Flexbuy Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Har valgt flere produkter og desværre er der en længere leveringstid på en af dem. Men at man ikke bare sender de resterende asap. Tillige skal man fra man får det første produkt betale for alle... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget imødekommende kundeservice Jeg var en smule skeptisk da der hverken er nogen anmeldelser eller noget som helst om dem på nettet. Jeg ringede dog til dem og fik fat I en flink herre som fortal... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tapahtumat & Viihde

Yrityksen kirjoittama

Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Nem og hurtig service, som bare fungerer! Rigtig god hjemmeside, som er gennemtænkt og som ikke giver mange tvivlsomme spørgsmål fra medarbejderne.

16. maaliskuuta 2026

Hej Brian.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores service, samt oplevelsen på vores hjemmeside.
- Vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre, så vi sætter stor pris på din feedback.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig. :)

Fint service

Alt OK ingen problemer

27. helmikuuta 2026

Hej Morten.

Tusind tak for at tage dit tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at læse at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe dig.

Der er virkelig en god kundeservice

Der er virkelig en god kundeservice

2. helmikuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. :)

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Mvh. Flexbuy Team

nemt fra start til slut

29. tammikuuta 2026

Hej Lene.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder mere end du tror. :)

Vi er glade for at høre at du finder vores løsning nem og lige til, og at din oplevelse hos os har været 5 stjerner værd. Det sætter vi en stor ære i, altid at kunne tilbyde. :)

Vi ser frem til næste gang vores veje mødes.

Saanut 5/5 tähteä

Der hele gik som.smurt og planmæssigt

Der hele gik som.smurt og planmæssigt. Intet at sætte en finger på

22. tammikuuta 2026

Hej Kenneth.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. :)

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af os, som vi ser frem til at kunne gentage en anden gang. :)

Saanut 1/5 tähteä

Opkald, opkald og atter opkald.

Jeg kan ikke udtale mig om deres arbejde eller kvaliteten af deres ydelser, men min oplevelse med deres salgsopkald har været frustrerende. Jeg er blevet ringet op gentagne gange, selv efter at jeg flere gange tydeligt har sagt nej tak og gjort klart, at jeg ikke er interesseret. Når man har givet et afslag, forventer man, at det bliver respekteret, og at man ikke fortsat bliver kontaktet på samme måde. Jeg ville ønske, de respekterede et afslag første gang og førte en mere professionel og mindre påtrængende tilgang i deres kundekontakt.

22. tammikuuta 2026

Fint og imødekommende service

Fint og med god information undervejs i processen.
Behjælpelig kundeservice.

15. tammikuuta 2026

Hej Arne.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har følt dig godt informeret under hele processen, det forsøger vi altid at sætte en stor ære i at gøre.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig. :)

MVH Flexbuy Team.

Tilfreds

Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det vel undskyldningen, men jeg er tilfreds med hele forløbet generelt fra start til slut. Godt arbejde

15. tammikuuta 2026

Hej Kasim

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse. :)

Vi er glade for at høre, at du overordnet set har været tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Samtidig forstår vi fuldt ud, at det kan være frustrerende, når en ordre bliver opdelt og leveret forskudt. I perioden jul og nytår oplevede vi desværre længere leveringstider, men din feedback er meget værdifuld for os og tages med i vores løbende forbedringer.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Super service🙌

13. tammikuuta 2026

Hej Daniel.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det værdsætter vi meget højt. :)

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse af vores service, og ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Fremragende service på computer

Fremragende service på computer, blev informeret løbende undervejs

15. joulukuuta 2025

Hej Kristian.

Tak for at tage dig til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har følt dig godt informeret under hele forløbet, og at du sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service, hver gang. :)

MVH Flexbuy Team.

Nem at bestille

Nem at bestille, god leveringstid

2. joulukuuta 2025

Hej Per.

Tak for at tage dig tiden til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse af bestillings og leveringsprocessen, og glæder os meget til næste gang vi kan hjælpe dig.

Saanut 5/5 tähteä

Nem bestilling og hurtig levering:-)

8. joulukuuta 2025

Hej Anette.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores service, det forsøger vi altid at sætte en stor ære i at tilbyde.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig kundservice som svarade och såg…

Trevlig kundservice som svarade och såg till att man fick rätt information för när ens produkt skulle anlända

1. joulukuuta 2025

Hej Alexander

Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores kundeservice, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Leveringen kom hurtigy

25. marraskuuta 2025

Hej Tina.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi altid stor pris på.

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse, og ser frem til næste gang vi kan hjælpe.

MVH Flexbuy Team,

Fint

Fint - levering gennemført. Vil være skønt med lidt hurtigere levering.

14. marraskuuta 2025

Hej Jeanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at leveringen blev gennemført, og at du ellers har haft en fin oplevelse.

Vi tager din feedback omkring leveringstiden til os, vi arbejder løbende på at gøre leveringen endnu hurtigere.

Saanut 4/5 tähteä

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Man mangler måske lidt bedre oplysninger om status på ens ordre eller bare lidt mere end det man får

17. lokakuuta 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores hjemmeside som nem og overskuelig.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring opdateringer på ordrestatus. Det er noget vi arbejder på at forbedre. Din kommentar hjælper os med at blive bedre. :)

Vi ser frem til næste gang vi kan være behjælpelige.

Mobil

Fik hvad jeg havde bestil, leveringstiden var lidt lang, men ok

28. lokakuuta 2025

Hej Harriet

Vi er glade for at du er tilfreds med dit produkt, - Tak for at gøre os opmærksom på leveringstiden, det er noget vi hele tiden arbejder på at forkorte endnu mere.

Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe. :)

Mvh Flexbuy Team.

Super hurtigt og nemt

Super hurtigt og nemt - Altid en god oplevelse

6. marraskuuta 2025

Hej Wiliam

Tak for at give os den fine anmeldelse! - Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at bruge vores løsning.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen! :)

Fint og passende udvalg

Fint og passende udvalg. Hurtig levering

3. marraskuuta 2025

Hej Thomas.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget og den hurtige levering.
Det betyder meget for os. :)

Hurtige svar

Hurtige svar. Holder hvad de lover!

8. lokakuuta 2025

Hej Anne-Mette

Tak for at skrive os en anmeldelse, det sætter vi altid stor pris på. :)

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse, efter at have været i kontakt med os.

Vi ser frem til næste gang vi kan være dig behjælpelig.

Mvh - Flexbuy Team.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin