Footlocker staat op de voorkant van de kaart, maar deze winkel accepteert deze kaarten NIET. Zeggen zelf op de voorkant gezet te zijn zonder overleg. Deze kaarten zijn zo moeilijk te verzilveren, echt... Näytä lisää
Ze noemen het een fashion giftcard, klinkt hoopvol. Nou, je kunt het bijna nergens uitgeven. Het is niet zoals een fashioncheque die je bijna overal kan inleveren bij bekende merken zoals Vero Moda, H... Näytä lisää
Koop deze kaart NOOIT. Je bent zo ontzettend lang bezig uit te zoeken hoe je deze kaart moet gebruiken. Diverse benamingen. Fashion Cheque, fashion kadokaart. Dan weer verkeerd nummer, verkeerde pin.... Näytä lisää
Grootste onzin deze kaart. 4 kaarten gekregen (ruim €100) met verschillende streepjescodes. De kaarten verschillen per winkel en ook hoe je ze kan besteden (online of fysieke winkel). Super onhandig... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
In contact komen met dit bedrijf is…
In contact komen met dit bedrijf is onmogelijk! Ik kreeg een e-mail dat mijn bestelling in de brievenbus zou komen. We zijn inmiddels twee weken verder, helemaal niets. Op mijn e-mails krijg ik ook geen reactie en de telefoon nemen ze niet op. Van mij mag net als van alle anderen BOOS ingeschakeld worden!
Echt een slechte cadeaukaart
Echt een slechte cadeaukaart. Je moet eerst de code van de kaart op hun website verzilveren en vervolgens kun je maar 4 winkels kiezen om je cadeaukaart te besteden. Pure oplichting dus aangezien er op de kaart zelf diverse andere merken worden genoemd.
Waardeloze cadeaukaart
Op de cadeaukaart staan veel bedrijven. Vervolgens als je de kaart wil inwisselen kan je maar uit 4 ketens kiezen. Zeer misleidend. Zou deze kaart nooit voor iemand kopen. Daarnaast een onduidelijke website en is ook zeer lastig om de kaart te verzilveren.
De keuze is beperkt
De keuze is zo beperkt, je maakt hier niemand blij mee.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! 1 ster is nog te veel.
Je kunt nergens terecht, de codes werken niet en je krijgt ook geen goede codes als je het probeert in te wisselen met veel moeite. Geld en tijd weggegooid
Fashion Giftcard een ramp om als cadeau te mogen krijgen.
Een Fashion giftcard gekregen voor mijn verjaardag. Wat een vreselijk cadeau. Je kan deze kaart niet eens direct gebruiken. Eerst moet je een lang nummer dat op de kaart staat talloze keren op hun website invullen om vervolgens weer een andere kaart te bestellen, welke kaart je maar in belachelijk weinig winkels kunt gebruiken. Bovendien allemaal winkels waar ik niet eens in ben geïnteresseerd. Mijn advies aan iedereen. Nooit een dergelijke cadeau kaart kopen. Beter contant geld geven of een VVV cadeau kaart die bijna overal direct geaccepteerd wordt.
Geen reactie op mijn mails!
Geen reactie op mijn mails!
Bellen en 25min lang aanhoren 'jij bent de eestvolgende die geholpen wordt' maar niemand die opneemt!
WOEDEND, want ik heb hier maar liefst 4 cadeaukaarten van € 100 dus in totaal €400 waar ik niks mee kan!!!!
Hieronder gelezen dat ze hen willen aanmelden bij BOOS, groot gelijk, bereid om mee te doen!
Ik heb een cadeau card van Fashion…
Ik heb een cadeau card van Fashion Giftcard ontvangen voor mijn verjaardag. De hele procedure gevolgd om de card te verzilveren was al behoorlijk omslachtig en vervolgens zou er binnen 24 uur een vouchercode verzonden worden. Nu ben ik al ruim een maand aan het mailen en bellen met de medewerkers van Fashion Giftcard en het komt er in feite op neer dat ze mij iedere keer beloven om de vouchercode te verzenden en dat ik nog even geduld moet hebben. Ook geven ze aan dat het aan mijn mailbox en spambox ligt, maar ook na het doorgeven van andere email adressen blijft het een probleem. Nu ben ik er helemaal klaar mee en sta op het punt om officieel aangifte te gaan doen tegen dit bedrijf. Zeker gezien de vele negatieve ervaringen op TrustPilot. Het kan toch niet zo zijn dat je in de winkel een cadeaucard koopt, hier iemand blij mee wil maken en het dan zoveel negativiteit en stress oplevert? Dit bedrijf moet echt aangepakt worden.
zeer fraude gevoelig blijkbaar?!
Mijn vorige review was 1 ster omdat er direct na aanschaf iemand anders met onze fashion cheque code iets heeft kunnen bestellen. Direct contact gezocht en een formulier ingevuld. Binnen 30 dagen heb ik een nieuwe kaart mogen ontvangen met het volledige bedrag er weer op. Dit is dus wel netjes opgelost! Het blijft wel een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren. De code was hier in huis pas open gekrast.
Sturen eerst 3 weken geen cadeaukaart…
Sturen eerst 3 weken geen cadeaukaart op. En dan mag je er 1 ontvangen zonder saldo.
KOOP HIER GEEN CADEAU BONNEN HET IS EEN SCAM
Zeer omslachtig
Zeer omslachtig, ik kreeg een Fashion Cadeau, je zoekt helemaal wezenloos op die site, je moet een nummer invoeren wat begint met cijfers die niet op je kaart staan. Bellen naar klantenservice: oh nee, dan moet je naar een heel andere website en dan daar je kaart verzilveren. Dan naar Zalando site en dan daar allemaal moeilijk doen. Zo veel tijd hiermee verspild. Op de kaart staat de Bijenkorf en allerlei mooi winkels maar daar kun je de kaart helemaal niet inwisselen!! Ik zal deze kaart echt nooit kopen! Of aanbevelen!
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij. Op de kaart en website staan allerlei winkels, maar in werkelijkheid kun je het maar bij 4 winkels (op een omslachtige manier) besteden. Snap echt niet dat dit nog verkocht mag worden, want het is gewoon niet waar wat er staat!
Wat een drama
Wat een drama. Jammer dat bedrijven als Zalando samenwerken met Fashion cadeaukaart. Stop hier dus mee Zalando.
Zo slecht, zo onduidelijk, zo omslachtig. Heel veel onnodige tijd aan kwijt geweest. Maar dat geven de andere reviews ook al aan.
Wat een waardeloze kaart
Wat een waardeloze kaart! Kan maar bij 4 winkels terecht. Wehkamp, Zalando, Adidas en shoeby! Wat een oplichters!
Hoe ingewikkeld wil je het maken
Hoe ingewikkeld wil je het maken? Ik wilde mijn fashioncheque inleveren bij Zalando. Dát kan niet! Eerst moet je deze omzetten naar een Zalando cadeaubon. Mijn fashioncheque had een waarde van €75, ook dat kan niet! Je moet een bon van €25 en een bon van €50 creëren. Dat betekent dat de twee verschillende codes moet kopieëren en plakken vanuit je mail in de Zalando app. Wanneer dat eindelijk gebeurd is en je wil die ring die je hebt gezien bij Zalando dan eindelijk gaan bestellen wordt dit geweigerd omdat je geen fashion in je winkelmandje hebt zitten! Bedankt fashioncheque en Zalando!!! Ik word hier heel blij van!!!!
Het lukte niet met het activeren van de…
Het lukte niet met het activeren van de kaart. Na telefonisch contact bleek dat er 3 cijfers ontbraken bij de pincode, waarschijnlijk eraf getrokken met het seal-stickertje.
Meisje aan de telefoon was heel aardig en behulpzaam en heeft een nieuwe code gegeven. Gelijk de bon ingewisseld voor een Douglas bon en Bijenkorf, werkte perfect.
Vreselijke cadeaukaart
Vreselijke cadeaukaart. Op de cadeaukaart staan veel meer logo's maar als jouw kaart met een bepaald nummer begint kan je deze alleen inleveren bij Shoeby, Wehkamp, Zalando of Adidas. Je moet behoorlijk zoeken om je kaart eerst om te zetten naar een van deze 4 anders kan je m niet eens gebruiken..... Echt super onhandig aangezien 3 van de 4 áltijd online zijn en je van Shoeby dan wel een winkel in de buurt moet hebben. Ik snap niet dat deze kaart überhaupt nog verkocht wordt.
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Ik heb deze kaart gehad voor mijn verjaardag, en wilde hem gebruiken bij bijenkorf
Vind t ook heel appart dat ze deze kaart aanbieden omdat bijenkorf deze kaart blijkbaar niet accepteren, en alleen hun eigen giftcards gebruiken.
Ook zag ik op hun site dat er veel minder winkels waren aangesloten dan het aanbod op de voucher..
Ik heb inmiddels meer dan een maand geleden een mail gestuurd, en heb helemaal geen reactie ontvangen.
Ik lees nu ook alleen maar negative ervaringen, dus ik weet zeker dat dit oplichting is.
Ik hoop dat dit bedrijf snel op radar komt!
Dit is gewoon diefstal en oplichterij!!
Oplichterij
Een fashioncadeau bon van het weekend gekregen nadat ik hierom had gevraagd. Staat mooi op dat je hem bij deelnemende winkels kun besteden. Bij het verzilveren van de kaart moet je opgeven of de kaart begint met 47413010 of 60395. Vervolgens krijg ik te zien dat ik máár kan kiezen uit 4 winkels (in dit geval had ik een kaart beginnend met de code 474): Zalando, Shoeby, Adidas en Wehkamp. Waar slaat dit op? Verwachten jullie dat de kaart in de winkel eerst wordt open gekrast om te zien of de kaart begint met 474… of 603… alvorens de aankoop??? Hiermee maak je de code ook gelijk meteen zichtbaar.. Erg handig. Op de kaart én op de website wel de winkels zoals H&M en Bijenkorf benoemen, maar zodra de kaart is verzilverd, ho maar. Verschrikkelijke oplichterij dit!!! Nooit meer fashioncheque voor mij
Troep
Troep , ik had de kaart 6 maanden. Ik haal de strip van de code af en de helft van de cijfers waren al vervaagd of zaten aan de strip geplakt