Gasel Arvostelua

1 122
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Gennemsigtigt og nemt elselskab med gode priser. Har været kunde in flere år nu efter at have skiftet rundt efter pris og vilkår. Vilkårene får man ikke bedre andre steder, og prisen er også lav, så... Näytä lisää

Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Näytä lisää

Skiftede til Gasel i forbindelse med boligflyt. Super god kundeservice, hurtige svar og altid med fokus på kunden. Jeg sætter især pris på gennemsigtigheden i priserne og på, hvor nemt det er at følge... Näytä lisää

Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Näytä lisää

1. Sähkölaitos
  2. ja myös
  3. Kaasuyhtiö

Tietoja yrityksestä Gasel

Velkommen til Gasel - din leverandør af el med gennemskuelige priser.

Gasel sælger grøn strøm til børspris fra danske solceller. Det betyder, at du ikke bliver overrasket af skjulte gebyrer og tillæg.

Hos Gasel modtager du din regning hver måned, din regning er gennemskuelig, da du betaler for dit faktiske forbrug, du betaler ikke abonnement og der er ingen bindingsperiode.

Gasel er en del af Energi Fyn.
Gasel er et selvstændigt brand i Energi Fyn koncernen, der er et af Danmarks største energiselskaber. Når du valger Gasel som leverandør af grøn energi, vælger du således også en leverandør med årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og billig grøn strøm og god kundeservice.

Sjove fordele for hele familien
Besøg vores oplevelsesportal og se, hvilke familieforlystelser du kan få adgang til med op til 25% i rabat på entrebilletterne. Vælg mellem nogle af de sjoveste, vildeste og mest hyggelige forlystelser og dyreparker i Danmark.
Du bestemmer naturligvis selv, hvornår I vil af sted – og som børnefamilie kan I spare gode penge på jeres besøg i Danmarks forlystelser og dyreparker.

Har du spørgsmål, så giv os et ring
Vores kundecenter sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vores telefonnummer er: 70 20 35 70.
Vores åbningstider er:
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Du kan også skrive til os på: kundecenter@gasel.dk

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(1 122)

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er maget tilfreds med gasel 👍🙂

Hej Biljana.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for det samarbejde vi har sammen og vi glæder os til mange flere gode år.

Med venlig hilsen Anton, Gasel

Jeres gennemskuelighed og ærlighed er…

Jeres gennemskuelighed og ærlighed er problemfrit.
Vi bliver bombardet med tilbud, men har aldrig haft lyst til at skifte.
Vi er trygge hos Gasel

Hej Christian.

Mange tak for de pæne ord og fem stjerner. Vi tror på at troværdighed opnås med gennemskuelighed og ærlig dialog med kunderne. Vi er glade for at i føler jer i trygge hænder og vi glæder os til endnu flere år sammen.

Med venlig hilsen Anton, Gasel

Det billigste og mest stabile el…

Det billigste og mest stabile el selskab jeg nogensinde har haft.er fqld3t i et par tilbud igennem årene, men er vendt tilbage hver gang.
Ingen kan måle sig med gasel 😊

Hej Hanne.

Mange tak for de rosende ord. Jeg er glad for at høre. at du ser en stor værdi i, at være kunde hos Gasel. Vi arbejder nemlig hver dag på at forbedre vores service.

Med venlig hilsen Anton, Gasel

Hvordan kan de ringe når man er på…

Hvordan kan de ringe når man er på Robinlisten?? Så ringer de også fra Gasel, som er en del af Energi Fyn.
Så irriterende 👹👹

18. marraskuuta 2024

Hej Lisa

Vi er rigtig kede af din anmeldese. Som jeg forklarede dig i røret tidligere i dag, så har du givet dit samtykke til, at vi må kontakte dig via eltjekket.dk. Gasel er en del af Energi Fyn, hvilket står i samtykketeksten på selvsamme hjemmeside.

Så snart du afgiver dit samtykke til kontakt, så må vi kontakte dig uagtet om du står på Robinsonlisten eller ej.

Jeg håber det giver mening, ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere dialog.

