Detbedstehjem Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Købte en superfin plakat i gave. Blev næsten ærgerlig over at give den væk, da den var så flot, men modtager blev heldigvis også glad 😅 Hurtig levering og flotte produkter.

Jeg synes det var meget beklageligt, der uden på pakken stod, hvad der var inde i pakken. Af forskellige årsager. 1. Det gør det mere interessant at stjæle. 2. Jeg skulle bruge den til gave, og ha... Näytä lisää

Jeg modtog en meget flot plakat i gave og ønskede at bytte den til en større størrelse. Det var intet problem – processen var nem, og Ole var både utrolig hjælpsom og fleksibel. Kan varmt anbefales!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Flotte produkter

Hurtig levering og flotte produkter.

17. huhtikuuta 2026

Tusind tak for de fine ord, Josefine 😍

Du er så velkommen en anden gang - mske endda købe en plakat til dig selv 😁🙌

Godt

Nemt og godt

28. marraskuuta 2025

Dejligt at høre, Jane - tak 🤩

Super service

Super service. Speciel delivery på hjemmeadressen grundet lidt knas i ordremaskineriet.

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Tusind tak for de flotte ord, Marlene! 🤩 Ja, der var gået nisser i værkstedet. Håber fødselaren blev glad for sin Tour de France-plakat 😃

Fantastisk service

Jeg skrev til detbedstehjem, for at få ændret farven på den ene plakat, så den machede den anden (og passede ind i hjemmet). Jeg fik meget hurtigt svar: Det var intet problem. Super flot resultat, og vildt god service

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Mia - tusind tak for de fine ord. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe jer i mål 🤩

Topklasse kundeservice og plakater

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Tusind tak Line - det er værdsat. Håber du bliver med den nye 50x70 cm Tour de France-plakat 🤩

God oplevelse

God service og hurtig levering

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Tak for de fine ord og de mange stjerner, Bianca ❤ Vi sætter kæmpe pris på du tog dig tid til at svare + er tilfreds 🙏

Jeg synes det var meget beklageligt

Af forskellige årsager.
1. Det gør det mere interessant at stjæle.
2. Jeg skulle bruge den til gave, og havde valgt at få den leveret hjemme.
Men den der skulle have gaven, tog selv i mod pakken og kunne men meget tydelig skrift se, hvad pakken indeholdte.

8. huhtikuuta 2025

Hej Desirée

Øv, det er jeg ked af at høre. Det dog en unik situation, som er første gang jeg hører om det i de mange år, Det Bedste Hjem har eksisteret. Det er vores trykkeri, der via deres ordresystem fletter data ind, når de pakker og sender. Jeg vil høre om de kan ændre det fremover.

Det havde været fedt, hvis du havde rakt ud til os i stedet for og givet dit feedback i stedet - men jeg håber om ikke andet, at modtageren er blevet glad for gaven 🙏

/Ole
Det Bedste Hjem

Effektivt og godt

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Hej John - tusind tak for din anmeldelse. Håber du er blevet glad for din Tour de France-plakat :-)

Klasse service og produkt

Klasse service og produkt. Og hurtig levering
tak for hjælpen med gaven

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Fedt at høre Mads. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe :-) Tak for kommentaren og stjernerne!

Very happy

I am very very satisfied with the ordering process, the product and the communication with the producer. Everything went perfectly smoothly and without any problems. Thanks!

26. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Thanks a lot, Gregor :-) It was indeed a pleasure to help you and to write with you.

Fin kvalitet

Fik varen ret hurtigt og fin kvalitet

4. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Tusind tak for de fem stjerner, Karen :-) Vi er så glade for du deler din gode oplevelse!

Er vild med plakaten

Er vild med plakaten.
Fra bestilling til den var hjemme hos mig, var acceptabel. 😃
Ikke sidste gang jeg købe plakater hos jer.

20. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Detbedstehjem

Dejligt at vide, Irene 🥳🙏Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen! Håber du har fundet et godt sted til Kims citater 😉