Footlocker staat op de voorkant van de kaart, maar deze winkel accepteert deze kaarten NIET. Zeggen zelf op de voorkant gezet te zijn zonder overleg. Deze kaarten zijn zo moeilijk te verzilveren, echt... Näytä lisää
Koop deze kaart NOOIT. Je bent zo ontzettend lang bezig uit te zoeken hoe je deze kaart moet gebruiken. Diverse benamingen. Fashion Cheque, fashion kadokaart. Dan weer verkeerd nummer, verkeerde pin.... Näytä lisää
Grootste onzin deze kaart. 4 kaarten gekregen (ruim €100) met verschillende streepjescodes. De kaarten verschillen per winkel en ook hoe je ze kan besteden (online of fysieke winkel). Super onhandig... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Weinig aangesloten winkels. Niet kopen!
Weinig aangesloten winkels en na 1 jaar al verlopen. Koop een fashioncheque en niet deze!
Wat een rot kaart! ik sta meer dan een uur in de wachtrij en wordt daarna nog niet geholpen! Giftcard is niet uit te geven aan bekende winkel. Nooit meer een giftcard voor mij!!!
Wat een rot kaart! Nergens fatsoenlijk in te wisselen. Telefonisch sta ik meer dan
PAS OP!! Fashion Giftcard is waardeloos
Ik ben een man van 50. Een giftcard gekregen van 100 euro van collega's na een ziekte bed door k anker. Veel afgevallen dus zou hiermee weer wat kleding kunnen kopen. Nergens in de buurt van midden Nederland te besteden. Slechts enkel juweliers, dames en baby spul. Wat een enorme teleurstelling en wat een WAARDELOZE card. Je hebt er echt NIETS aan. Laat je niet verleiden door hun valse claims. Koop NIET DE FASHION GIFT CARD!!!!! Maar besteed je geld aan een heuse Fashioncheque. Daar kun je echt wat mee. Ik vind het sneu voor de collegas die ingezameld hebben en niet wisten dat het naar oplichters zou gaan.
Slecht bereikbaar en service
Telefonisch niet te bereiken. Ze zouden mijn kaart verlengen, na 1.5 nog steeds niet gebeurd "vanwege Corona". Ik ben ook niet op de hoogte gehouden hierdoor. Erg vervelend.
beauty & fashion giftcard oplichters
Een beauty & fashion giftcard gekregen van collega's voor mijn afscheid, maar omruilen werkt echt al maanden niet. Ik probeer het al sinds december en heb ook al meermaals gemaild maar ik krijg geen reactie. Superslecht dit! Koop dit alsjeblieft nooit!!
We proberen al weken de cheque om te…
We proberen al weken de cheque om te ruilen, wat niet lukt. Nu al meerdere e-mails hier over verstuurd. Totaal nul reactie. Ik heb deze card cadeau gekregen van vrienden waarvoor ik rouwwerk heb gemaakt waarvan hun dierbare zoon is overleden, moet ik nu tegen hun zeggen hè wat leuk die giftcard maar hij is niet in te wisselen. Geef deze card nooit cadeau.
Zo slecht
Zo slecht, eerdat je uit n keuze bent moet je nog ik weet niet hoeveel handelingen verrichten om werkelijk je geld te gebruiken. Je valt van de ene bestelling naar een andere bestelling en...dan krijg je je cadeaukaart van c&a fysiek toegestuurd en die kun je ook nog eens niet online gebruiken maar is alleen geldig in de winkel. Belachelijk en dat in deze tijd
Vreemd..? maar toch goed afgelopen
Mijn vriend had perongeluk een fashion giftcard kado gegeven aan mij ipv een fashion cheque. Opzich niet heel erg, alleen de aanbieders op hun website zijn echt 100 keer niks!! In eerste instantie dachten we dat we opgelicht waren omdat de omruil knop het niet deed. Na mail contact gezocht te hebben, wat ietsje op zich liet wachten, schreef een dame van de klantenservice terug dat ze kampte met een storing en het nu wel weer beschikbaar moest zijn. Op onze beide iphones deed hij het nog steeds niet, maar wél op de ipad. Uiteindelijk toch de kaart kunnen omruilen voor een zalando tegoed.
Eind goed al goed, maar na het lezen van andere reviews waren we wel erg sceptisch..
Waar-de-loos
Waar-de-loos, let op dit is geen fashioncheque! Met giftcard kan je niks anders dan dure boxers kopen en nou wat gek het knopje omruilen doet het niet op de site.
Echt stelletje kneuzen
Echt stelletje kneuzen
Kan je niks mee. Werkt voor geen meter en je zit met allemaal voorwaarden.
Kaart is 1 jaar geldig en haast nergens te besteden
Vorig jaar een kaart twv €30,00 cadeau gekregen.
Kaart is bijna nergens te besteden. Wilde deze nu ruilen voor een ander kaart, blijkt het exact 1 jaar geldig te zijn. Dus €30,00 kwijt. Niet meer te besteden.
Advies: oplichters, niet kopen.
Bijna nergens in te leveren.
Ze noemen het een fashion giftcard, klinkt hoopvol. Nou, je kunt het bijna nergens uitgeven. Het is niet zoals een fashioncheque die je bijna overal kan inleveren bij bekende merken zoals Vero Moda, H&M, Only etc. Je kunt ze alleen inleveren bij kleine ondernemingen en peper dure zaken. Er zijn maar een stuk 0f 10 winkels met webshop. (waarvan sommige er echt shady uitzagen) Heb een kaart met een hoog bedrag laten verlopen omdat ik m nergens kon inleveren. Heel jammer. Ik zou lekker een fashioncheque kopen ;)
Niet kopen
Niet kopen! Per ongeluk ipv fashioncheque gekregen, bijna nergens te besteden. Eindelijk winkel gevonden waar ze wat naar mijn zin hadden, blijkt hij na een jaar verlopen te zijn! Wat een oplichting zeg, het geld is wel gewoon betaald en nu dus kennelijk foetsie!
Amper te besteden
Voor mijn verjaardag kreeg ik een Fashion Giftcard ter waarde van €50. Hardstikke lief. Zowiezo is de cadeaukaart bij zeer weinig winkels te besteden (geen ENKELE winkel in heel Veenendaal - waar ik woon). Je moet gewoon echt ver reizen om je cadeaubon ergens uit te geven. Verder hebben ze onbekende online webshops waarvan je nog nooit gehoord hebt en waarvan velen geen gangbare merken verkopen.. Het is heel lastig om iets te kopen met deze kaart. Ik raad hem niet aan.
per abuis een fashion giftcard gekregen…
per abuis een fashion giftcard gekregen ipv een fashioncheque.
de naam dekt niet de lading, in de buurt van soest in geen enkele modewinkel te gebruiken.
contact opnemen met de leverancier heeft geen zin, geen reactie ontvangen.
Niet kopen!!!!!
Niet kopen!!!!!
Het is geen echt fashion cheque die je overal uit kan geven. Deze bon is alleen uit te geven bij rare onbekende webshops waar niemand blij van wordt! Zoals fiona,nl dat je denkt oke wat is dat? Precies niemand kent het.
Ik dacht vanmiddag mijn bon uit te geven bij intersport en toen kwam ik er dus achter dat ik een fashion giftcard had die ik alleen maar kon uitgeven bij k u t zaken!
Niet kopen echt zonde van iedereen zijn geld. Ze hebben overigens ook geen telefonische klantenservice! Oplichters! Laat je bon in iedergeval niet verlopen dan is het helemaal een win win situatie voor ze!