Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Näytä lisää

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Näytä lisää

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Vuodevaatteet
  3. Lastentarvikekauppa
  4. Lelukauppa

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg sendte end mail og spurgte ind til…

Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Eventyrbarn.dk.

4. maaliskuuta 2026

Lugten af fugt

Bestilling og levering var fin, men da vi havde åbnet pakken, og taget legetøjet frem, så lugtede det af fugt. Æsken som legetøjet var i måtte smides ud, og legetøjet måtte vaskes grundigt, men man kan stadig fornemme lugten.

10. helmikuuta 2026

Hurtig levering

Hurtig levering, altid en sød hilsen , med tak for købet,, med i posen.
Tøjet er altid meget lækker kvalitet.

Jeg bliver glad af at handle med jer.

6. tammikuuta 2026

Gennemført god service

Hurtig forsendelse, god pris og en personlig hilsen med i ordren. Det er bare gennemført god service. Samtidigt med at gaven var et hit til fødselsdagen, det kunne ikke have været bedre.

11. maaliskuuta 2025

21. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Eventyrbarn.dk

Hej Henrik, godt at høre du modtog din ordre hurtigt :)

Hurtig levering

Virkelig god service med ekstremt hurtig levering få dage før 🎄jul

20. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Eventyrbarn.dk

Hej Susanne, god service er yderst vigtigt for os, så vi er glade for du har haft en positiv oplevelse, og at du modtog din pakke hurtigt :)
Rigtig god dag til dig! Hilsen os hos Eventyrbarn :)

Kvaliteten var lige så god

Kvaliteten var lige så god, som den så ud til
Sød personlig hilsen i pakken
God oplevelse

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Eventyrbarn.dk

Hej Inga, høj kvalitet er en af vores fokuspunkter, og det er derfor godt at høre at du er tilfreds :)

God oplevelse

God oplevelse, vil helst sikkert købe der igen. Vare som beskrevet, og sød lille håndskrevet besked :-) meget sødt!

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Eventyrbarn.dk

Hej Caroline, vi er glade for at du er tilfreds med dine varer og beskeden :)