Footlocker staat op de voorkant van de kaart, maar deze winkel accepteert deze kaarten NIET. Zeggen zelf op de voorkant gezet te zijn zonder overleg. Deze kaarten zijn zo moeilijk te verzilveren, echt... Näytä lisää
Ze noemen het een fashion giftcard, klinkt hoopvol. Nou, je kunt het bijna nergens uitgeven. Het is niet zoals een fashioncheque die je bijna overal kan inleveren bij bekende merken zoals Vero Moda, H... Näytä lisää
Koop deze kaart NOOIT. Je bent zo ontzettend lang bezig uit te zoeken hoe je deze kaart moet gebruiken. Diverse benamingen. Fashion Cheque, fashion kadokaart. Dan weer verkeerd nummer, verkeerde pin.... Näytä lisää
Grootste onzin deze kaart. 4 kaarten gekregen (ruim €100) met verschillende streepjescodes. De kaarten verschillen per winkel en ook hoe je ze kan besteden (online of fysieke winkel). Super onhandig... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
code niet te gebruiken
code niet te gebruiken, telefonisch niet te bereiken. ben al een uur de eerstvolgende die geholpen word
Wat een misselijke grap voor een "cadeau"
Wat een afgrijselijk cadeau om te geven! NIET RECHTSTREEKS IN EEN (WEB)WINKEL TE BESTEDEN, ondanks de aantrekkelijke deelnemende logo's. Bijna, bijna!! onmogelijk om in te wisselen! De verscheidenheid in op elkaar gelijkende soorten - en toch net niet, als het op veldjes invullen aankomt! De langdradigheid en pure reclamegehalte van de beschrijvingen (waardoor je paars uitslaat voordat je aan wat bruikbare informatie toekomt), de zee aan kleine ondefinieerbare cijfertjes! Wat is deze? Wat is die? "Vul een pincode in", Nee, CVC heet dat! Al die lange nummers: "Nummer wordt niet herkend". Why?? De vruchteloze zoektocht naar de enige juiste manier om de waarde van je cadeau te verzilveren kan je tot acties bewegen zoals het per e-mail om ondersteuning vragen (krijg je na een dag een standaard antwoord waar je niets mee kan; later blijkt dat de hulp je naar de verkeerde website geleid had). Oh, de telefonische ondersteuning dan maar: meer dan een halfuur in de wachtrij gehangen, totdat een nogal neurotische jonge dame aan de lijn kwam (en hoe zou het anders kunnen, als je voor je werk de absurde taak vervult om mensen binnen 50 seconden en zonder antwoord af te poeieren, die 30+ minuten voor geld gewacht hebben om je een vraag te stellen) en mij simpelweg naar "de juiste" website verwees, kennelijk diep verbolgen zowel over mijn onnozelheid als over het feit dat ik toch wel echt een vraag van haar beantwoord wilde krijgen! No such luck! Ik had in ieder geval "de juiste" website eindelijk voor me; die kon ik nu verder zélf doorspitten, alweer in mijn eigen tijd, voor de verandering, hoopvol dat het einde van mijn "cadeau"-thriller in zicht kwam!
Doe je medemens alsjeblieft geen "cadeau" aan dat men straks aan de straatstenen niet kan slijten en gegarandeerd voor ergernis en tijdverlies staat. Wie verzint zoiets? Dit "cadeau" is absoluut ten koste van de ontvanger.
Oh ja, tenslotte: al je gegevens worden geregistreerd, wil je je "cadeau" toucheren; daar ben je uiteraard van harte mee akkoord...
Niet duidelijk hoe kaart online te…
Niet duidelijk hoe kaart online te besteden is. Klantenservice onmogelijk bereikbaar.
Contact met FASHION CADEAUKAART…
Nadat ik mijn fashion cadeaukaart verloren ben, heb ik getracht tel contact te hebben met fashion cadeau teneinde mbv het serienummer de kaart te blokkeren. Contact echter niet mogelijk blijkt nu. Na een half uur in de wacht te hebben gestaan, werd de verbinding verbroken. Bij de 2e poging heb ik een half uur in de wacht gestaan en liep mijn wachttijd alleen maar op. Ik startte met 4 min wachttijd, daarna 2 en 1 minuut. Vervolgens liep deze weer op naar 6 minuten! Uiteindelijk nam er na het 2e half uur iemand op die vervolgens de verbinding verbrak nadat ik mijn vraag had gesteld. Er klopt niets van deze organisatie!!!! Heb veel spijt van mijn aankoop en raadt het iedereen af deze kaart te kopen want ik lees nu ook overal dat de fashion cadeaukaart erg slecht geaccepteerd wordt!!
Grootste onzin Fashioncadeau
Grootste onzin deze kaart.
Super onhandig. Contact met One4all gaat moeizaam. Ook de aangesloten winkels zijn zeer beperkt. Naar de stad en lekker shoppen voor mezelf met m’n cadeaubonnen zit er met deze kaart niet in. Heel zonde!
waardeloos
Wat een waardeloze kaart...Stoot overal mijn neus. Ze nemen hem nergens aan. Terwijl die zaken wel op de kaart vermeld staat.
Weet gewoon niet wat ik er mee moet, terwijl ik hem cadeau heb gekregen ter waarde van 30 euro.
Contact proberen te krijgen via telefoon, half uur aan de lijn gehangen en daarna werd de verbinding verbroken.
Hoe onbeschoft kun je zijn als bedrijf. Riekt naar oplichting.
Fashioncadeau kaart werkt als een visa kaart.
Nadat ik de eerste keer toen ik de kaart aanbood, vond ik het waardeloos. Daarna ben ik gelijk gaan mailen met dit bedrijf en kreeg ik ook antwoord hoe de kaart werkte. Vandaag heb ik hem weer aangeboden bij de c en a en ik leg jullie uit hoe een medewerker die kaart dient aan te nemen. Deze kaarten werken net zoals een Visa kaart, daarna door de pinterminal en je aankoop is gegarandeerd geslaagd. Nu kan ik fashioncadeau kaart ook 5 sterren geven, deze kaarten werken net even anders dan een gewone cadeau kaart maar ze doen het wel.
Natuurlijk de besteding na tegenslag…
Natuurlijk de besteding na tegenslag 'tijdelijk' opgegeven. En nu is de kaart verlopen.. nooit kopen, nooit geven is mijn advies.
Heel onhandig systeem waar je veel werk…
Heel onhandig systeem waar je veel werk aan hebt! Eerst was de code niet leesbaar omdat het krassen niet goed ging, deze laag zit te vast op de cijfers. Gelukkig reageerde de klantenservice wel netjes en snel. Toen wilde ik de bon besteden op een webshop maar kwam er toen achter dat je hem eerst weer moest omwisselen naar een bon van die winkel. Gedaan maar toen bleek dat deze alleen in de winkel in te wisselen was. Dus ik naar Footlocker maar daar hadden ze de schoenen niet in de winkel. De winkelmanager heeft toen geholpen met de bestelling en de bon ingewisseld. Een hele onderneming en ik hoop nooit meer een fashioncheque te krijgen. Ga hem zeker nooit kopen!
Inderdaad echt waardeloze kaart.
Inderdaad echt waardeloze kaart.
Nergens te verzilveren.
Ook als staan er vele bekende webshops op.
Met diverse daarvan contact gehad, ook daar lukte het niet mee
ga er mee terug naar aankoop punt, en deze kaart geld voor terug vragen
door corona weinig mogelijkheden gehad, geen verlenging mogelijk
Giftcard gekregen, uiteindelijk door de gehele corona periode in totaliteit maar weinig gebruik kunnen maken van deze kaart.. Geen verlenging mogelijk erg slechte service voor de vele mensen die met hetzelfde probleem zitten.
Pure oplichterij
Je kunt deze kaart bijna nergens besteden. De winkels die wel genoemd worden, weten van niets en accepteren de giftcard niet. Er schijnen meerdere kaarten in omloop te zijn met een soortgelijke naam, waardoor veel verwarring ontstaat. Duidelijk is dat de Fashion Giftcard oplichterij is. Let ook op de website; er is een giftcard fashiongiftcard.com en fashion-giftcard.nl, welke beide niet betrouwbaar zijn.
Hier weer een slechte ervaring
Hier weer een slachtoffer.
27 december 2021 mijn giftcard tegoed omgeruild voor een my Jewellery bon, niet wetende dat het oplichters waren en dus gewoon netjes heb gewacht op mijn bon. Na 5 dagen nog geen bon thuis heb ik gemaild en kreeg ik en mail terug dat het door de feestdagen extra druk was geweest. Na mijn mening sturen ze altijd een mail terug zodat het lijkt dat het bedrijf bestaat en dat ze er mee bezig zijn, daarna hoor je niks.
een kaart met saldo waar je niets mee…
een kaart met saldo waar je niets mee kunt kopen en een slechte helpdesk
Toch goedgekomen
Was bang dat na deze slechte reviews dat ik wel kon fluiten naar mijn geld, maar het viel mee. Had €100 fashion giftcard omgezet naar Zalandobonnen, maar deze nooit in de mail gekregen. Heb gebeld, en fashion giftcard gaf de fout toe en heb alsnog mijn bonnen gekregen. Ik raad wel aan om direct om 10 uur te bellen, aangezien de medewerkers dan net beginnen.
Heeel slecht
Heeel slecht! Cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Online tegoed aangevraagd voor wehkamp. Helaas nooit iets gezien/ontvangen. Naar meerdere mails en telefoontjes heb ik het opgegeven! Geen contact mee te krijgen! Ik hoop echt dat hier iets aan gedaan gaat worden… wat n oplichters!!!
Koop dit NOOIT!
Koop dit niet!! Ik heb van mijn vader voor mijn verjaardag deze cheque gekregen omdat ik om een fashion cheque heb gevraagd. Per ongeluk heeft mijn vader deze gekocht maar je kunt deze inderdaad nergens inwisselen!! Mijn bon is ter waarde van €125. Dit heb ik gekregen omdat ik 10 kilo ben afgevallen en ik graag voor mijn verjaardag nieuwe kleren wilde aanschaffen. Dit wordt een aflevering Boos hopelijk, ik ga Boos in ieder geval aanschrijven.
Waardeloos
Na het lezen van deze reviews baal ik echt als een stekker ik ging zoeken omdat ik vorige week een fashion card heb besteld alleen er komt niet eens iets binnen en als ik dit allemaal zo lees weet ik niet wat erger is wel iets binnen krijgen maar dat het niet doet of betalen en niks krijgen echt zwaar ruk dit allemaal ik zou zeggen bestel hier niks oplichters dat dit in Nederland zomaar kan bizar
oplichterij oplichterij,NOOIT…
oplichterij oplichterij,NOOIT KOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wat in andere revieuws staat klopt je hebt er niks aan
kan je nergens inwisselen en omwisselen voor een andere tegoedcard wat op hun site zou moeten kunnen werkt niet,ook mails worden NIET beantwoord,oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik heb deze ook gekregen in een mapje met winkellogo's erop(wehkamp,zalando,decatlon,footlocker,shoeby etc) maar die winkels acepteren die niet wel de giftcheque!!!!!!!!!! dus dit is de reinste OPLICHTING
Waardeloos
Waardeloos, bijna nergens kan je het uitgeven. Echt niet doen. Iemand dacht een leuk cadeau te geven. Wat een aanfluiting