yrityksestä Gundtoft

Yrityksen kirjoittama

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

Venlig og god ekspedition

2. helmikuuta 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede venlig og god ekspedition.

Den rigtige vare

Den rigtige vare, rimelig pris

2. helmikuuta 2026

Kære Ib,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik den rigtige vare til en rimelig pris.

Saanut 4/5 tähteä

Altid godt kvalitet og hurtig levering

Altid godt kvalitet og hurtig levering

10. helmikuuta 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplever god kvalitet og hurtig levering.

Saanut 5/5 tähteä

Købte et par lækre skindhandsker

Købte et par lækre skindhandsker, fik pakken inden for 3-4 dage. Alt levede op til forventningen. Super kvalitet på handskerne

30. tammikuuta 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er glad for dine skindhandsker, og at både leveringstid og kvalitet levede op til dine forventninger.

Saanut 5/5 tähteä

Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele

Købte sko til min hustru, og fik et rigtigt menneske i røret, da jeg ringede for at få afklaret noget. Det er jo dejligt. Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele. Det skal man støtte op om i disse tider!

20. tammikuuta 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både skoene, prisen og kontakten med vores kundeservice levede op til dine forventninger. For os er det vigtigt, at der altid er rigtige mennesker bag – også når man ringer for at få afklaret noget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du støtter op om os.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg synes i har noget dejligt tøj og…

Jeg synes i har noget dejligt tøj og jeg vil handle hos jer igen

7. helmikuuta 2026

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du synes om vores tøj, og at du har lyst til at handle hos os igen.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk flot jakke til en god pris

Fantastisk flot jakke til en god pris. Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28. tammikuuta 2026

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er glad for jakken, prisen og den hurtige levering.

Hurtig og god levering

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne. Returlabel var medsendt, så varerne var nemme at returnere, hvis det havde været nødvendigt

21. tammikuuta 2026

Kære Anne Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, varerne levede op til forventningerne, og at det var nemt at returnere, hvis behovet opstod.

Super

Hurtig ekspedition og levering efter eget ønske

19. tammikuuta 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering efter dit ønske.

Et godt sted at handle!

27. tammikuuta 2026

Kære Ib,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du synes, det er et godt sted at handle.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde bestilt noget på nettet

Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

26. tammikuuta 2026

Kære Elizabeth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik rigtig god hjælp i vores forretning i Vejle, da varen ikke levede op til forventningerne, og at du gik derfra med et par fine bukser. Det glæder os meget.

Saanut 1/5 tähteä

100% beklagelse

Jeg er sådan set bare træt af at 10 dage efter et køb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have købt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmærksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.

Så jeg er ikke en positiv kunde.

12. tammikuuta 2026

Kære Lilian,

Tusind tak for din tilbagemelding, og vi beklager naturligvis mange gange, at du er utilfreds med håndteringen af din ordre. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning sammen med vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at situationen har været frustrerende.

Vores slutspurt-udsalg startede 14 dage efter din ordre – og desværre bliver vi nødt til at følge vores retningslinjer, så vi ikke kan give ekstra tilbagebetalinger til alle, der har købt inden udsalget. Det er udelukkende for at sikre en fair behandling af hele vores kundekreds.

Vi vil altid gå langt for vores kunder og står til rådighed for spørgsmål, også kritiske. Vi håber, du kan forstå baggrunden for vores retningslinjer, og at du føler, at vi har lyttet til dig.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og takker igen for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Pænt vest.Hurtig levering.

12. tammikuuta 2026

Kære Wanda,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vesten, og at leveringen var hurtig.

Saanut 5/5 tähteä

God service. Hurtig levering.

23. tammikuuta 2026

Kære Elin,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig levering.

Ordentlige varer

Ordentlige varer. Hurtig betjening.

16. tammikuuta 2026

Kære Jytte,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med varerne og oplevede hurtig betjening.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krøllede under transport

2. tammikuuta 2026

Kære Betty,
Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at både ekspeditionen og emballeringen levede op til forventningerne – det er vigtigt for os, at varerne ankommer pænt og klar til brug.

Saanut 5/5 tähteä

Det hurtige respons og løsning

Det hurtige respons og løsning.
Virkelig god kundeservice

22. joulukuuta 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtigt respons og en god løsning – og at du er glad for vores kundeservice.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2. tammikuuta 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Saanut 5/5 tähteä

Gode priser og kvalitet som opfylder…

Gode priser og kvalitet som opfylder omtalte ting om produktet 👍🏼

29. joulukuuta 2025

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og kvaliteten, og at produktet levede op til beskrivelsen.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin