Banner for onlinekoffie.com

onlinekoffie.com Arvostelua 400

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Een heel mooi pakket voor een zeer schappelijke prijs. Daarmee kom ik wel een tijdje toe. Kan ik rustig de tijd nemen om alle merken eens te proeven. Direct een espressomachientje gekocht om deze sm... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nog niet geprobeerd ? Absoluut doen Bestelling en levering gebeurden vrij vlot en op enkele dagen tijd in huis. Keuzemogelijkheden van verschillende koffies die wel in de smaak vielen. Dus bijz... Näytä lisää

1. Kahvilamyymälä

Tietoja yrityksestä onlinekoffie.com

Yrityksen kirjoittama

onlinekoffie.com – Goede koffie, eerlijke prijs, persoonlijke service

Bij onlinekoffie.com draait het om meer dan alleen koffie. Wij staan elke dag klaar voor onze klanten en doen er alles aan om jou te voorzien van verse koffie, goede service en duidelijke communicatie.

Onze koffiebonen worden vers gebrand, hebben een duidelijke branddatum en worden snel verzonden. Geen onnodige poespas, geen extreme prijzen, gewoon goede koffie voor een eerlijke prijs.

Bestel je vóór 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling meestal de volgende dag al in huis. En heb je een vraag of is er iets niet helemaal naar wens? Dan lossen we dat snel en netjes voor je op.

Zo zorgen we ervoor dat jij elke dag kunt genieten van betrouwbare kwaliteit en goede service, dát is onlinekoffie.com.

4,8

snel en correct

snel en correct

Dank je wel Jozef! Mooi dat alles snel en correct is verlopen ☕️

Saanut 5/5 tähteä

De snel services en de spontaan reacties van onlinekoffie.com.

De snelle levering en alles keurig op tijd geleverd. De koffiebonen zijn heel veel lekker met verschillende koffiebonen en dat is mijn prioriteit om bij jullie mijn bestellingen te plaatsen. De koffiebonen van onlinekoffie.com zijn gemaakt van verse koffiebonen van verschillende landen en zijn anders dan andere online sites voor koffiebonen. De spaar systeem van jullie is ook wel een aanrader . Kortom heerlijke koffiebonen met meer smaak. Goed koffiebonen voor een heerlijke kopje koffie om mijn dagelijkse werkzaamheden te starten. Bedankt voor de lekker koffie en de snelle levering.

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze koffiebonen, de snelle levering, onze service en het spaarsysteem. Wij vinden het erg mooi dat u de verschillende smaken en herkomst van de bonen zo waardeert. Fijn dat onze koffie bijdraagt aan een goede start van uw werkdag. Geniet ervan en graag tot ziens bij onlinekoffie.com ☕️😊

Alles goed gedaan

Alles goed gedaan. Ennetjes geleverd

Bedankt Arno! Fijn dat alles goed en netjes geleverd is 👍☕️

Saanut 5/5 tähteä

Altijd vlot geleverd en eerlijke prijzen

Al een paar keer besteld bij jullie en de levering gaat snel en alles is mooi verpakt. Ik had eens een vraag over welke bonen passen bij mijn type machine en die werd vlot en vriendelijk beantwoord. Ik ben meest fan van de italiaanse koffiebonen.

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Bedankt voor je mooie review Inge! Fijn dat je al vaker naar tevredenheid hebt besteld en dat we je goed konden helpen met advies over de juiste bonen. Leuk dat je fan bent van de Italiaanse koffiebonen 😊☕️

Vlotte levering

Vlotte levering en lekkere koffie en ook veel variatie

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Dank je wel Sientje! Mooi dat de levering vlot was en dat de koffie en variatie goed bevallen ☕️

Ruime keuze.

Goede service, snelle levering. Ruime keuze.

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Bedankt Geralda! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelle levering en ruime keuze 😊☕️

Snelle, nette levering

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Dank je wel! Fijn dat alles snel en netjes geleverd is 👍📦

Topservice

Bedankt Jacques! Super om te horen dat je onze service zo waardeert ☕️😊

Saanut 4/5 tähteä

Voorlopig 4 sterren ,nog tekort in…

Voorlopig 4 sterren ,nog tekort in gebruik!

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Bedankt voor je review! Fijn dat je ons alvast 4 sterren geeft. Hopelijk bevalt de koffie na wat langer gebruik helemaal naar wens ☕️😊

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snelle bezorging!

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Dank je wel Theo! Mooi dat je tevreden bent over onze service en snelle bezorging 👍☕️

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd, 👍

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat alles snel en netjes bezorgd is 👍☕️

Voor herhaling vatbaar.

Na betaling van de bestelling is het pakket in goede staat toegekomen waarvoor mijn dank aan de bezorg-
dienst. Kwaliteit en quantiteit waren de prijs meer dan waard.

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het pakket goed is aangekomen en dat de kwaliteit en hoeveelheid de prijs waard waren. Graag tot een volgende keer ☕️😊

Zeer goede kwaliteit en koffie

Zeer goede kwaliteit en koffie

Vastaus yritykseltä onlinekoffie.com

Dank je wel Noella! Mooi dat je tevreden bent over de kwaliteit van de koffie en de snelle levering ☕️

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin