Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed g... Näytä lisää
Lekkere goede koffie. Snel geleverd. Al langere tijd klant Grano. Droge bonen dus weinig ophoping van koffieresidu.
Al meerdere keren koffie besteld. Erg lekkere koffie en betaalbaar voor single origin in deze dure koffietijd. Erg tevreden en zojuist wederom de Brazil en Peru besteld. Dank vast Grano Verde!
Al jaren klant. Dulce blijft onze favoriet. Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.
Yrityksen kirjoittama
Sinds 2018 leveren wij met zorg gebrande koffiebonen. Ons doel is om vers gebrande koffiebonen van topkwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.
Latensteinse Rondweg 12-11, 4005 EH, Tiel, Hollanti
- info@granokoffie.store
- www.granokoffie.store
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Uitermate te spreken over de service.
Uitermate te spreken over de service. En de basis van vertrouwen dat pas na levering betaald dient te worden is lovenswaardig.
De bestelde koffiebonen zijn heerlijk qua smaak ga deze zeker nogmaals bestellen.

Vastaus yritykseltä Granokoffie
Prima levering en lekkere koffie
Prima levering en lekkere koffie.
Lekkere koffie
Lekkere koffie, maar niet geweldig, ben nog steeds op zoek naar lekkere volle koffiebonen met een mokkatoon,zonder bittertje, helaas Voor mij niet voor herhaling

Vastaus yritykseltä Granokoffie
De eerste zak van het proefpakket was…
De eerste zak van het proefpakket was tot nu toe goed te drinken

Vastaus yritykseltä Granokoffie
snelle levering, goede prijs kwaliteit
snelle levering, goede koffie en redelijke prijs.
Snelle levering en heerlijke koffie.
Snelle levering en heerlijke koffie.
Een aanrader.

Vastaus yritykseltä Granokoffie
Heerlijke koffie,snelle levering en 2…
Heerlijke koffie,snelle levering en 2 mooie glazen.

Goede levering
Goede levering
En de koffie bonen zijn erg lekker
Kunnen niet kiezen tussen de twee

Dulce koffie van Grano
In eerste instantie vonden we de koffie wel heel lekker, maar wat minder zacht dan het pak dat we bij het apparaat hadden gekocht. Toen kregen we van Arno de volgende tip:
Hoe grover de maling, hoe sterker. Het apparaat instellen op fijnere maling maakt zachter.
Dat hebben wij dus gedaan, en de sterkte van de koffie tevens wat aangepast. Nu vinden we de koffie nóg lekkerder, dus een prima koffie voor een prima prijs. Wij komen zeker terug!

Vastaus yritykseltä Granokoffie
Lekkere koffie? Moet je Grano proberen.
Snelle levering. Ben op dit moment met de Dulce bezig en moet zeggen dat oe heel smaakt. Mooie dikke crema. Krijg er niet genoeg van. Mooie prijs.

Vastaus yritykseltä Granokoffie
De koffie nog niet geproefd
De koffie nog niet geproefd, maar de service is supergoed.

Prima en snel
Duidelijke site, snelle levering, prima communicatie

Top!
Heerlijke koffie, goede service en zo bijzonder dat je eerst geleverd krijgt en daarna de factuur ontvangt om te betalen. Vertrouwen is dat, heel mooi in deze tijd. Top !!

Vastaus yritykseltä Granokoffie
De geur van de bonen heerlijk
De geur van de bonen heerlijk, hoe het smaakt dat weten we nog niet er is vertraging met de levering van de koffiemachine.

ECHT verse bonen.
heerlijk verse bonen.
bonen bestel je makkelijk via de website en heb ze 2 dagen later al in huis.
ik heb een sage koffiemachine en ben begonnen met de intenso koffieboon.
de kleur van de koffie gaf al gelijk aan hoe vers de boon is. mooi caramel/ goud kleurig. en de smaak is fantastisch.
ik kan iedereen aanbevelen om hier te bestellen!

Vastaus yritykseltä Granokoffie
Koffie met een prima smaak en snelle…
Koffie met een prima smaak en snelle levering.

snelle levering
Hele goede service
Hele goede service. Snelle levering. Lekkere koffie.

Vastaus yritykseltä Granokoffie
Koffiebonen het hoe en wat!
Bij een nieuw koffieautomaat horen ook koffiebonen. Op de site van granokoffie kun je voldoende kennis op doen om tot een goede en verantwoorde keuze te komen. Wij hebben een proefpakket besteld en moeten nog ervaren of de beloftes ook waargemaakt worden. Daar zijn we overigens wel gerust op.