Filmxperten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Näytä lisää

Jeg havde købt film som ikke var frigivet endnu, så skulle lige vente en lille måneds tid... men pyt pyt... For imellemtiden var nogen af filmene blevet billigere, så selvom jeg havde betalt den før... Näytä lisää

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

1. DVD-kauppa
  2. Kotiteatterimyymälä
  3. Elokuvateatteri
  4. Videovuokraamo

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nemt at bestille

Nemt at bestille, god information, hurtig levering

3. lokakuuta 2025

Hej Helle

Hvor er det skønt at få bekræftet at dine forventninger til handlen forløb som det skulle.

God service

God service

2. lokakuuta 2025

Hej Pia

Tak for dine pæne ord om os og vor service :)

Carsten / Filmxperten

Hurtig levering og god information om…

Hurtig levering og god information om ordren

27. syyskuuta 2025

Hej Ib

Så godt og skønt at læse at alt forløb planmæssigt med dine handler hos os og vi vil glæde os til, igen at kunne få lov til at levere dine rigtig gode filmvalg, når det igen bliver tiden hvor der skal shoppes god underholdning til hjemmebiografen.

Gode

Det var alt det i gjorde

27. syyskuuta 2025

Hej Søren

Vi siger så mange gange tak for at du deler din gode oplevelse ifm. din handel hos os, her på Trustpilot.

Mvh., Carsten
Filmxperten

Nemt og hurtigt

4. syyskuuta 2025

Hej Anne-Grethe

Dejligt og skønt at du deler din tilfredshed med handlen hos os.
Vi ønsker dig en god dag.

Mange hilsner fra Carsten / Filmxperten

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt! Også er det gode priser.
Der gik knap en dag fra jeg bestilte til at jeg fik en mail om at mine produkter var pakket og på vej. Super service!

17. helmikuuta 2025

Hej Emilie

Vi er oprigtig glade for at alt er forløbet som det skulle ifm. din handel hos os og glade for at du deler din oplevelse her på Trustpilot. Gode oplevelser forpligter og det vil vi vedblive at leve op til.

Ja tak!

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller er super skarpe fra morgenen aner jeg ikke... DAO fortjener helt sikkert også dette skulderklap.

Alt fra min bestilling var som ønsket, så jeg vender helt sikkert tilbage til endnu en god handel.

18. elokuuta 2025

Hej Danny

Vi er oprigtigt super glade for at høre og læse din flotte anmeldelse af hele forløbet ifm. din handel hos os.
Og ja, vi pakker og sender alle ugens dage så vore herlige og skønne kunder kan modtage deres bestillinger hurtigt.
Og jeg overbringer samtidig gerne skulderklappet til DAO...
Og vi vil allerede nu glæde os til at byde dig velkommen tilbage og igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg.

En god oplevelse

En god oplevelse at bestille hos Filmxperten.dk

Min bestilling blev hurtigt afsendt og var godt pakket ind. Alt hvad jeg havde købt fremstod perfekt.

Der bestiller jeg gerne igen.

5. elokuuta 2025

Hej Morten

Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse ifm. din handel hos os og vi takker for at du deler den her på Trustpilot og vi vil glæde os til igen at kunne levere dig dine gode filmønsker.

Carsten / Filmxperten

God service og der kan man købe både…

God service og der kan man købe både nye og brugte film gode gamle dankefilm ny danske og Amrikansk film .det er kun og se efter om de har den film man søger

29. heinäkuuta 2025

Hej Gitte

Tusind tak for dine pæne ord om os som du så venligt deler her.
Vi glæder os til igen at kunne finde og levere de rigtige film til din samling.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Kære Lars

Allerførst tak for at du gav dig tid til at svare og vi beklager hvis du føler det har taget lang tid inden du fik din pakke.
Du bestiller en vare som vi meddeler dig vil blive pakket og behandlet af os fredag den 16/5, som GLS derefter videreformidler og leverer klar til afhentning i din valgte pakkeshop den 20/5 2025 kl. 10:00.
Vi kan se at du afhenter pakken en uge efter pakken lå klar til dig i pakkeshoppen, altså den 27/5 kl. 18:55, hvilket naturligvis er et valg man selv tager og ikke en ''forsinkelse'' vi som leverandør er herre over.

Vi håber, trods dine 3*** at din bestilling har bidraget med mange gode timers god underholdning og vi vil glæde os til igen at kunne byde dig velkommen tilbage på www.filmxperten.dk.

Mange hilsner fra Carsten / Filmxperten

Nem hjemmeside med gode priser

Nem hjemmeside med gode priser og hurtig levering halvanden dag efter bestilling.

21. kesäkuuta 2025

Hej Philip

Tusind tak for dine pæne ord om os og leverancen.
Vi vil glæde os til igen at kunne servicere dig når det igen er tiden til at shoppe god underholdning.

Mvh, Carsten / Filmxperten

Hurtig ekspedition og grundig…

Hurtig ekspedition og grundig information.

17. kesäkuuta 2025

Hej John

Rigtig dejligt at læse dine flotte ord om os og vi er klar til at servicere og levere til dig igen, når tiden er til det.

Hurtig levering

Hurtig levering. Det er første gang jeg prøver det.

9. kesäkuuta 2025

Hej Kirsten

Vi er glade for at vor service levede op til dine forventninger og vil glæde os til igen at kunne levere dig dine gode filmvalg.

Mvh., Carsten
Filmxperten.dk

Hurtig og professionel ekspedition

En på alle måder positiv oplevelse. Varerne var som ventet og leveret hurtigt og i forsvarlig indpakning.
Jeg kan kun anbefale denne hjemmeside.

30. huhtikuuta 2025

Hej Morten

Tusind tak for dine pæne ord og din anbefaling som du deler her.
Og vi vil glæde os til igen, når det bliver tid at shoppe god underholdning, at kunne betjene dig med dine gode bestilinger.

Mange hilsner fra Carsten
Filmxperten.dk