Gennemsigtigt og nemt elselskab med gode priser. Har været kunde in flere år nu efter at have skiftet rundt efter pris og vilkår. Vilkårene får man ikke bedre andre steder, og prisen er også lav, så... Näytä lisää
Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Näytä lisää
Skiftede til Gasel i forbindelse med boligflyt. Super god kundeservice, hurtige svar og altid med fokus på kunden. Jeg sætter især pris på gennemsigtigheden i priserne og på, hvor nemt det er at følge... Näytä lisää
Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Näytä lisää

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tak til Sadri fra GasEl
Fantastisk kundeservice, kompetent og ærlig rådgivning omkring noget så kedeligt, som at oprette en el-aftale. Trods det havde vi en rigtig god samtale omkring alt muligt andet, samtidigt med at vi fik oprettet mig som kunde.
Thumbs up.

Vastaus yritykseltä Gasel
Har kun oplevet hurtig og præcis hjælp og service i forbindelse med installering og opstart af vores nye luft til vand varmeanlæg.

Vastaus yritykseltä Gasel
Havde man kunnet downloade sin regning havde I fået 5 stjerner for alt andet er jeg yderst tilfreds med. God kundeservice, overskuelig og udspecificeret regning, betaling bagud og et kæmpe plus at man kun betaler for ens forbrug og I ikke laver opsparing som nogle selskaber gør.
Har valgt betaling via pbs og kan se regningen i energi Fyns app, men kan desværre ikke downloade regningen, bruger mobil og tablet, så vil kraftigt opfordre til vi kunder kan vælge også at få sendt regning på email eller at I får lavet download mulighed i appen til os som betaler via pbs.

Vastaus yritykseltä Gasel
Nemt at se priser og forbrug

Vastaus yritykseltä Gasel
Giver løbende god information.

Vastaus yritykseltä Gasel
Jeg bliver opdateret om strømpriserne via appen, hvilket gør at jeg sparer en masse penge.
Jeg er pænt tilfreds.

Vastaus yritykseltä Gasel
Meget oplysende med priser et godt sted at være

Vastaus yritykseltä Gasel
Kan ikke gøres bedre, god kundeservice, fakturaer der er til at gennemskue, lovede priser overholdes, ingen skjulte gebyrer, men sidst og ikke mindst ingen acontobetalinger, det er det andre også kan lære noget af.

Vastaus yritykseltä Gasel
Gasel er super aktiv og hurtig med alting. God service.

Vastaus yritykseltä Gasel
Siger at man godt må betale for realt forbrug hver måned, men man bliver faktureret hver anden / tredje måned så er alligevel ikke rigtigt. Og vi var i England i 2 uger i december og brugte huset maks 2 uger hist og pist, men alligevel var regningen 2000kr for el! Som er vanvittige dyrt og skal undersøges. Vi skifter snarest til et billigere selskab.

Vastaus yritykseltä Gasel
Stor skuffelse ved kontakt fra Gasel. Jeg havde aftalt at modtage et tilbud om ellevering på adressen og har intet modtaget, udover en masse gode råd og reklamer, så det kan jeg bare ikke bruge til noget som helst.

Vastaus yritykseltä Gasel
Igen blæst/kraftig vind - men ulogisk høje elpriser. Simplet hen så træls! Og altid en sludder for en sladder om køb/salg til udlandet ...
"Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet.".
Jo nærmest censur ... har meddelt dem mit navn, forstår ikke hvorfor de evt. også skal have mit tlf. nr. ☹️
Synes stadigvæk at måden at handle el på i DK er dybt mærkelig.

Vastaus yritykseltä Gasel
Jeg må jo være godt til freds når jeg har fået strøm igennem Gasel i mange år, og tidligere også gas