Fromanteel Watches Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Kijk uit met dit bedrijf! Ik heb mijn bestelling geretourneerd (ontvangst bevestigd vanuit Fromanteel) maar krijg mijn geld niet terug. Wacht nu al ruim een maand en krijg geen enkel contact meer met... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Perfect geholpen door Arash Naseri. Kort geleden werd mijn eerste kleinzoon geboren en naar mij vernoemd. Mijn idee: een horloge kopen met daarin onze gezamenlijke naam en beider geboorte data gegrav... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fromanteel Diver besteld en ontvangen. Net iets later dan de beloofde 14 dagen. Mooi horloge en loopt enorm strak. Helaas heeft Fromanteel wel faillissement aangevraagd vandaag (26-03-2025). Zie be... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bought a new strap on their webshop, because my previous ones all broken quite quickly. The shop had a few bugs which caused my package to be send to an incomplete adress instead of pickup at one of... Näytä lisää

1. Kelloliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fromanteel men's watches with its interchangeable straps speaks for a classic and timeless design suitable for every occasion. Shop the complete collection online. Worldwide delivery, within 2-3 days at home. 2 Year International Warranty.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Delivery was super fast outstanding quality watch

Delivery was super fast. Watch itself was nicely wrapped. Watch has a super look and feel. Outstanding quality.

2. toukokuuta 2024

Dear Thomas,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled that you're enjoying your Fromanteel watch and that the delivery met your expectations. We're proud of the quality and design of our timepieces, and we're glad you appreciate it. If you need anything, we're here to help. Enjoy your new watch!

Saanut 4/5 tähteä

Watches & straps

I now own 3 watches, so you could say I’m a fan. The last watches were quickly delivered and process was clear and easy.

I also ordered extra straps, those took quite a while to get delivered and intermediate communication to keep me informed would have been a good way to keep me engaged. Would have been good if I did not have to ask for this myself.

29. huhtikuuta 2024

Dear Niels,

Thank you for your continued support and for sharing your feedback! We’re delighted to hear that you’re a fan of Fromanteel and that your recent watch deliveries were smooth.

We sincerely apologize for the delay with your extra straps and the lack of proactive communication. Your experience is important to us, and we appreciate your input on how we can improve. We’ll work on enhancing our communication to ensure better service in the future.

If you have any other concerns or need further assistance, please don’t hesitate to reach out. We value your loyalty and look forward to serving you again!

Saanut 3/5 tähteä

Uhmm

Uhmm, receiving a "premium" brand watch which is delivered not running in time and without the correct settings for the other functions? Strange, or is it me? Like the watch though, subtle and nice design

29. huhtikuuta 2024

Dear Norbert,

Thank you for sharing your thoughts and feedback! We’re glad to hear you like the design of your Fromanteel watch.

However, we apologize that it wasn’t delivered in perfect working order. That’s certainly not the experience we aim to provide. Please reach out to our customer service team, and we’ll make sure to assist you with the settings and any other concerns. We appreciate your understanding and want to ensure you’re fully satisfied with your purchase.

Saanut 3/5 tähteä

Mixed emotions

Quality is good, price is much too high, the length is too short for standard size wrists, the yellow colour of the inside of the watch band gives off on your skin.

22. huhtikuuta 2024

Dear H.Poorter

Thank you for your honest feedback. We’re pleased to hear you appreciate the quality of your Fromanteel watch. We apologize for any issues with the fit and the color transfer from the band. Your comments are valuable to us, and we’ll be sure to consider them as we continue to improve our products. If you need further assistance, our customer service team is here to help.

Saanut 5/5 tähteä

Great product and good service

25. maaliskuuta 2024

Dear Richard,

Thank you for your exquisite review. We are delighted to know that our product and service have met your high standards.

At Fromanteel, we pride ourselves on delivering unparalleled quality and luxury, and your satisfaction is the highest compliment we can receive.

With sincere appreciation,

Retourneren horloge

Ben al sinds 31 mei bezig om een horloge te retourneren. Horloge was niet wat ik ervan verwacht had en heb direct na ontvangst een retour aangemaakt volgens de policy en vervolgens betaald. Echter heb ik geen retourlabel per mail ontvangen. Hier direct over gemaild, maar krijg maar geen inhoudelijke antwoorden.
Wat moet ik nog meer doen om. Graag z.s.m. wens ik persoonlijk contact en niet via de mail!

31. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Met een beetje geduld komt het goed!

###Update

De communicatie komt op gang en ik heb het horloge ontvangen. De rest van mijn bestellingen vergen nog wat geduld. Komt goed! #robinbedankt

Geen communicatie mogelijk, maar op reviews wel reageren… 2 bestellingen openstaan van april en eind mei. Op email krijg je een standaard zendesk reply met een reactietijd van 2-3 werkdagen waarna op dag 3 dezelfde reply volgt. Is dit de uitdaging: hoe breken we zo snel mogelijk een merk af? Echt heel slecht.

7. kesäkuuta 2024

Beste heer Booij,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw geduld.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met de communicatie. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en uw issue is verholpen.

Het blijkt dat er door een technisch mankement problemen waren met het ontvangen van onze e-mails. Dit probleem is inmiddels opgelost, en we hopen dat dergelijke problemen zich in de toekomst niet meer zullen voordoen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en eventuele frustraties die dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback enorm en doen ons best om onze service te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Wacht al 2.5 maand op bestelling zonder…

Wacht al 2.5 maand op bestelling zonder reactie.

15. toukokuuta 2024

Beste Milan,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw bestelling.

Helaas is uw product out of stock geraakt en door een systeemfout heeft u toch de mogelijkheid gehad om het te bestellen, wat niet had mogen gebeuren. We hebben u destijds benaderd met dit vervelende nieuws en u een refund of annulering aangeboden. U koos ervoor om te wachten, wat wij zeer waarderen.

Helaas duren de vertragingen langer dan verwacht bij de levering van nieuwe voorraden. We mikken nu op levering midden juni en zullen u wekelijks op de hoogte houden van de voortgang.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@fromanteel.nl. We staan klaar om u te helpen.

Is Fromanteel betrouwbaar?

Inmiddels heb ik het horloge ontvangen met een extra bandje als excuses. Ruim twee maanden na dato.
Het horloge is echt erg mooi, maar als je niet ernstig gefrustreerd wil raken door waanzinnig lange levertijden, niet nagekomen beloftes over de levertijd en de uiterst trage reactie van de klantenservice (die alleen in actie kwam na mijn review van 5 juni op Trustpilot), zou ik voorlopig even wachten met het bestellen van een horloge totdat het bedrijf zijn zaakjes op orde heeft.

Op 5 juni plaatste ik deze post:

Heb 3e week van mei een horloge online gekocht. Heb sinds de orderbevestiging niets meer gehoord. Geen reactie op emails, de telefoon blijkt te zijn afgesloten, het kantoor in Amsterdam is leeggehaald en de Bijenkorf (die de horloges ook verkopen) heeft nog maar 1 horloge beschikbaar en niets in bestelling. Het faillissementsregister geeft niet aan dat zij failliet zijn, maar wat dan wel? Ik maak mij serieuze zorgen dat ik mijn geld kwijt ben.

Daarop reageerde Fromanteel met een geruststellend bericht dat zij een achterstand hebben en dat het horloge half juni zou worden verzonden. In de tussentijd zou ik wekelijks op de hoogte worden gehouden. Helaas houden zij op beide punten hun woord niet: ik word niet op de hoogte gehouden, laat staan dat ik een horloge heb ontvangen.
Daarom herhaal ik mijn advies: als je niet net zo'n frustrerende ervaring wil hebben als ik, koop dan geen Fromanteel horloge totdat zij hun zaakjes op orde hebben. Dat is op dit moment zeker niet het geval. De titel van deze review blijft daarom helaas dezelfde

5. kesäkuuta 2024

Beste Helene,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij begrijpen uw zorgen en bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan communicatie en de vertraging bij uw bestelling.

Op dit moment ervaren we een hogere drukte dan normaal, wat heeft geleid tot vertragingen in onze reactietijden. Dit is absoluut niet het niveau van service dat u van ons mag verwachten, en hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

We willen u geruststellen dat Fromanteel nog altijd actief is en we doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Sinds februari zijn we verhuisd naar de Herengracht, maar in tegenstelling tot voorheen is dit een kantoorlocatie en geen showroom.

