Filmxperten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Näytä lisää

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Näytä lisää

Jeg havde købt film som ikke var frigivet endnu, så skulle lige vente en lille måneds tid... men pyt pyt... For imellemtiden var nogen af filmene blevet billigere, så selvom jeg havde betalt den før... Näytä lisää

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

1. DVD-kauppa
  2. Kotiteatterimyymälä
  3. Elokuvateatteri
  4. Videovuokraamo

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Erinomainen

God service

God service, som sædvanlig

22. huhtikuuta 2025

Hej Søren

Tusind tak for dine pæne ord om os og vi er også, som sædvanlig, klar når der igen skal shoppes god underholdning til hjemmebiografen.

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering

5. huhtikuuta 2025

Hej Per

Og vi takker dig rigtig mange gange for at må være en del af dine altid super gode filmvalg, som vi altid med stor fornøjelse ser frem til at levere til dig.

Mange filmhilsner fra
Carsten / Filmxperten

Perfekt og hurtig levering, tak.

Perfekt oghurtig levering, tak.

5. huhtikuuta 2025

Hej Frede

Tak for at du deler dine gode oplevelser ifm. dine handler hos os og vi vil glæde os til, når det bliver tiden du igen skal shoppe god underholdning til hjemmebiografen, at kunne servicere dig til fælles tilfredshed.

Carsten / Filmxperten

Der er god kommunikation med sælgeren i…

Der er god kommunikation med sælgeren i webshoppen. Hjemmesiden er yderst informativ. Sælgeren oplyser hvis en film bliver forsinket. Gode priser. Kan kun sige godt om at handle her. God kontakt med sælgeren.

6. huhtikuuta 2025

Hej Gitte

Tusind tak for dine meget pæne og fine ord om os, hvilket vi værdsætter og glæder os over at du deler her.

Carsten / Filmxperten

stort udvalg og god pris

udvalg og pris, hurtig levering

21. maaliskuuta 2025

Hej Laila

Mange tak for dine meget pæne ord om oplevelserne ifm. dine handler hos os.
Det luner og vi glæder os til igen at skulle levere flere af dine gode filmvalg, når det er tiden til det.

God service

God service.

Hurtig levering. DVD film til gode priser.

23. maaliskuuta 2025

Hej Rasmus

Tak for dine fine ord om os som du deler her og vi glæder os allerede til igen at kunne levere dig dine gode filmvalg.

Hurtig levering

Hurtig levering, godt koncept.

27. maaliskuuta 2025

Hej Susanne

Tak for at du deler din gode oplevelse med os og vi vil glæde os til igen at kunne levere dig dine gode filmvalg.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Godt udvalg og super priser.

Godt udvalg og super priser.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer
Også hurtig levering

14. maaliskuuta 2025

Hej Max

Tusind tak for dine pæne ord om os og så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen tilbage, når det igen bliver tiden hvor du skal shoppe god underholdning til hjemmebiografen.

Carsten / Filmxperten

Perfekt oplevelse HVER GANG!

De små problemer jeg oplevede ved min sidste ordre er løst.
Så nu er alt helt i top, god kundeservice, virkelig god indpakning og valg af emballage.
Jeg kan helt klart anbefale dem til andre!

4. maaliskuuta 2025

Hej Benjamin

Rigtig godt at høre og tak for at du deler din oplevelse her på Trust, hvilket er noget vi værdsætter højt.

Nok engang tak og go' dag.

Carsten/Filmxperten

Fin webshop, god service

Fin webshop, god service og hurtig levering.

Fysiske medier for evigt! :)

6. maaliskuuta 2025

Hej Josephine

Tusind tak for dine pæne og fine ord om os og sætningen ''Fysiske medier for evigt'' er noget vi tilslutter os og kæmper for.

Carsten / Filmxperten

Godt sted at handle dvd er 100%…

Godt sted at handle dvd er 100% tilfreds og vil igen handle dem igen

23. helmikuuta 2025

Hej Leif

Det er sådan nogle skønne ord vi glæder os over at læse, tak for det og du skal altid være velkommen til en god og sikker handel.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Top klasse film lige dem man leder…

Top klasse film lige dem man leder efter.

13. helmikuuta 2025

Hej Lennart

Det er vi rigtig glade for at høre og vi vil glæde os til igen at kunne levere de rigtige film til dig, når det igen bliver tid at shoppe god underholdning til hjemmebiografen.

ALL PERFECT

11. helmikuuta 2025

Hej Jens

Det er så skønt at læse din beskrivelse og oplevelse ifm. din handel hos os.

Hurtig levering

Yderst hurtigt levering af bestilte varer

5. helmikuuta 2025

Hej Karin

Tak for dine pæne ord ifm. din handel hos os.

Carsten / Filmxperten

Produkt som beskrevet til super god…

Produkt som beskrevet til super god pris og lynhurtig levering

6. helmikuuta 2025

Hej Kevin

Tusind tak for dine pæne og flotte ord ifm. din handel hos os og vi glæder os til igen at kunne betjene dig, når det bliver tiden hvor der skal shoppes rigtig god underholdning til hjemmebiografen.