Filmxperten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Näytä lisää

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Näytä lisää

Jeg havde købt film som ikke var frigivet endnu, så skulle lige vente en lille måneds tid... men pyt pyt... For imellemtiden var nogen af filmene blevet billigere, så selvom jeg havde betalt den før... Näytä lisää

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

1. DVD-kauppa
  2. Kotiteatterimyymälä
  3. Elokuvateatteri
  4. Videovuokraamo

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Købet nogle film. Tommel op

Købet nogle film. det tog dem noget tid før at de blev sendt på grund af sommerferie, men betød ikke noget for mig. Så et sikker nok sted at købe fra.

21. heinäkuuta 2026

Billige varer og super kvalitet på…

Billige varer og super kvalitet på brugte dvd'er varen var helt uden ridser og skrammer godt gået
Vil handle hos jer igen

15. maaliskuuta 2026

Hej Flemming

Hvor er det dejligt at læse din positive feedback på din levering og køb hos os og tusind tak for det.
Og vi vil glæde os til igen, når det bliver tiden til nye indkøb, at kunne levere disse til dig.

God betjening

Jeg har altid været godt tilfr reds med Filmxperten
Man får en god service

6. kesäkuuta 2026

Hej Eva

Vi har også altid været glade for at kunne levere dig dine gode filmønsker og som vi har besvaret dig i en e mail, har vi selvfølgelig eftersendt dig den manglende film uden beregning.
Rigtig god dag til dig og dine.

Mange hilsner

Klar anbefaling herfra

Hurtig respons, og god service til en fornuftig pris.

5. kesäkuuta 2026

Hej Bjørk

Sådan skal det være og tak for dine pæne ord ifm. din handel hos os.

Hilsner fra

Carsten / Filmxperten.dk

Super hurtig levering, varer i perfekt stand

De bestilte varer var godt pakket ind - perfekt stand. Hurtig levering. Thumbs up herfra :-)

12. kesäkuuta 2026

Hej Annette

Det er bare skøn læsning og tak for det og tak for at du deler din oplevelse her.

8. toukokuuta 2026

Hej Betina

Dejlig besked at læse, som glæder os rigtig meget og tak for at du deler din positive oplevelse her.

Gode varer

De sælger gode varer

5. toukokuuta 2026

Hej Anette

WOW - rigtig dejligt at læse dine positive ord om os og det glæder os altid at sortere og levere bedst og hurtigst muligt til jer.

Fin og god levering

2. toukokuuta 2026

Hej Hans

Og vi takker nok engang for at kunne og måtte levere dine film til dig.

Mange hilsner herfra

God oplevelse

Det var nemt at bestille filmen.
Den ankom hurtigt til min postkasse og var godt og sikkert pakket ind.

4. toukokuuta 2026

Hej Else

Dine flotte og gode ord luner og tak for at du deler din oplevelse herinde på Trustpilot.

Mange hilsner

Hurtig levering

Hurtig levering. Tak for det.
Vh Bjarne

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Filmxperten

Selv tak Bjarne og tak for at vi måtte og kunne levere din ønskefilmserie til dig.

Lækkerier

Lækkerier, hurtig levering, livet er godt.
Stort udvalg og god service

30. maaliskuuta 2026

Hej Calle

Hvor er det bare skønt at læse dine ord.
Det luner og varmer og forpligter os til altid at være skarpe.

super levering

super levering. gode priser.

1. huhtikuuta 2026

Hej Jens

Hvor er det dejligt at læse din tilfredshed med din bestilling og levering fra os.
Tusind tak for det.

100 procent ok

Dejligt, jeg i så lang tid før kunne reservere en film, som så blev sendt på. Udgivelses dagen

28. maaliskuuta 2026

Hej Finn

Ja forudbestillinger kan godt betale sig og tak for at du deler din oplevelse.