Venlig hilsen
Thomas, Salgsleder Gasel

Transparens er nøgleordet

I stedet for at pakke deres avance ind i skjulte tillæg og kalde produktet "strøm til ren spotpris" eller lignende, er de ærlige med deres priser: 10øre i spottillæg. Intet abonnement. Jeg har endnu ikke fundet en forbrugsbaseret elaftale til en bedre pris.

14. marraskuuta 2024

Hej Lasse.

Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi tror på og ved at der intet godt kommer af at skjule tillæg eller pakke omkostninger ind i en "klog" formulering. Som en del af Energi Fyn er vi ærlige og åbne om vores forretning.

Transparent

Meget tilfreds

11. marraskuuta 2024

Hej.

Mange tak for den pæne anmeldelse. Hos Gasel er det vigtigt at vi er effektive, gennemskuelig og ordentlig.

Med venlig hilsen Anton, Gasel

Altid hjælpsomme at tale med

Altid hjælpsomme at tale med - hvis man har problemer

5. syyskuuta 2024

Hej Lilli.

Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for at du altid oplever en god og venlig service. Du er altid velkommen til at ringe ind, hvis du skulle have spørgsmål.

Med venlig hilsen Maj, Energi Fyn

Generelt god service

28. elokuuta 2024

Hej Sanna.

Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.

Vores kunder skal altid have en følelse af, at de modtager en god og professionel service.

Med venlig hilsen Maj, Gasel

Har haft dem siden 2015

Har haft dem siden 2015, har kun været tilfreds
👍🏼😉

16. elokuuta 2024

Hej Annette.

Tak for de meget rosende ord. Vi er meget glade for samarbejdet og vi glæder os til mange flere år.
Du må ha' en rigtig god weekend

Med venlig hilsen Maj, Gasel

Gode priser

Det er gennemsigtigt og billigt. Vi er tilfredse.

15. maaliskuuta 2024

Hej Rune.

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er meget glade for, at i er tilfredse.

Er meget tilfreds med Gasel

Er meget tilfreds med Gasel, mener det er èn af de billigste udbyder hvad el og gas angår. Kan godt lide måden med betaling, nogle måneder er dyre (efterår og vinter) sommer og forår er “billige”.

1. maaliskuuta 2024

Hej Janne

Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med din måde at betale på.

Med venlig hilsen Maj Gasel

Gasel kan anbefales på det varmeste

Gasel kan anbefales på det varmeste. De har en fantastisk kundeservice og leverede grøn strøm. Deres app. er et fund, for dem som dagligt ønsker at følge med i forbrug og dagspriser.

29. helmikuuta 2024

Hej Jette.

Tak for din anmeldelse og pæne anbefaling. Vi er glade for at du bruger vores app, og at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vildledende markedsføring og priser

Gasel markedsfører sig med at man som kunde udelukkende betaler 1,- om dagen til Gasel/Energi Fyn for at have dem som elselskab. Virkeligheden er dog at de ligger et skjult gebyr på 6,25 øre på strømmen pr. kWh. Dette er stik imod alt hvad de skriver på deres hjemmeside. Hvor de slår sig på at have gennemskuelige priser og el til indkøbspris. Jeg har været i skarp dialog med Gasel om dette, så ingen grund til at ligge et svar ind hvor i beklager og henviser til jeres kundeservice osv. Jeg afventer svar fra jeres administrerende direktør Bent Agerholm. Og indtil da, bliver der lagt en anmeldelse op vedrørende dette 1. gang ugentligt. Så det sikres at den information når frem til eventuelle nye kunder.

29. huhtikuuta 2023

Fantastisk elselskab

Fantastisk elselskab! Jeg er målløs over hvor lidt jeg betaler i forhold til Andel energi, som nærmest stjal mine penge! Kan kun gi 5 stjerner, men ville godt gi 10! Danmarks bedste elselskab imo!

1. huhtikuuta 2023

Jeg er simpelthen vild med min regning…

Jeg er simpelthen vild med min regning - bagud - månedlig og faktisk forbrug.

Tak for at gøre mit liv nemmere

29. maaliskuuta 2023

Hej Birgitte

Det glæder os, at du er tilfreds med os som din El leverandør. Vi stræber hver dag efter at gøre det nemt og bekvemt for alle vores kunder.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen