Ik heb op 16 april een tas retour gestuurd. Volgens de track & trace van PostNL is deze retourzending op 17 april geleverd bij Hartog B.V., de bedrijfsnaam achter FOUR Amsterdam. (ORD367888-SF) H... Näytä lisää
Ik ben super goed geholpen! Top service, kleding werd in mijn kleedkamer gelegd, drankje van het huis en mijn +1 werd begeleid naar een mooie sofa bank met ook een drankje, waar ze kon "chillen" en wa... Näytä lisää
Ontzettend goed geholpen door een lieve medewerkster. Onze kinderen kregen goed advies en we kregen zelfs drinken aangeboden. Het zijn twee prachtige winkels met hele mooie kleding. Wij zijn meer dan... Näytä lisää
Vandaag weer mooie aankopen gedaan bij four kids. Altijd super lieve dames die een goede service geven. Altijd gezellig. Bedankt voor alles 😊. Groetjes Sabine.
Van Baerlestraat 9-11, 1071 AM, Amsterdam, Hollanti
- 020-6792244
- customerservice@fouramsterdam.com
- www.fouramsterdam.com
On vastannut 29 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Geld niet terug na geen pakket binnen gekregen
order ORD252121-SF nooit binnen gekomen, meerdere malen gemailed maar kreeg alleen de 1e keer reactie... Nooit geld terug gekregen
TOPPERS!
Vanmiddag gebeld voor een pak vriendelijk geholpen ‘s avonds naar de winkel gegaan en hartstikke leuke meid achter de kassa supervriendelijk! En vrolijk! Ook de jongens in de zaak super behulpzaam! Dank je wel toppers!
Wordt €10 extra in rekening gebracht🤡
Helaas geen waar voor mijn geld
1 week om te retourneren, kleding na 1 keer wassen begon de tekst scheuren te krijgen tassen zijn onherstelbaar verpest. En geen geld terug vind ik bizar met zulke bedragen. Helaas geen waar voor mijn geld gekregen.
super klantenservice!
super klantenservice!! ik had gevraagd of ze mijn bestelling z.s.m. konden opsturen omdat ik hem 2 dagen na bestellen nodig had voor vakantie. gelijk een vriendelijk antwoord gekregen en na een dag komt die binnen. ben super blij!!
Artikel in de winkel gekocht
Artikel in de winkel gekocht, helaas kapot.
E-Mail gestuurd en werd vriendelijk geholpen door medewerkster. Medewerkster bood meteen een oplossing.
Super service bij Four!
Shirt na 1 dag kapot hele slechte…
Shirt na 1 dag kapot hele slechte kwaliteit

Tevreden koper
Goed contact met de klantenservice. Uiteindelijk snelle levering na een wijziging in de bestelling. Mooie producten!
Goede Klantenservice na initiële fout
Ik had aanvankelijk een negatieve ervaring met mijn bestelling bij Four , waarbij de pakbon ontbrak en ik de verkeerde artikelen ontving. Dit leek op een fout bij het labelen in het magazijn.
Gelukkig heeft Four Amsterdam dit probleem snel en professioneel opgelost. Nadat ik opnieuw contact had opgenomen, werd ik snel geholpen en krijg ik de juiste bestelling. De communicatie was dit keer uitstekend en het probleem werd efficiënt aangepakt.
Ik waardeer de snelle en effectieve service. Dank aan Four Amsterdam voor het herstellen van de situatie.
Top support en oplossing
Tjalien van support heeft zeer fijn en snel geholpen om een tas te vervangen. Meerdere mogelijkheden aangeboden (geld terug, andere tas) en verzendlabel toegestuurd. Top!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Je moet binnen een week je aankopen uit de winkel retourneren. Je krijgt geen geld terug! Overigens zeer slechte kwaliteit voor de prijs.

Top ervaring klantenservice Four
Super goed geholpen door Tjalien van de klantenservice Four. Via site bestelling gedaan, 1 shirt was verkeerd geleverd maar is prima opgelost. Snelle reacties, meedenkend en niet te vergeten erg vriendelijk.
Zonder te vermelden verzendkosten tijdens saleperiode???
Ik wilde een bestelling plaatsen van ronde de 300 euro. Op de website staat dat er boven de 150 euro geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Tot mijn verbazing zag ik op mijn order wel verzendkosten. Toen ik dit zag heb ik even naar de winkel gebeld, en zij gaven aan dat er tijdens de sale periode wel verzendkosten in rekening wordt gebracht. Ook als het producten betreft die niet in de sale zijn. Dit wordt nergens aangegeven op de website wat ik zelf erg onprofessioneel vind.
Mooie zaak, maar de zaakjes niet op orde
Mooie winkel. Uitstekende sfeer en beleving, prima assortiment en vrij onderscheidend. Qua marketing met bv. festivals ook zeker een pluim waard. Voor de online shop hebben ze nog wel wat te leren. Beschrijving van enkele producten klopt niet, verzendkosten zijn niet marktconform + retourkosten voor de koper en kortingcodes werken niet. Dit zijn toch wel basisdingetjes die niet op orde zijn. Zo af en toe de winkel bezoeken zeker de moeite waard, maar daar blijft het dan ook bij.
Je krijgt je geld niet terug.
Ik ben op 20-04-24 naar jullie winkel gekomen om mijn online order op te halen, een embroidery shopper en kocht in de winkel een nieuwe strap.
Kom ik 2,5 uur later thuis en wil ik de nieuwe strap aan één van m’n vele FOUR tassen hangen en hij breekt meteen! Ik dacht eerst: huh hoe kan dit? En ik legde de haak naast die van een andere band: De haken zijn anders! Veranderd. Ze zijn kleiner en dunner. Ik zou lekker bij het oude concept blijven is mijn tip.
Daarna kom ik op 23 april in de winkel en zijn alle straps uit de handel gehaald is mij verteld. Ik koop een nieuwe embroidery shopper omdat die andere slecht afgewerkt was en de draadjes niet goed door waren gestikt, ik had het om willen ruilen maar had de tas en strap niet bij me omdat ik onverwachts in Amsterdam was. Vandaag op 25-5 breekt ook de haak van díe tas af! Helemaal klaar mee.
Mails komen niet duidelijk over kennelijk en de klantenservice lijkt gewoon compleet de inhoud te missen van het verhaal. Ook telefonisch. Wat een gedoe. Alleen maar hoofdpijn om twee tasjes en een strap. Hoe verzin je het! Tot overmaat van ramp krijg je ook je GELD NIET TERUG. Alleen als je online koopt bij FOUR dan wel. Dus ik heb €73,- aankopen in de winkel waarvan ik het geld NIET terugkrijg. Ik ben verplicht een vervangend artikel te nemen of een tegoedbon te nemen. Dit staat NERGENS bij de kassa op een bordje. Pas onderaan je bon helemaal onderaan staat er in kleine letters GEEN GELD RESTITUTIE. Echt slecht.
Telefoongesprek van 25-4 is opgenomen.
Het word je als klant expres moeilijk gemaakt om je geld terug te krijgen en dat alleen je online aankopen worden terugbetaald is ook vreemd.
Snel antwoord. Netjes geholpen en bestelling snel verstuurd.
Verkeerde levering *opgelost*
Vaak besteld, dit maal een foute bestelling binnengekregen maar heel snel en keurig opgelost door de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Fouramsterdam
Hoge verzendkosten en retourkosten, geen volledige terugbetaling
Hoge verzendkosten en retourkosten, beide voor de klant - prima, maar bij een retour van de gehele bestelling zijn ze verplicht om de verzendkosten te vergoeden - dit doen ze niet! Ze gaan dus bewust tegen deze wet in. Uiteindelijk na 2 mails toch het geld teruggekregen.

Slechte personeel
Slechte personeel, heel erg kapsones en als je ze iets vraagt komen ze heel chagrijnig over! (Gaat over en licht getinte jongen en vrouw achter de balie).

Top service!
Ik ben twee keer in de winkel geweest en beide keren ontzettend vriendelijk geholpen door verschillende medewerkers. Een klacht over een productiefout werd doorgestuurd naar het hoofdkantoor en een dag later kreeg ik al antwoord met een nette oplossing. Echt een aanrader voor het hogere segment kinderkleding.

Vastaus yritykseltä Fouramsterdam
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.