Foruten at det produktet jeg opprinnelig bestillte ikke var tilgjengelig, er jeg fornøyd med servicen. De tok kontakt med engang problemet oppstod og vi fikk til en løsning jeg ble fornøyd med. Varene... Näytä lisää
Bestilte en del udsalgsvarer en eftermiddag og næste morgen dumpede der en pakke ind ad døren med alle de lækre ting jeg havde bestilt. Har intet at sætte en finger på - det var enmt at bestille og va... Näytä lisää
Vi havde ikke kunne finde nogle hjemmesko til salg i butikker gennem hele sommeren. Det var ned en vis skepsis vi målte og diskuterede vores datters skostørrelse. Men siten hos Filabel var ret forklar... Näytä lisää
Filabel udmærker sig ved et stort udvalg af lækre varer, men nok allermest ved deres fantastisk hurtige betjening. Tænk, at man kan købe en jakke på nettet den ene dag og næste morgen kommer posten me... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Filabel.dk åbnede den 1. marts 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj og skønne accessories til mor og barn. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort. Ringer du til kundeservice vil du komme i kontakt med enten Anne-Mette, Lis, Sara eller Lise-Lotte som står klar til at vejlede og hjælpe dig.
Eskadronvej 16, 8930, Randers NØ
- 51952330
- info@filabel.dk
- www.filabel.dk
Kvalitet og service til tiden
Købte et sæt regntøj på tilbud. Alt forløb planmæssigt.
Kvalitet i top og gode tilbud
Glad for min handel - god kvalitet, gode tilbud og super service. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Hurtig ekspedition og vejledning udenfor normal butiks-åbningstid
Dejligt med hurtig ekspedition.
God online vejledning - og det endda en sen aftentime ... uventet at kunne få svar fra en web shop der og bestemt heller ikke noget jeg forventer hver gang, men fedt at der lige var en i den "anden ende"
Meget tilfreds.
God og hurtig betjening. Havde bestilt et par bukser, som kom i forkert størrelse. Jeg kontakter Filabel, og det er ingen problem i at få tilsendt den rigtige størrelse.
Hurtig levering og god service
Tja, der er ikke så meget at sige her. En hurtig levering efter bestillingen og en god service. Fin information til fragtfirmaet så man kan følge pakken.
Super!!
Som altid super tilfreds :) alt lever op til det beskrevne og super god service +++++ kan kun anbefales, har bestilt der flere gange :)
Super hurtig levering
Hurtig levering. Fik det jeg bestilte dagen efter.
Super Hurtig og god service☺️
Super lækkede kvalitet til næsten halv pris og meget hurtig levering, klart at anbefale! 😃
Super Hurtig levering
Super hurtig levering og flot pakket ind😊
Super hurtig handel
Det er ikke første eller sidste gang jeg handler der ;0)
Super hurtig og meget venlig betjening!
Varerne kom meget hurtigt og varerne var i lige så høj kvalitet som jeg havde håbet på
Helt perfekt!
God bytteservice når man bestiller varer som gave
Hurtig levering.
Rigtig fin bytteservice som gør at modtageren af gaven kan sende gaven retur uden at skulle have kvitteringen
God og hurtig service
jeg gør altid en god handel på Filabel. Synes hvergang at mine varer kommer meget hurtigt!
Fin netbutik og hurtig levering
Gode varer og alt kommer som bestilt har handlet der mange gange ingen problemer
Meget tilfreds :)
Hurtig levering. En ekstra ting i både til ungerne og farmand 😊
Fuldt ud tilfreds !
Gode tilbud, og hurig levering. Tøjet var pakket pænt ind i farvet papir, og med i pakken lå en slikkepind og en kaffe prøve. Det da god service 😉 vi vender helt sikkert tilbage