De sleutel en sloten specialist Arvostelua 7

3,9

1. Lukkoseppä
  2. Päivystävä lukkoseppä

Yrityksen kirjoittama

De Sleutel en Sloten Specialist is een professionele slotenmaker in Antwerpen, die zich richt op het leveren van de beste kwaliteit en service voor onze klanten. Wij hechten veel waarde aan de beoordelingen van onze klanten, omdat dit ons helpt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. We doen altijd ons uiterste best en vinden het belangrijk om te horen of onze klanten tevreden zijn met onze service. Daarnaast staan wij open voor feedback over wat er beter kan, zodat we ons kunnen blijven focussen op verbetering en het leveren van topkwaliteit. Uw mening is voor ons van groot belang, en we horen graag van u!

3,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van De en Sloten Specialist. Zij hebben de meerpuntssluiting van mijn deur vervangen en dat is vakkundig en professioneel uitgevoerd.

De monteur, Mo, was vriendelijk, stipt op tijd en werkte zeer nauwkeurig. Hij gaf duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren en zorgde ervoor dat alles perfect functioneerde voordat hij vertrok. Daarnaast liet hij alles netjes achter.

Kortom: betrouwbare service, goede communicatie en uitstekend vakmanschap. Zeker een aanrader!

21. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar

20. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
De sleutel en sloten specialist-logo

Vastaus yritykseltä De sleutel en sloten specialist

Beste,

Wij herkennen uw naam niet in onze systeem. U geeft aan onbetrouwbaar zonder enige reden aan te geven? U kunt ons altijd mailen of contacteren via de mail of telefoon.

Als u van een concurrent bent dan wens ik u veel succes 👍

UPDATE: we hebben uw gegevens op gevraagd en de mailadres is een hele rare telefoonnummer staat enkel cijfer (1) we wensen u succes met deze pesterijen

De sleutel en sloten specialist

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk contact !
Snelle service en een mooie nauwkeurige plaatsing van een nieuw veiligheidsslot.
Zeker aan te raden !

15. joulukuuta 2025

openen van onze voordeur

op een zondag heeft deze man ons snel verder geholpen en voor een redelijk prijs als je gaat vergelijken met gangsters die tot het driedubbele durven te vragen . Hopelijk opent hij ook een winkeltje waar je kan langsgaan om een sleutel en andere toebehoren kan gaan kopen op de Jules Moretuslei 251 te 2610 Wilrijk .
Ik wens je veel succes met je nieuwe zaak !!

1. kesäkuuta 2025

Geblokkeerde slot

Mijn deur ging al enige tijd op slot waardoor ik moeite had om de sleutel te draaien. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een slotenmaker in de buurt en vond dit bedrijf. Ik heb ze gebeld en de slotenmaker is de zelfde nog langs gekomen. Het probleem is verholpen voor een eerlijke prijs.

28. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin