Det er en rigtig god levarandør ,mange tak igen! Selvom jeg ringede med en masse spørgsmål, før jeg afgav en bestilling, fik jeg hver gang fremragende forklaringer. De rådgav mig tålmodigt om, hvilk... Näytä lisää
jeg bestilte suppebæger hos dem i Jan 2024, og i Dec 2024 fik jeg og mine kunder skade i fingere pga.bæger gik i stykke ( 4 gange i alt). Jeg ringede og skrevet emaisl til dem, bare fordi jeg v... Näytä lisää
Mega nemt og med hurtig levering - eneste bagatel er at man på nogle vare min. skal bestille 10 stk. af hver - men det giver mening, når man modtager tingene, og ser selve indpakningen - den kan ikke... Näytä lisää
Da jeg har åbnet ny restaurant manglede jeg engangsartikler/emballage til min kommende restaurant. Jeg gik ind på google og fandt dette firma. Da jeg kontaktede dem fik jeg en god dialog med ham jeg t... Näytä lisää
Servicering af Spisesteder så som Caféer, Restauranter, Sandwich og Burger bare med Servietter, Emballage, indpaknings produkter, papir, plast, engangsartikler og rengørings midler.
Farverland 5, Hal i, 2600, Glostrup, Tanska
- info@greendal.dk
- www.greendal.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Gode priser og hurtig levering 👍🏻👍🏻
We are very much satisfied with the…
We are very much satisfied with the product and service
Hurtig og effektiv service
God service 😊👍
Fantastisk service og stabilitet
Jeg har fået en supergod service – altid stabil og pålidelig. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale dem til andre.
Flere år som kunde med succes
Vi har brugt Greendal som kunde i vores virksomhed Partium, og det har vi været rigtig glade for. Prisen er fin, produkterne er gode og de leverer varen og servicen hver gang til topklasse!
Vi har været glade kunder i 4 år nu, og vi håber på at forblive kunder i mange år fremover.
De var rigtige hjælpsomme og bestilling…
De var rigtige hjælpsomme og bestilling nået hurtigt frem😊
Tak for jeres meget vejledende
Tak for jeres meget vejledende, hjælpsomme og venlige service. Vi sætter stor pris på, at I har forklaret os vores muligheder én for én og leveret en hurtig service. Fremover er I vores foretrukne valg.
venlighed ,god service
Det er en rigtig god levarandør ,mange tak igen!
Selvom jeg ringede med en masse spørgsmål, før jeg afgav en bestilling, fik jeg hver gang fremragende forklaringer. De rådgav mig tålmodigt om, hvilket produkt der ville være det klogeste valg. Hurtig levering, forståelse og al deres venlighed – virkelig imponerende.
jeg bestilte suppebæger hos dem i Jan…
Jeg ringede og skrevet emaisl til dem, bare fordi jeg vil bytte til en endan, og ville ikke have kompensation fra dem.
De sagde at jeg havde bestilte hos en anden leverandør, og sagde at hvis jeg faktisk havde købt hos dem, må jeg ikke klage med varerne, hvor jeg har købt for 11 måned siden.
HAN råbte I telefon og sagde at jeg ikke må klage en emballage bestilling hvor jeg købte 11 måned siden,
Meget meget dårlig service,

Vastaus yritykseltä Greendal ApS
God pris og hurtig levering
God service fair priser