Gennemsigtigt og nemt elselskab med gode priser. Har været kunde in flere år nu efter at have skiftet rundt efter pris og vilkår. Vilkårene får man ikke bedre andre steder, og prisen er også lav, så... Näytä lisää
Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Näytä lisää
Skiftede til Gasel i forbindelse med boligflyt. Super god kundeservice, hurtige svar og altid med fokus på kunden. Jeg sætter især pris på gennemsigtigheden i priserne og på, hvor nemt det er at følge... Näytä lisää
Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Näytä lisää

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bedste og billigste el selvskab har diskuteret med 30 andre sekvskaber de må give op til sidst de kan ikke matche priserne .. super top karakter
Bedste hilsner Henrik

Vastaus yritykseltä Gasel
Jeg er meget tilfreds med Gasel, og kan kun varmt anbefale dem.. 🤗

Vastaus yritykseltä Gasel
Klart det billigste selskab vi har haft

Vastaus yritykseltä Gasel
Altid god service. Fornuftige priser. Mulighed for at støtte lokale klubber/ foreninger. En god app, der er nem at bruge og hvor man bl.a. kan sammenligne sit forbrug ifht. andre.
De har jævnligt konkurrencer og rabatter til flere attraktioner.
Jeg har været kunde i 5½år og forventer at blive.

Vastaus yritykseltä Gasel
Da jeg for 6 år siden købte ny lejlighed, havde boligen en anden udbyder. De var ikke til at kommunikerer med, og helt urimelige i deres elpriser. Efter første faktura kom jeg hurtig tilbage til Gasel. God service, folk er til at tale med, også når man som kunde skal have penge tilbage. Tak for jer.

Vastaus yritykseltä Gasel
Fair pris, god service, app med alt du skal brug for at holde øje med priser, forbrug mm. Meget tilfreds

Vastaus yritykseltä Gasel
Altid god kundeservice, informative mails og en god el-pris. Yderst tilfreds.

Vastaus yritykseltä Gasel
El til en god pris og regning til at forstå er glad for at være kunde der

Vastaus yritykseltä Gasel
Jeg er meget tilfreds med Gasel, der yder en fin kundeservice, som jeg vægter højt samt deres favorable priser.

Vastaus yritykseltä Gasel
Har fået en god samtale med en rådgiver og så er det til at forstå

Reelt og enkelt - nemt at overskue. Gebyr kun 7,79

Vastaus yritykseltä Gasel
Fordi Gasel skal have 5 stjerner af mig er fordi de har altid været super søde og yder en rigtig god service samtidig ligger der ikke noget skjult hos dem som gebyrer. Man betaler for real el brug og det er i dag sjældent at man finder det.
Jeg var så dum at jeg skiftede over til et andet selskab fordi det skulle blive billigere for mig, men vendte støt tilbage til Gasel efter min binding fra det andet selskab var over og nu flytter jeg bare ikke.
Jeg bliver hvor jeg er og det er hos jer Gasel og kan kun anbefale jer til andre!
Mvh. Anja

Vastaus yritykseltä Gasel
Altid el til anstændige priser.
Jeg har været kunde i mange år.
Min største anbefaling.

Vastaus yritykseltä Gasel
Venlig og sober kundetjeneste, selv til ældre mennesker. Tak til jer. 🎄🎄🎄🎄🎄

Vastaus yritykseltä Gasel
I altid hjælpsom når man ringer jeg er godt tilfreds🎄🌹