Jeg trengte hjelp ved avlevering av bil, og fikk hjelp av operatør hos Getaround. Dessverre kunne ikke vedkommende snakke norsk, og jeg fikk litt problemer med å forklare - og ble dessverre irritert.... Näytä lisää
Sijainti
Vaihda sijaintiaMøllergata 8, 0179 Oslo, Sentrum, NO
Stor bil med god plass nå man må frakte mye. Bilen er lettkjørt. Veldig enkelt å bruke appen. Glad det finnes slike enkle tjenester for å leie slike biler til en god pris sammenlignet med andre etable... Näytä lisää
Bilen er gammel, lager mye lyd under kjøring og klarer maksimalt rundt 70 km/t. I nedoverbakker kan den komme opp i litt høyere hastighet. Da jeg til slutt parkerte bilen og satte på håndbremsen,... Näytä lisää
For mitt behov var dette en fin opplevelse. God kommunikasjon med utleier og at jeg kunne leie over flere dager som var mitt behov. Bilen var ikke rengjort før min periode, men det var pga kort tid me... Näytä lisää
Lås opp biler med mobilen 24/7 og kjør!
Møllergata 8, 0179, Oslo, Sentrum, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Grei varebil
Grei varebil, som levde opp til forventningene, men bilen er alt for stor for parkeringsplassen den står på. Brukte 20 minutter på å få lukeparkert.
Ok bil billig og morsom for korte turer…
Ok bil billig og morsom for korte turer
Av funket ikke så litt varmt
Bilen var helt ok og jeg jorde det jeg…
Bilen var helt ok og jeg jorde det jeg skulle. Veldig fornøyd
Flott utleier! Flott bil!
Flott utleier!
Super bil, med hengermulighet.
Fin pris også!
Hadde leid igjen 100%
En veldig hyggelig og serviceinnstilt…
En veldig hyggelig og serviceinnstilt utleier
Veldig grei prosess knyttet til selve…
Veldig grei prosess knyttet til selve leien, super bil og hyggelig utleier.
Bilen var lett tilgjengelig og jeg…
Bilen var lett tilgjengelig og jeg kunne parkere bilen min der jeg hentet. Måte utvide tiden, uten problem. Traff hyggelig eier på gårdsplassen, som hjalp meg litt i starten med prosessen.
La location s'est très bien passée
La location s'est très bien passée. Kjartan est très sympathique et sait se rendre disponible suivant nos heures d'arrivée et de départ. La voiture était propre et agréable à conduire. Louer sa voiture personnelle quand on ne l'utilise pas est une super idée.
Ikke lei ut bilen din!
Dyrt å leie ut, vanskelig å få utbetalt skader, dårlig respons på mail, masete.
Angrer på at jeg leide ut bilen min.
très ben dans tout les aspects
Nice small car
Stor bil med god plass nå man må frakte…
Stor bil med god plass nå man må frakte mye. Bilen er lettkjørt. Veldig enkelt å bruke appen. Glad det finnes slike enkle tjenester for å leie slike biler til en god pris sammenlignet med andre etablerte tjenester.
Bilen fungerte som den skulle
Bilen fungerte som den skulle. Å frakte fra A til B passet bra. Masse plass, romslig last.
Enkelt å hente og levere.
Bra pris.
Skal bruke flere ganger.
Funker ikke helt.
Da jeg til slutt parkerte bilen og satte på håndbremsen, begynte den etter en stund å rulle av seg selv og kjørte inn i bilen ved siden av.
Denne turen ble svært dyr for meg.