Yritys on vastannut
Sendte en forespørgelse på en vare der ikke stod på lager, af hjemmesiden fremgik det at der ville gå 7 dage før de ville modtage den ind på lager. Jeg fik hurtigt svar på min mail om at de umiddelbar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Da jeg var i tvivl om noget ringede jeg for at spørge. En kompetent medarbejder ringede hurtigt tilbage og jeg fik svar. Jeg bestilte og ville gerne have leveret hurtigt, jeg ringede igen og de love... Näytä lisää
Yritys on vastannut
På BBN Shoppen kan du finde et stort udvalg af kvalitets produkter fra nogle af markedets største leverandører som f.eks. 3M, Tesa & Notrax. Vi har et stort og bredt sortiment indenfor tape, lim og klæbestoffer, værnemidler, indgangsmåtter, aflastningsmåtter, rengøringsartikler, slibeprodukter og DIY produkter til hjemmet. BBN Shoppen er en del af BBN Nordic. BBN Nordic har stor erfaring indenfor salg og rådgivning af blandt andet tape, lim, solfilm og måtter. Du er meget velkommen til at kontakte BBN Nordic for at få råd og rådgivning så vi sammen kan finde det produkt eller den løsning der passer til din opgave. Uanset om du er en virksomhed eller ringer som privat, så er vi klar til at hjælpe. BBN Shoppen har salg til både virksomheder og private.
Nyholms allé 24, 2610, Rødovre, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Dere har sendt denne mail til feil person mitt navn er Stefan Tinmark. Ikke Tine Mark Jensen. :(

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Måttens kvalitet er fin. Men til en pris over 500 kr havde jeg forventet, at måtten var skåret præcis til. Der var flere indhak i kanten.

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Jeg bestilte varer der ifølge hjemmesiden var på lager. Herefter fulgte to uger uden hverken afsendelse af de bestilte varer eller yderligere kommunikation fra BBN shoppen. På foranledning af en henvendelse/rykker fra mig gjorde opmærksom på, at der havde været lidt udfordringer med lager status, men at varen bliver sendt. Så tilsyneladende manglende styr på både lager og kommunikation,

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
En god oplevelse at handle her, kan varmt anbefales 🙂👍

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Jeg søgte filtre mm til en støvmaske og modtog relevant information fra BBN Nordic ApS. I tilbød , at jeg kunne afhente et rummeligt antal filtre gratis da udløbsdato nærmede sig hvilket ikke havde betydning for mig.
Mine komplimenter herfra – det er virkelig positivt at opleve .

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Det var en rigtig positivt oplevelse og det var utroligt nemt at finde det jeg skulle bruge

Vastaus yritykseltä BBN SHOPPEN
Fin service 👍 bestilt 151 tæppefliser og modtog dem hurtigt.
Eneste minus var, at deres webshop ikke kunne håndtere min bestilling, men vi klarede det over telefonen i stedet