Filmxperten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde købt film som ikke var frigivet endnu, så skulle lige vente en lille måneds tid... men pyt pyt... For imellemtiden var nogen af filmene blevet billigere, så selvom jeg havde betalt den før... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

1. DVD-kauppa
  2. Kotiteatterimyymälä
  3. Elokuvateatteri
  4. Videovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Hurtig og nemt

10. elokuuta 2024

Hej Vibeke

Det glæder mig at din bestilling forløb nemt og hurtigt og vi er klr til igen at servicere dig, når det igen bliver tiden der skal shoppes god underholdning.

Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse og svært tilfreds.

Super god oplevelse og svært tilfreds.

3. elokuuta 2024

Hej Bjarke

Mange tak for de pæne ord og din tilfredshed.
Vi er klar til igen at hjælpe når der igen skal shoppes god underholdning.

Hurtig levering

Super service og hurtig levering. Havde lige den dvd jeg ønskede mig

14. heinäkuuta 2024

Hej Vibeke

Dejligt at vi kunne hjælpe dig og du er selvfølgelig velkommen tilbage på vor site, når du igen skal have god underholdning.

Meget tilfreds

Meget tilfreds
God service
Og hurtigt svar på spørgsmål

14. heinäkuuta 2024

Hej Anders

Det er bare så skønt at læse dine positive ord omkring din handel hos os.
Det forpligter og tak for det.

Mange filmhilsner fra

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende oplevelse af super gode…

Fremragende oplevelse af super gode film. Virkelig god service og godt banhandling af pakker.

21. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Rikke

Det er bare så skønt at læse om din oplevelse og vor service.
Tusind tak for det.

Opfyldte alt hvad de lovede

Opfyldte alt hvad de lovede

16. kesäkuuta 2024

Hej John

Tusind tak for dine pæne ord om os ifm. din handel - det varmer og vi glæder os til igen at kunne levere dine gode filmønsker, når det bliver tiden hvor der igen skal shoppes god underholdning.

Saanut 5/5 tähteä

Martha-filmen lever og leveres hurtigt

Online bestilling og betaling.
Levering i ønsket pakkebutik efter få dage. Varen helt i top.
Kan kun anbefales.

13. kesäkuuta 2024

Hej Ralph

Det er sådanne gode oplevelser vi er rigtig glade for at du deler herinde - tak for det.

Mange filmhilsner fra
Carste -Filmxperten

Super fin service

6. kesäkuuta 2024

Hej Helle

Dejligt at læse om din oplevelse hos os at tak for at du deler den her.

Gode film, gode priser.

Mange gode film på lager til gode priser. Handler gerne her igen.

20. huhtikuuta 2024

Hej Per

Tusind tak for dine fine og pæne ord om os og tak for at du deler din oplevelse med din handel her.
Og vi er klar til igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg.

Saanut 4/5 tähteä

Fremragende

en enkelt DVD manglede, der var kun extras. Ellers tilfreds.

22. huhtikuuta 2024

Hej Keld
Tak for din fine anmeldelse og jeg er glad for at vi via vores e mail korrespondance opklarede fejlen/misforståelsen.
Vi glæder os til igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg, når det igen bliver tiden du skal shoppe god underholdning.

Filmxperten.dk

Filmxperten.dk
En rigtig god shop som jeg kun kan anbefale.
Hurtig fremsendelse en perfect indpakning

3. huhtikuuta 2024

Hej Birgit

Skønt at du deler din gode oplevelse ifm. din handel hos os - en oplevelse der forpligter og som vi vil efterleve i alle handler.

Perfekt

Perfekt! Jeg vil klart anbefale at bestille fra filmxperten

27. maaliskuuta 2024

Hej Pernille

Tusind tak for din anbefaling af os - det sætter vi stor pris på.
Rigtig god dag til dig.

Hilsner fra Carsten / Filmxperten

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin