Fnac Belgium Arvostelua

1 843
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

beschrijving van artikel is niet volledig, er staat nergens geschreven dat het een Franstalig artikel is, foto van artikel is niet erg duidelijk waardoor ik niet opmerkte dat het Franstalig is, reto... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sur mon pc impossible d aller dans mes commande avec Facebook, le service client na rien résolut, et cela depuis plusieurs jour. S'est sur le site fnac.be, lamentable.....service client,merci pour vot... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

nog maar eens een slechte ervaring. Fnac, ooit de winkel waar je graag naar toeging, maakt er toch een puinhoop van. hun website is gewoon heel slecht en de klantendienstmedewerkers weten vaak niet w... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Problème de livraison avec Colis Privé (transporteur à fuir absolument). J'explique clairement le souci au service client Fnac qui se contente de faire remonter ma demande sans jamais proposer de so... Näytä lisää

1. Kauppa
  6. Musiikkiliike

Tietoja yrityksestä Fnac Belgium

Yrityksen kirjoittama

Besoin d'aide ?
Vous avez une question relative à votre achat à la FNAC ?

Contactez-nous sur cette page : https://www.fr.fnac.be/contacteznous

ou bien par téléphone :
pour la Belgique +32 2 700 91 91
pour le Luxembourg +352 27 990 600 99

Hulp nodig?
Heb je een vraag in verband met je aankoop bij Fnac?

Contacteer ons via deze link: https://www.nl.fnac.be/contacteerons

Of contacteer ons telefonisch:

231 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levertermijn overschreden.

Levertermijn overschreden.

Men kan zelf de bestelling intern niet verwerken binnen de aangegeven levertermijn van 2 werkdagen. Eens dan toch verwerkt, nóg eens enkele dagen wachten op de levering.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fnac Belgium

Hallo, Zou het mogelijk zijn om ons een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com zodanig wij dit kunnen nakijken aub? Fijne dag, Kimberly - Fnac

Saanut 1/5 tähteä

Ruim over levertijd en radiostilte bij de klantendienst

Op 13 december bestelde ik een boek (bestelnummer DQ7GEVLWJAWS6, voor de meelezende klantendienstmedewerker) dat in voorraad zou zijn. Op 15 december ontvang ik een mail dat het verstuurd is naar mijn thuisadres, dat correct is geregistreerd. Ik krijg geen track and trace nummer mee en geen info over de courier wat ik al vreemd vind. We zijn inmiddels 22 december en ik ontving nog steeds niet het betaalde boek. De status op de website is "verzonden". Mijn poging tot contact via het webformulier klachten blijft onbeantwoord. Ik moet me aansluiten bij de tsunami aan negatieve reviews en hoop tenminste op een stand van zaken als men zijn leverbelofte (2-5 werkdagen) niet haalt. Volgende keer gewoon bij bol.com denk ik dan.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling na 1 week nog steeds niet…

Bestelling na 1 week nog steeds niet geleverd. Klantendienst gebeld. Ze kunnen niks doen en weten niet wat er mis ging.

22. joulukuuta 2025

Fnac

à deux reprises commande passée sur le site problème de connexion des bug, puis commande annulée mais payement debite il faut téléphoner au service client pour obtenir un remboursement il mette en cause le navigateur Chrome mensonge je vois bien que je n'ai pas de problèmes avec d'autres sites de vente en ligne , en plus dans leurs magasins presque jamais rien en rayons je suis très déçu de la fnac

4. joulukuuta 2025

Bonjour,
nous sommes navrés de lire cela et nous transmetterons vos remarques afin que cela puisse être vérifié en interne.
Bonne journée, Megan - Fnac

Dont order with Fnac

I’ve ordered a scooter from inmotion (s1f model) they’ve sent me the wrong model and they had to pick it back up after hours and hours of useless calls with the call centre and so many fake promises were made and never fulfilled, waited weeks for them to tell me that the model i originally ordered was never available and was a mistake from the website, and now after 3/4 weeks i get my money back. The biggest shit show i have ever had to order something, not one single useful worker from the call centres to the people sending me the mails. DREADFUL

18. joulukuuta 2025

Hello,
Could you send an email to webshop@be.fnac.com with your order number so we can look into this?

Saanut 1/5 tähteä

Koop geen Vandenborre Fnac cadeaukaart!!!

Begin vorige week besloot ik een actie camera te kopen, ik heb een cadeaukaart gekregen van Fnac Vandenborre, oorspronkelijk wou ik de bestelling bij Fnac plaatsen en deze laten leveren. Maar ik besliste toch om bij Vandenborre te bestellen aangezien ik er niet ver van woon. Helaas had ik bij Fnac reeds een deel gegevens ter betaling ingegeven waaronder de gegevens van mijn Fnac Vandenborre cadeaukaart. Ik heb nooit aangeklikt mijn bestelling definitief te plaatsen en toch hebben ze het geld van de cadeaukaart gehaald. Ze hebben de bestelling dan geannuleerd waardoor het geld van de kaart terug kwam als tegoed op mijn Fnac account. Ik wil dit helemaal niet, ik wil mijn cadeaukaart gebruiken bij Vandenborre. Ik ben al een week aan het wachten op antwoord van de webshop om dit in orde te brengen, helaas krijg ik maar geen antwoord. Rotslechte service noem ik dit en zelfs diefstal! Ik wens niets meer aan te kopen bij Fnac.

9. joulukuuta 2025

Hallo,
hiervoor raden wij jou aan om een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com.
Fijne dag.
Megan - Fnac

Héél ongelukkig!!!

Heel ongelukkig. Ik bestel de online bij Fnac een boek waarbij stond dat het geleverd wordt vóór kerst. Het foute boek werd geleverd. Fnac weigert te ruilen terwijl ik al betaald heb!! Geen klantenservice. Ik zou volgens Fnac het volgende moeten doen:
1) foto's maken van het fout geleverde boek
2) de foto's mailen naar fnac
3) beoordeling en retourlabel afwachten
4) retourlabel printen
5) foutboek opnieuw inpakken + voorzien van retourlabel
6) naar post gaan en postpakket posten

En DAN PAS Zou (zou!) ik mijn geld terugkrijgen!? En dan heb ik dus nog niet het door mij gewenste en intieel betaalde boek!

Dit is gewoon BEDROG en een poging van Fnac om geld te kunnen houden.

Zo behandel je een betalende klant niet wanneer je zelf een fout bij levering hebt gemaakt!!

Dit is echt schandalig. De omgekeerde wereld. Fnac maakt een fout, ik ben de betalende klant, en de betalende klant moet al die stappen uitvoeren om dan nog maar zijn geld terug te krijgen.

NUL KLANTENSERVICE!!! NOOIT MEER!!

30 min aan de lijn gehangen met twee medewerkers van klantencenter die ook niets anders konden meedelen dan dat.

Ik herhaal: Fnac heeft een fout gemaakt, niet ik. Waar is de service?

Hallo,
Ik vind het spijtig om te lezen dat het foute boek geleverd werd. Zoals mijn collega's reeds hebben meegedeeld vragen wij inderdaad dat je ons een mail bezorgd met foto's zodat wij dit langs onze kant kunnen nakijken.

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier gewoonweg niet online!

0Koop hier gewoonweg niet online!
Fnac annuleert zelf een deel van mijn online bestelling. Hiervan werd ik per mail op de hoogte gesteld. Ik stuurde tot 2x toe een mail terug met de vraag om terugbetaling maar deze bleven onbeantwoord.
Vervolgens 1ste keer chat gesprek met een 'fnac adviseur' gehad; hun antwoord was dat ik mijn bankgegevens moest ingeven in mijn online account omdat anders een terugbetaling onmogelijk was (want terug storten op de rekening waar het bedrag van kwam blijkt in de wereld van Fnac onmogelijk. Ho maar, je mag niet te veel verwachten). Goed na dit te hebben ingegeven zou het max 5 dagen duren om een terugbetaling te ontvangen. Inmiddels nog eens 10 dagen later en nog niets ontvangen.
Een 2de contact met de 'fnac adviseur' leverde enkel dezelfde vragen op; 'heeft u het bankrekeningnummer al toegevoegd in uw account?' Ja, dus! Oh maar dan kan ik u niet verder helpen u moet contact nemen met customercare om een terugbetaling te bekomen!
Mail uitgestuurd en ben nu maar eens benieuwd of deze wel beantwoord zal worden.
Dit is pure oplichterij. Doe gewoon normaal en stort de mensen hun geld terug op het moment van annulatie. Zo hoort het te zijn. Shame on you FNAC!

Vervolg na reactie van Fnac; ik heb dus foute info gekregen van de Fnac adviseurs en moet nu naar een 3de mailadres mijn mail sturen....jammer. en oh ja, ik ben niet berantwoordelijk voor de drukte bij Fnac en misschien zou een correcte klantenaanpak het werk kunnen verlichten...het is maar een tip!

17. joulukuuta 2025

Hallo Samira,
het spijt ons echt dit te moeten lezen.
Je hebt effectief jouw bankgegevens goed ingevuld in jouw Fnac-account maar als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen moet je contact opnemen met onze Webshop, zoals doorgegeven via de online chat.
Indien je een mail alk hebt gestuurd naar webshop@be.fnac.com en dat je tot op heden nog geen reactie hebt mogen ontvangen : ze zitten in een drukke periode met de feesten die aankomen en doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te kunnen antwoorden.
Bedankt alvast voor jouw begrip!
Megan - Fnac

Saanut 1/5 tähteä

Nooit bestel ik hier nog

Nooit bestel ik hier nog. Ik bestel een goede black friday deal, enkele dagen daarna, dag van leveren annuleren ze plots de bestelling. Na telefonisch contact komen we erachter dat we de laptop niet meer kunnen kopen aan de black friday prijs maar dat die wel nog aan ledenkorting kunnen kopen. Online is hij niet op voorraad maar ze sturen ons naar de winkel. Wij naar de winkel (1uur rijden) in de winkel vertellen ze ons dat ledenkorting enkel online is… SCHANDALIG! Ik vraag een tegemoetkoming om toch de laptop te kunnen kopen aan hun (tot tweemaal toe aan ons beloofde prijs) niks noppes nada. Na heel wat heen en weer mails krijg ik als laatste: Dit is standaard procedure die in de voorwaarden staat. Daar moet ik het mee doen..

2. joulukuuta 2025

Hallo,
Het spijt ons oprecht dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback mee om onze processen te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niet sturen defecte items en…

Koop hier niet sturen defecte items en je krijgt pas geld of ander product na maand wachten

Hallo,
We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Het is absoluut niet onze bedoeling dat je zo lang moet wachten.Fijne dag,

Saanut 1/5 tähteä

J'ai contacté le SAV pour un problème…

J'ai contacté le SAV pour un problème et on m'a répondu comme si je le derangeais franchement, ça gâche l'expérience du magasin qui, elle, fut agréable. Et puis jai payé je suis clientèle donc un minimum de respect
Jai ete indépendante pendant 40 ans ....

15. joulukuuta 2025

Bonjour,
Je vous conseille d'envoyer un mail vers webshop@be.fnac.com

Click & Collect foireux

Ils annoncent une récupération "click and collection" sous une heure, j'effectue ma commande et on m'annonce qu'elle sera livrée 2 à 3 jours plus tard. Leur système ne fonctionne clairement pas. J'appelle se SAV pour savoir ce qu'il se passe et après 15 minutes d'attente, ils ne savent pas me donner de réponse. "C'est juste comme ça" pourtant le produit est en stock au magasin choisi. Ils pourraient le préparer pour que je le récupère mais non ce n'est pas une alternative... décevant.

15. joulukuuta 2025

Bonjour,
Vous avez passé votre commande hier. Vous devriez voir un changement de statut dans un délai de 5 jours ouvrables. Si ce n’est pas le cas, je vous recommande d’envoyer un e‑mail à l’adresse webshop@be.fnac.com.

Saanut 1/5 tähteä

Nooit koop ik hier nog iets

Nooit koop ik hier nog iets. Bestelling 8 december gedaan en normaal 9 december geleverd, ondertusse 15 december, en zeggen ze aan de telefoon dat ze pas na 3 weken een terugbetaling mogen doen of een nieuwe boek opsturen. Een paar jaar terug hetzelfde met hen meegemaakt. Dus is onverantwoord, zowel van hun als de bezorgdienst want beide sturen ze mij van het kastje naar de muur.

Hallo,
Op dit moment ondervinden we een vertraging in onze verwerkingstijd. Door de uitzonderlijk hoge drukte tijdens en na de Black Friday periode hebben we een grote toestroom aan aanvragen en bestellingen moeten verwerken. Onze excuses voor het ongemak dat dit voor je veroorzaakt.
We werken er met ons volledige team aan om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en je een duidelijk en volledig antwoord te bezorgen. Bedankt voor je begrip en geduld.

Saanut 1/5 tähteä

Opgelet!!! Nooit meer Fnac !!!

Bestelling na 50 dagen door hun geannuleerd met de belofte om het geld terug te storten.
1 maand later en enkele chats en telefoons later nog steeds mijn geld niet terug gehad. Volgens mevr aan telefoon moet ik mail maken naar webshop. Reeds 2 mails geschreven, geen antwoord en nog steeds mijn geld niet terug....En ik zou moeten bewijzen dat ik geen geld ontvangen heb door rekening screenshot te maken van mijn rekening....(met mijn rekening transacties hebben jullie geen zaken!)Wanneer ik vraag om bewijs van storting kunnen/willen ze dit niet geven...De wereld op zijn kop!

13. joulukuuta 2025

Koop hier niet

Twee producten besteld, maar één geleverd. Klantendienst doet niets. Verwijzen alleen door naar e-mail van webshop, maar daar wordt niet gereageerd. Zelfs annuleren is niet mogelijk!

27. marraskuuta 2025

Hallo,
Alvast onze excuses voor het ongemak.
Je kan inderdaad meer info vragen over jouw dossier webshop@be.fnac.com. Onze webshop zal dit dan zo snel mogelijk voor jou bekijken.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling was niet meer beschikbaar

Ik heb op 25/11/25 een bestelling geplaatst voor en canon lens en die ik ging ontvangen op 2dec .nu op 12/12/25 krijg ik te horen na verschillende keren contact te hebben gehad dat de lens niet meer leverbaar is .Maar je moet wel direct betalen . Ze hebben mij gewoon aan lijntje gehouden .

25. marraskuuta 2025

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak.
We geven jouw feedback zeker door.

Jammer kan ik geen 0 sterren geven

Jammer kan ik geen 0 sterren geven. Ik heb op 1 december bij de fnac Meir een taalcursus besteld en betaald in de winkel. Die zou in principe al lang geleverd moeten zijn in de winkel. Na meerdere telefoons en ter plaatse te zijn geweest, is er niemand die weet waar mijn bestelling zit. Telkens krijg ik te horen: " het is verzonden meneer. Misschien is het er morgen bij. Wij weten echt niet wat er gebeurt is en wij kunnen ook niets doen. Wij kunnen ook niet weten waar uw bestelling is. Ik zal een mailtje sturen ??(naar wie?) en vragen om u dringend te bellen.u kunt alleen maar afwachten ".
Zo zijn ze mij bij fnac Meir al een week aan het lijntje aan het houden. Maar de bestelling is spoorloos en niemand weet waar. Ik ben ook nooit teruggebeld. Moest ik die cursus niet nodig hebben, dan had ik die al lang geannuleerd. Maar dan waarschijnlijk ook evenveel ellende om mijn centen terug te krijgen. Slotsom: totaal onbetrouwbaar en niemand die de verantwoordelijkheid neemt of wil informeren bij de leverancier.
Heel teleurgesteld

10. joulukuuta 2025

Hallo,
Ik vind het spijtig om dit te lezen en ik raad je aan om een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com samen met je bestelbonnummer zodat dit nagekeken kan worden.

1ster is zelf nog teveel

1ster is zelf nog teveel.
Een iphone gekocht voor ongeveer 900euro. Fnac weigert van ze te verzenden of een andere oplossing aan te bieden. Al meermaals contact opgenomen met de klantendienst en ‘webshop’. Als de 30 dagen gepasseerd zijn kan ik een aanmaning sturen. En testaankoop inlichten.

Verzendstatus blijft : wordt klaargemaakt door afzender.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fnac Belgium

Hallo, Het spijt ons om dit te lezen :( Gelieve hiervoor een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com Kimberly - Fnac

Extrêmement déçu par fnac.be

Je suis extrêmement déçu de la Fnac Belgique. Depuis des années, je suis adhérent FNAC et j'achète tous mes livres sur fnac.be, malgré que je doive payer chaque fois 2,99€ de frais de port alors que je pourrais les acheter sur Amazon.be où j'ai un compte Prime (donc livraison gratuite). Et là, pour une fois (suite à une erreur de commande de ma part, je le reconnais), je sollicite un retour pour deux livres, pour un montant total de 14 euros. Mais voilà: en plus du fait qu'un retour par la poste serait à mes frais (ce qui n'est pas le cas sur Amazon), on me refuse le remboursement parce que mon achat date d'il y a plus de 14 jours. Ben oui, j'avais pris soin de commander mes cadeaux de Saint-Nicolas pour mes petits-enfants (des BD et des mangas) bien à l'avance, et ce n'est que le 6 décembre que le Grand Saint s'est rendu compte de l'erreur. Vu tout ce que j'achète à la FNAC, je m'attendais à un peu de souplesse. Tu parles ! J'ai juste perdu 2 heures sur Messenger (pourquoi proposer un contact sur Messenger s'il n'y a pas assez de personnel pour répondre, je me le demande), pour qu'on me réponde finalement que je pouvais adresser une demande... par e-mail. Faut pas se moquer du monde quand même ! Si c'est par e-mail qu'il faut communiquer, pourquoi cela n'est-il pas proposé sur la page "contact" du site fnac.be ? Une chose est certaine, mes achats sur fnac.be, c'est ter-mi-né !

Vastaus yritykseltä Fnac Belgium

Bonjour, Nous sommes désolés d'apprendre cela. Veuillez envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com. Kimberly - Fnac

Saanut 2/5 tähteä

Fiailité --

J’ai commandé un livre puis l’ai annulé immédiatement, car il était en double et nous l’avions finalement trouvé en magasin. Pour le remboursement, on me demande de modifier mes informations bancaires sur le site.
J’ai suivi les instructions jusqu’à la section “informations personnelles”, mais il n’existe aucun endroit pour ajouter ou modifier un compte bancaire.

J’ai envoyé quatre mails pour signaler que cette option n’apparaît pas, captures d’écran à l’appui, mais on me renvoie systématiquement la même réponse automatique.
À ce stade, je laisse tomber : je pense simplement ne pas être tombé sur une filiale fiable.

En dehors de cela, l’accueil en magasin est top et les recommandations semblent pertinentes. C’est vraiment le service après-vente qui gâche toute l’expérience.

Vastaus yritykseltä Fnac Belgium

Bonjour, Nous sommes désolés d'apprendre cela. Pour obtenir un remboursement, vous devez effectivement indiquer votre numéro de compte dans votre compte Fnac. Si cela ne fonctionne pas, veuillez envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com. Kimberly - Fnac

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin