Duidelijke site, erg goede prijzen en een redelijk ruim assortiment. Communicatie verloopt soepel, je wordt prima op de hoogte gehouden over je bestelling. Het duurde wel 2/3 dagen voordat het verzo... Näytä lisää
Ik bestelde 5 remblokjes voor een mooie prijs, maar schrok een beetje van de 'handeling- en verzendkosten'. Uiteindelijk nog goedkoper dan andere shops. Zending werd geleverd in kleine envelop en z... Näytä lisää
voor het bestellen van fietsonderdelen heb ik geen betere en goedkopere webshop op internet gevonden met snelle bezorging en fijne service. als je iets wilt weten kun je telefonisch contact opnemen... Näytä lisää
Zes jaar geleden heb ik een mountainbike bij Fietssportief gekocht en die bevalt me nog steeds prima. De banden en remblokken waren versleten, deze heb ik bij hen besteld tegen een scherpe prijs. De e... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Fietssportiefonderdelen
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Mgr. Geurtsstraat 52, 5823 AE, Maashees
- 0644153710
- info@fietssportief.nl
- www.fietssportiefonderdelen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fietssportiefonderdelen komt haar afspraken na!
Perfecte communicatie door de fa. Fietssportiefonderdelen dat het postpakket onderweg is en ook gemeld dat er een staking plaatsvond van Post.nl.
Het pakket was met 2 dagen vertraagd maar de producten waren in perfecte staat afgeleverd.
fietssportief onderdelel
De site is zeer overzichtelijk ondanks het enorme aanbod
Goede prijs kwaliteit
Prima, goede prijs en zeker de verzendkosten
Netjes en correct.
Hebben goede aanbiedingen en je wordt voor extra informatie telefonisch goed geholpen.
prima service
niiet de goedkoopste prijs,maar verzendingskosten waren gratis,waardoor ik nog goedkoper uitkwam dan bij de goedkoopste leverancier.
Ook een vrij vlotte en snelle levering,dus zekers nog opnieuw aankopen doen.
Goede en snelle levering
Ik heb het product op Donderdagavond besteld en de andere morgen al geleverd gekregen klasse
Prima bedrijf dat doet wat ze beloven!
Ik kom al jaren bij Fietssportief en ben altijd zeer tevreden.!
teleurgesteld
Slecht, niet op tijd geleverd.
Bij thuis komst van mijn vakantie nog niet geleverd. Tjonge jonge.
Fietsplezier
Zorgt ervoor dat dankzij de goede service we fiets plezier blijven houden
snel en compleet
de bestelling was compleet en snel geleverd, prima webshop!
Snelle bezorging!
Duidelijke website, scherpe prijzen en zeer snelle bezorging!
matig
Ivm niet voorradig bestelde kettingwieltjes stuurt u weliswaar een kwalitatief beter exemplaar, maar ik heb 10 sp besteld en u stuurt me 11 sp. Daardoor moet ik dit weer terugsturen, wat onnodig extra werk is.
Goede site maar verzending kan/moet sneller
goede site met prima prijzen.
Alleen de verzending mag toch echt wel een stukje sneller.
snel en correct
Remblokken tbv remschijven besteld.
Het was een duidelijke omschrijving op de site en had de bestelling zeer snel binnen.
Matige communicatie, daarna goede levering
Duidelijke site, waarop snel de juiste keuzes konden worden gemaakt.
Na betaling was er radiostilte. Pas na mijn eigen mail kreeg ik antwoord over wanneer het product geleverd zou worden.
Goede en snelle service!
Zelfs op Bevrijdingsdag snel telefonisch info ingewonnen. Volgende dag bestelling al bezorgd,