Filmxperten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Näytä lisää

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Näytä lisää

Jeg havde købt film som ikke var frigivet endnu, så skulle lige vente en lille måneds tid... men pyt pyt... For imellemtiden var nogen af filmene blevet billigere, så selvom jeg havde betalt den før... Näytä lisää

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

1. DVD-kauppa
  2. Kotiteatterimyymälä
  3. Elokuvateatteri
  4. Videovuokraamo

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

71 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God købsoplevelse.

Alt var perfekt fra bestilling til levering.

26. lokakuuta 2024

Hej Jørgen

Det er vi rigtig glade for at høre og tak for at du deler din oplevelse med din handel hos os.

Mange hilsner fra Carsten

God service!!

God service!!
Super hurtig levering, god service. Der var endda en ekstra dvd med som gjorde stor lykke.

28. lokakuuta 2024

Hej Tove

Tusind tak for de meget pæne ord om både vor service og levering og det skulle glæde os, igen at kunne servicere dig med gode film, når det bliver tid til at shoppe mere god underholdning til hjemmebiografen.

Carsten / Filmxperten.dk

Hej Jette

Dejligt at høre at det var en god oplevelse at handle hos os og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen tilbage på vor site.
Tak for de pæne ord du deler.

Hurtig levering

Hurtig levering. Fin service.

18. lokakuuta 2024

Hej Tina

Tak for dine pæne ord om både service og levering.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds.
Købt valdes jul som forudbestilling udkommer den 21 oktober.
Bestilte i mandags og regne med den var her den 21 oktober, men har modtaget den i dag. 🥰
Så nu glæder os til at se den til december.
Det bliver ikke sidste gang jeg køber hos filmxperten. 😀

19. lokakuuta 2024

Hej Marie

Det er så skønt når alt går som det skal og jeg kan godt se at Fragtleverandøren, selv om der var dato på, har leveret ud til Pakkeshoppen ''for tidligt'', og I kan glæde jer til at se eller gense denne skønne film.
Og så vil vi glæde os til igen, på et senere tidspunkt, når der skal shoppes god underholdning, at skulle levere til dig.

God oplevelse

Jeg bestilte en film mandag aften og havde den onsdag morgen. Og deres priser er lave, så kan kun sige positive ting om Filmxperten. Vil helt sikkert gerne handle hos dem igen.

3. lokakuuta 2024

Hej Jesper

Tak for at du deler din gode oplevelse med din handel her og vi glæder os allerede til igen at skulle levere god underholdning til dig.

Mange hilsner

Hurtig levering.meget tilfreds

Hurtig levering.meget tilfreds

8. lokakuuta 2024

Hej Palle

Det er vi rigtig glade for at høre og du er altid velkommen tilbage når der igen skal shoppes god underholdning.

Kun gode ting og sige

Kun gode ting og sige. God kontakt, hurtig forsendelse. Kom efter 3 dage.

8. lokakuuta 2024

Hej Thomas

Tusind tak for de pæne ord om os, som vi vil efterleve når du igen skal shoppe god underholdning her.

Fint

God og leveringstid var også fint

24. syyskuuta 2024

Hej Tanja

Tak for din pæne tilbagemelding som du deler her.

Mvh, Carsten

God overskuelig hjemmeside,

God overskuelig hjemmeside,
Hurtigt at komme rundt,
Nemt at søge og

Tak for god handl :)

7. lokakuuta 2024

Hej Michael

Hvor er det skønt at læse dine positive ord omkring vor hjemmeside samt om leveringen, som du deler her.
Vi glæder os til at vi igen skal servicere dig med rigtig god underholdning.

Super hurtig levering!!

Super hurtig levering!!

6. lokakuuta 2024

Hej Kim

Rigtig godt at høre og tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse her.
Du er altid velkommen tilbage på vor site.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Min film oplevelse

Modtog mine bestilte film dog lidt forsinket men det da jeg fik dem og de var pakket ind som de skulle

22. syyskuuta 2024

Hej Rikke

Tak for din tilbagemelding og ja, vi havde lige et par dages ekstra leveringstid da du bestilte, men godt at dine varer kom godt og sikkert frem og du er altid velkommen tilbage på vores site når du igen skal handle god underholdning.

Mange hilsner fra Carsten / Filmxperten

billige film og hurtig levering

Filmene var billige og kom super hurtigt. Jeg har anbefalet siden til andre, da Filmexperten har de absolut billigste priser og da de kom hurtigt, var de pakket godt ind, så de ikke kom til skade under transport. Hjemmesiden var også nem at finde rundt på.

12. syyskuuta 2024

Hej Anette

Wow og tak for dine flotte og skønne ord omkring os og vor hjemmeside, samt tusind tak for dine anbefalinger som du deler.
Vi er klar til igen at skulle servicere dig når du igen skal shoppe rigtig god underholdning til hjemmebiografen.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig levering
Hvad kan man forlange mer?
Tak, for god handel :)

3. syyskuuta 2024

Hej michael

Tusind tak for dine meget pæne ord om os ifm. din handel på vor hjemmeside. Det forpligter og vi glæder os til, når det igen bliver tid til at shoppe god underholdning, at kunne servicere dig herfra.

Carsten / Filmxperten

er meget tilfreds fem stjerner

fem stjerner

28. elokuuta 2024

Hej

Vi takker for de 5* og glæder os over at du deler din gode oplevelse her på Trustpilot.

hurtig levering

27. elokuuta 2024

Hej Marianne

Det er rigtig dejligt når samspillet mellem os og fragtleverandøren kører til din tilfredshed.
Tak for at du deler din gode oplevelse med Filmxperten.dk

Filmxperten.dk

At få tilsendt sprit nye film til en…

At få tilsendt sprit nye film til en god pris uden problemer til det rigtige posthus er en tryg og kosmisk oplevelse. Tak.

19. elokuuta 2024

Hej Bent Erik

Sådan er det og sådan skal det også være, når der handles underholdning hos Filmxperten.dk.
Og mange tak fordi du deler din gode oplevelse med din handel hos os.

Nemt

Nemt, hurtigt og billigt. Ingen fejltagelser.

18. elokuuta 2024

Hej Vibeke

Det er jo bare så dejligt at høre og tak for at du deler din gode oplevelse ifm. din handel hos os.

Mvh, Carsten / Filmxperten