Onze samenwerking met De Bijenkorf is inderdaad beëindigd en onze horloges zijn nog slechts in enkele filialen te koop. Onze focus ligt nu meer op online distributie. Deze overgang naar volledig online kan soms haperingen veroorzaken, en dat betreuren we ten zeerste.

We zouden graag uw ordernummer willen weten om uw bestelling beter te kunnen traceren en verwerken. Neemt u alstublieft contact met ons op via info@fromanteel.nl zodat we u verder kunnen helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en dank u voor uw geduld.

Waardeloze service en communicatie

Op 2 april 2024 een horloge besteld en betaald. Tot op de dag van vandaag is er niks geleverd. Fromanteel daarentegen beloofde dat het horloge uiterlijk maar toch zeker 30 mei geleverd zou worden. Nou, inmiddels is het 3 juni en er is nog niks ontvangen. De loze beloftes die vanuit Fromanteel gedaan worden slaan de plank volledig mis. Enige normale vorm van communicatie ontbreekt hier volledig. Telefonisch niet te bereiken (wat ik nu ook wel begrijp) en op e-mails wordt niet meer gereageerd. Wanneer gaan we leveren Fromanteel? En communiceren zoals een "normaal" bedrijf doet??

3. kesäkuuta 2024

Beste heer Bos,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw bestelling en onze communicatie.

Helaas is uw product out of stock geraakt en door een systeemfout heeft u alsnog de mogelijkheid gehad om het te bestellen, wat niet zou mogen gebeuren. We hebben u destijds benaderd met dit vervelende nieuws en u de keuze gegeven voor een refund of annulering. U gaf aan te willen wachten, wat wij zeer waarderen.

Helaas duren de vertragingen langer dan verwacht bij de levering van deze nieuwe voorraden. We mikken nu op levering midden juni en zullen u wekelijks informeren over de voortgang.

We begrijpen hoe belangrijk tijdige levering en goede communicatie zijn, en doen ons uiterste best om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@fromanteel.nl. We staan klaar om u te helpen.

Really bad experience

Ik beaam wat al eerder is gezegd: dit lijkt een enorm onbetrouwbare partij. Ik wacht al maanden op de correcte afhandeling van twee retours. Fromanteel is mij nog steeds geld verschuldigd en ik krijg met niemand meer contact. Zelf niet na meerdere emails en telefoontjes. Ik heb nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt en het voelt echt alsof ze je proberen elke euro af te troggelen.

28. helmikuuta 2024

Beste Suzanne,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met de afhandeling van uw retours.

Het spijt ons te horen dat u lang heeft moeten wachten op de correcte afhandeling van uw retourzendingen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten.

U heeft aanvankelijk twee bandjes besteld om deze aan uw vriend te laten zien, en kort na aankoop aangegeven één van de bandjes te willen retourneren. De refund voor dit bandje is naar ons weten goed verlopen.

Helaas hebben wij niet opgemerkt dat u later beide bandjes heeft geretourneerd, waardoor de refund voor het tweede bandje uitbleef. Na contact met u te hebben gehad, hebben we uiteindelijk de tweede band vergoed en onze excuses aangeboden voor de vertraging en het ongemak.

We begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u is geweest en betreuren het dat onze communicatie en service niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We nemen uw feedback zeer serieus en werken hard aan verbeteringen in onze klantenservice om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst niet meer voorkomen.

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Een mooi Fromanteel horloge voor mijn zoon gekocht. Helaas, wat kan gebeuren, heeft de zwarte bedel losgelaten (blijkt verlijmd te zijn). Wat echter teleurstellend is, is de service om ervoor te zorgen dat het gerepareerd wordt. Zeer moeilijk om persoonlijk mee in contact te komen (alleen e-mail), afspraken mee te maken bijvoorbeeld om het af te kunnen geven in de winkel (blijken niet open te zijn op de tijden die waren aangegeven) of te versturen (wat schijnbaar niet kan).

Kortom Fromanteel dient nog wat te doen aan de klantenservice en zorgen voor een blijvend tevreden klant.

12. huhtikuuta 2024

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die u heeft gehad met de service rondom het horloge van uw zoon.

Het spijt ons te horen dat de zwarte bedel van het horloge heeft losgelaten. Dit is absoluut niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

We begrijpen dat het frustrerend is geweest om contact met ons op te nemen en afspraken te maken voor reparatie, vooral met onze huidige e-mailgebaseerde klantenservice.

Deze verandering is ingevoerd om serviceaanvragen efficiënter te beheren en een betere service te bieden, maar we beseffen dat dit niet altijd goed heeft uitgepakt.

Wij willen u bedanken voor uw geduld en begrip. We nemen uw feedback serieus en zullen werken aan verbeteringen in onze klantenservice om ervoor te zorgen dat toekomstige klanten niet dezelfde problemen ondervinden.

In de tussentijd willen we graag persoonlijk met u in contact komen om de reparatie van het horloge van uw zoon zo snel mogelijk te regelen. Neem alstublieft contact met ons op via info@fromanteel.nl zodat we dit voor u kunnen oplossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Op 20 januari een horloge besteld

Op 20 januari een horloge besteld, en nog steeds niets ontvangen. Geen geld terug en geen horloge. SCHANDALIG
Enkele weken geleden een klacht ingediend bij de politie, ook dit heeft niet geholpen. Ik ben ten einde raad.
BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF

8. huhtikuuta 2024

Beste Joke,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw bestelling.

- Uw horloge is besteld op 20 januari en helaas hebben wij door een aantal interne veranderingen en fouten uw bestelling over het hoofd gezien. Dit is absoluut niet wat u van ons mag verwachten.
- In januari zijn wij overgestapt naar een nieuw fulfilmentbedrijf en hebben we ons kantoor en onze systemen verhuisd. Dit proces heeft helaas geleid tot vertragingen en fouten in de orderverwerking.
- Uw horloge was voorzien van een gravure, een proces dat wij voorheen handmatig deden maar nu proberen te automatiseren. Dit zorgde ervoor dat uw horloge op een stapel bleef liggen.
- Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn geweest, en wij nemen volledige verantwoordelijkheid voor deze situatie. Inmiddels is uw horloge bezorgd, maar we beseffen dat dit veel te laat is gekomen.

Wij willen u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden en u bedanken voor uw geduld. Wij werken hard aan verbeteringen in onze processen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 2/5 tähteä

Van service is geen sprake meer

Ik ben andere service gewend van Fromanteel. (Eerder snel geholpen voor garantie van een stalen bandje).
Helaas heeft mijn horloge een flinke klap gekregen waardoor het gemaakt moest worden. De desbetreffende horlogemaker ervaarde al het nodige moeizame contact waardoor de reparatie erg lang duurde. Zelf heb ik ook via het contactformulier de vraag gesteld voor een onderdeel, maar daar komt maar geen reactie op. Een nieuwe witte wijzerplaat blijken ze niet meer te hebben, terwijl wel nieuwe horloge te verkrijgen zijn met exact dezelfde plaat.
Hoe kan dit Fromanteel? Jammer om dit te ervaren.

27. helmikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Incorrect time and language changes

After i bought the watch, the seller didn’t set the time correctly. The watch is slow for twelve hours.
And the language of the day changes from french to english and vice versa all the time.

19. tammikuuta 2024

Schandalig slecht !

Kennelijk is het nodig om een review achter te laten op Trustpilot om de aandacht te krijgen van Fromanteel. Op 28 januari plaats ik een bestelling voor een horloge met inscriptie en extra sluiting ter waarde van 530 euro. Hoewel er best begrip is voor het feit dat een horloge met inscriptie een langere levertijd heeft staat hierover niks vermeld op jullie website. In de weken die volgen is er regelmatig telefonisch contact over de status van de order omdat het horloge nog steeds niet geleverd is. Steeds krijg ik te horen dat het aan de graveur ligt. uiterlijk 19-02 zou ik het horloge ontvangen en als compensatie werden de kosten voor de extra sluiting gecrediteerd. Dat gebaar kon ik zeker waarderen. Maar helaas opnieuw een teleurstelling nadat het horloge niet geleverd werd. op 23 februari mail ik Fromanteel opnieuw, telefonisch zijn ze inmiddels niet meer bereikbaar. Ik geef fromanteel nog tot 27 februari om het horloge op te sturen, anders annuleer ik de bestelling. Helaas sinds dien geen enkele reactie meer op de verschillende mailtjes die ik heb verstuurd. Ook heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Fromanteel doet voorkomen alsof het een professioneel, kwalitatief hoogwaardig bedrijf is maar helaas blijkt dit in werkelijkheid een illusie. Schandalig hoe jullie klanten zo negeren wanneer ze zulke bedragen bij jullie uitgeven en het product vervolgens niet uitleveren.

15. maaliskuuta 2024

Beste Thomas,

Uw bestelling van 28 januari is helaas getroffen door een aantal interne veranderingen en fouten aan onze kant. Dit is absoluut niet wat u van ons mag verwachten.

Begin februari zijn wij overgestapt naar een nieuw fulfilmentbedrijf en hebben we ons kantoor en onze systemen verhuisd. Dit proces heeft helaas geleid tot vertragingen en fouten in de orderverwerking.

Uw horloge, voorzien van een inscriptie, bleef hierdoor op een stapel hangen en werd over het hoofd gezien. We begrijpen dat het frustrerend was om steeds te horen dat het aan de graveur lag zonder concrete updates.

We willen u bedanken voor uw begrip met betrekking tot de gecrediteerde kosten voor de extra sluiting, maar beseffen dat dit niet voldoende was gezien de verdere problemen die u heeft ervaren.

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan communicatie en de late levering van uw horloge. Inmiddels is het horloge bij u bezorgd, maar we beseffen dat dit veel te laat is gekomen en dat dit uw vertrouwen in ons heeft geschaad.

We willen benadrukken dat we hard werken aan verbeteringen in onze processen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst niet meer voorkomen.

Onbereikbaar voor klanten

Het is werkelijk onmogelijk om contact te krijgen! Op mails wordt niet gereageerd, de telefoon wordt niet opgenomen en ik word na achterlaten van meerdere voicemails ook niet teruggebeld. Ondertussen is mijn retour zending 3 weken geleden aangekomen, maar heb ik mijn geld nog niet terug en niet eens een bevestiging gekregen van het ontvangen van mijn retourzending. Gezien de waarde van het horloge, vind ik dit werkelijk schandalig! Ik maak mij ernstig zorgen over de betrouwbaarheid van dit zogenaamde luxueuze en servicegerichte bedrijf...

11. maaliskuuta 2024

Beste Lotte,

Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat u hebt ondervonden.

Door een recente verhuizing van onze kantoor en simultaan eraan uitgevoerde updates aan onze systemen hebben we te kampen gehad met enkele uitdagingen die onze bereikbaarheid hebben beïnvloed.

Wij hebben februari uitgekozen als een algemeen rustige maand van het jaar om onze operaties uit te voeren, zodat eventuele overlast voorzienbaar zou zijn.

Echter, enkele klanten hebben helaas een ongunstige ervaring gehad, iets wat niet gebruikelijk is voor Fromanteel. Wij bieden onze excuses aan voor deze situatie en hebben uw geld inmiddels teruggegeven.

Saanut 1/5 tähteä

Onbereikbaar voor vragen en klachten.

Onbereikbaar voor vragen en klachten.

Mijn bestelling bij Fromanteel werd te laat en ook defect geleverd. Oplossing van Fromanteel: op eigen kosten verzenden naar hun horlogemakers die er dan binnen twee weken naar zouden kijken.

Sinds dat belachelijke voorstel is Fromanteel onbereikbaar, telefonisch en per mail. Fromanteel heeft inmiddels het telefoonnummer van de website gehaald en de telefoon uit de stekker met als resultaat de onmiddellijke mededeling "deze voicemailbox zit vol".

Uiteindelijk contact gezocht met één van de plaatselijke winkeliers die Fromanteel op de website vermeldt als verkoper. Daar een nog vreemder verhaal, zonder aankondiging heeft Fromanteel alle horloges uit de winkels gehaald en overgegaan op enkel online verkoop. Winkeliers worden wel nog op de website vermeld en ontvangen regelmatig vergelijkbare klachten.

Conclusie: onbetrouwbare partij die consument en plaatselijke middenstand in de kou laat staan.

Update: inmiddels heeft Fromanteel ook nagelaten haar wettelijke verplichtingen na te komen. Het ontbinden van de koop heeft er na 2 weken nog altijd niet in geresulteerd dat ik mijn geld terug heb.

14. helmikuuta 2024

Beste Tim,

Wij bieden onze excuses aan voor deze situatie en hebben recentelijk contact met u wederom opgenomen. Wij hebben u inmiddels voorzien van een retourlabel en het geld is retour.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin